Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, délután megnézem!
Köszönöm.
Ha meglátja, rögtön értelmessé válik, amit írtam. A csipeszek végén, ahol meg kell nyomni, van egy kis minta.
A képen látszik, hogy "pöttyök" vannak.
Sziasztok.
Szívesen elajándékoznék egy WinFast DTV2000H Tv kártyát. Dunaharasztin átvehető.
Pöttyök vannak, de a csipeszek egy része törött/hiányos!
Akkor ezt kerestem.
Nem baj, ha töröttek, két darabból rakok össze egy jót. Írok privátban.
Hi All!
Valakit érdekelne régebbi katonai rádiók egyedi (javító) készlete?
Érdekelne!
Üdv, Rukh
Szia!
Persze.
Mágneses "kijelzők" elvihetők!
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2018
Sziasztok.
Ha Valakit érdekel, szívesen elajándékoznék egy függőleges "maratótálat" A/4, vagy kicsit nagyobb, fűthető. Ha elvinnéd, Dunaharasztiról elvihető.
Szia!
Engem érdekel, de csak abban az esetben foglalom, ha nem kell nagyon hamar elhozni. Kb két héten belül megoldom. Alex
Javasolnám a fenti fejléc "sárga" elolvasását.
Idézet: „Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!”
Attika!
Igazad van, legközelebb jobban figyelek. Üdv, Rukh
Ingyen elvihető, kizárólag személyesen egy Assist márkájú sds plus-os fúró-véső kalapács a 20. kerületből. Tokmányhibás, nem szeretnék vele foglalkozni. Lehet, hogy kefét is cserélni kell benne, nem tudom. A motorja forog. Kábelt nem adok hozzá, csak tesztelési célra tettem bele egyet. belül a vezeték csavaros rögzítésű, könnyen cserélhető.
Elvileg a kuplungok jók, de mivel fúrót nem lehet beletenni, nem tudom kipróbálni.
Szia!
Ha még megvan a fúró, akkor jelentkeznék érte, vasárnap járok a 20. kerben, ha esetleg megfelelne.
Megvan, tiéd!
Kíváncsiságomnak nem tudtam megáljt parancsolni, ma szétszedtem. Nincs nagy baja, csak annyi, hogy az a köpeny, amit hátra kell húzni, nem rávaló, így a golyók nem tudnak eléggé kijönni oldalra, hogy kicsússzon a fúróhegy. Én is úgy kaptam a gépet, nem sokat tudok az előéletéről. Vasárnap egész nap itthon vagyok. Kérlek, ne itt írj privátot, hanem emailt írj, mert azt mobilról is látom, könnyebben tudok rá válaszolni.
Csak akkor vagy tedd az adatlapodra az email címet, vagy írd meg neki privátban.
Sziasztok!
Elvihetőek a képen látható dolgok, személyesen Vác-ról. A 4. képen bejárati ajtóból bontott füstszínű thermoüveg látható. 5db van belőle, az egyik oldala sima a másik domború. Ezenkívül van még pár db PC-s CD-ROM, FDD és PC-táp is. Egészmogyorós csokit vagy esetleg sört tudok érte elfogadni, de nem feltétel.
Szia.
A ps2-re jelentkeznék. Köszönöm.
Üdv!
Ha ne adj Isten, attika visszalépne, én elvinném a konzolt. Köszönöm!
Szia, rendben te vagy a második.
Szia!
Pc tápok érdekelnének, milyenek? Köszönöm.
Üdv!
Jelentkeznék a konzolra. -, de kizárom magam, mert 3. vagyok és személyesen!
Bocs, úgy emlékeztem, már kitettem.
Mivel mindenkinek a PS2 kell, ezért azt mondom, hogy előnyben részesítem azt aki mindent elvisz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |