Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi a segítséget. Lehet, hogy nincs is megoldás ilyen esetre.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2018
Azon a gépen amelyiken sikerül belépni, nem tudod megváltoztatni az email címet?
Megtaláltam, meg lehet adni másik email címet. Köszi.
Ha e-mail címet/fontosabb adatot akarsz megváltoztatni, olyankor kéri a jelszót is.
Igazad van megpróbáltam, kéri az előző email jelszót, amit én sem tudok. Csak ennek megadása után fogadná az új email címet.
Végülis logikus. Csak ötlet volt, kipróbálni nem tudtam facebook nélkül.
@nagym6: Lenne egy utolsó ötletem. Nem tudom jelen esetben hogyan működik a mentett jelszó, de láttam olyat, hogy mikor megnyitjuk az oldalt, már ki van töltve a felhasználónév és jelszó, csak kattintani kell a belépéshez. Ebben az esetben van olyan trükk, hogy a böngésző menüjéből, talán vizsgálat néven meghívható a html kód. Fontos, ez nem simán a forrás, mert ez szerkeszthető. Itt kell módosítani a jelszó mező tulajdonságait, hogy ne pöttyök legyenek a betűk helyén, hanem karakterek.
Ha ennyire sehova se megy a belépés, írj az fb supportnak, és eligazítanak a továbbiakban.
Egy kérdés.
Meghalt az XP PC-m. Be sem lehet kapcsolni. A tápegység müködik, de mégsem lehet elinditani. Az utolso használatkor rendesen ki volt kapcsolva. Mi szokott ilyen esetben a leggyakoribb gond lenni? A motherboardot biztos, hogy nem fogom cserélni, annyit nem ér meg Kösz
Szia!
A "be sem lehet kapcsolni" úgy értendő, hogy az előlapi gombot megnyomva nem történik semmi? Próbáld meg az alaplapon összezárni azt a két érintkezőt, ahová az előlapi nyomógomb csatlakozik. Esetleg lemerült a 3 V-os elem, ezért nem indul. A tápegység leadja az összes feszültséget, és terhelhető is?
Az akkut még nem néztem, igen az elölapi nyomogombra nem indul. Na majd mindjárt megnézem az akkut. A tápot mértem minden feszültség megvan és a LAN kártya is kommunikál.
Ha cserélni kell, ne akkut keress hozzá, az lítium elem. A mérete (típusa) CR2032
Erre már sajnos egyszer ráfáztam egy notebookon. Ott rosszul néztem meg aztán kiderült, hogy nem CR30xx volt hanem VR30xx (ami akku) a CR valami miatt kitörölte a BIOSt aoha nem tudtuk többet elinditani. A BIOS elindult, de semmit nem ismert fel....
Na majd meglátom a desktopban akár menet közben is lehetne cserélni ha lenne menetköz. ( a notebookon ilyen opcio nem volt.
Csak a BIOS olyan beállításai törlődnek elemcserekor, amiket átállítottál, egyébként visszaáll alaphelyzetbe, ettől nem kerülhet működésképtelen állapotba a gép. Merült elemmel viszont néhány alaplap csinálja azt, hogy nem indul.
Érdemes az összes csatlakozást megmozgatni, kártyákat, HDD, DVD táp és adatcsatlakozók, memória. Van egy MSI alaplapos gépem, az minden évben eljátssza 2-3 alkalommal, hogy egyik napról a másikra nem indul. Szétszed, megnyomkod (érzésre semmi nem mozdul), összerak és megint hónapokig hiba nélkül megy.
De sajnos igen. Az egy matuzsálemi notebook volt ( képeslap méretü displayjel - az egyik elsö a szinesek közül). Ha jol emlékszem eredetileg vagy 30 MB HDD volt benne, ami meghalt. Olyan kicsi már nem volt kaphato igy azt hiszem egy 100 MB-sre cseréltem. Akkor kellett büvészkedni, hogy egyáltalán felismerje. Amikor azután megtörtént az elemcsere már nem ismert fel semmit, sem az 1,44 floppit sem mást. Kuka lett..
A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2018
Vannak fájlok és mappák amik felett nem tudom átvenni az uralmat és már kezdek ideges lenni. Se lejátszani se másolni nem engedi. Mit tegyek?
Nekem van olyan gépem, amibe ha lemerült az elem, ill nincs benne elég szufla, vagy nincs is benne, konkrétan se kép se hang.... Szóval ez nem helytálló információ.
Nekem fiatalabb notim volt. NEC 2000. Csak 95 ment rajta, mert a 98-hoz kevés volt. Elem nélkül ment, csak minden bekapcsolás után a BIOS-t be kellett állítani.
Az adott gép, már vitte az XP-t, tehát nem lehet olyan lendkerekes.
Szerintem itt az elemek/akkuk körül elég nagy szivások vannak és elöre nem lehet tudni, valoban mi is a hatása az elemnek illetve a hiányának.
Abban az akkus gépben (VR akku volt benne) ha hetekig nem volt bekapcsolva (CNC vezérlésre használtam) mindig sirt, hogy nem megy az ora. A mostaniban (desktop W98) semmit nem mond ha nincs benne elem ( ceruzaelem méretü valami volt benne, nélküle is megy ( csak akkor kérdem, hogy minek bele), igaz ez állandoan hálozaton van - mégha ki is van kapcsolva - de évekig dobozban volt és szo nélkül ujra indult halott elemmel).
Egy időben készültek olyan alaplap szériák, ami az elem kimerülése után nem indult. Volt eset, hogy garanciaidőn belül fordult elő. Nem javították garanciában, mert "csak az elem merült ki".
Érdekes módon a nevesebb alaplapok között fordult elő gyakrabban.
Azért ilyen manapság már nem igen fordul elő, elég kivételes eset és matuzsálem volt a cucc...én sem emlékszem már az XT és AT 286, 384, 486 időkből ilyen részletességgel ezzel való szívásra.
Sziasztok! Új gép építése közben vettem észre, hogy az előlapi audio csatlakozókra menő kábel végéről 2 ér le van szakadva(?). Az alaplapi csatlakozó kiosztása szerint, az egyik Not Connected, szóva az nem is zavarna, viszont a másik egy bizonyos Sense, amiről foggalmam sincs mi a szerepe. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban? Használható így a kábel? Előre is köszi!
Sense. Azaz ezzel azonosítja, hogy bedugtad a fülest az előlapi csatlakozóba.
Üdv!
Kerestem magyar Windows XP 64-biteset, de nem találtam sehol letölthető ISO fájlt. Tudna valaki belinkelni egyet?
A Windows XP-ből magyar nyelven nem adtak ki 64 bites változatot.
Kár.
Köszönöm!
Hol tudnám Win8 alatt megnézni egy program engedélyeit hogy engedélyezett-e a net használata egy adott program számára?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |