Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt kérdeztem Hétfőn, de senki nem reagált. Itt el tudod olvasni a cikket, ami erről szól, illetve, hogyan lehet-ne, orvosolni. Nekem már letöltötte, fel viszont nem telepítette, mert ahoz újra kellene indítania, azt viszont nem hagytam....
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Köszi!
Frissítéskor is összeomlott , tiszta telepítéskor is . Ráadásul szektorosra vágta a HDD-t .Vissza teszem a 1709-et.
AutoIt! jó lehet.
A 1709 Frissítési beállítások , Speciális lehetőségnél van egy olyan opció hogy Funkció frissítések elhalasztása. Ott beállítottam 365 napra .Remélem addigra rendbe hozzák.
Windowsról lenne szó.
A program a háttérben fusson. Ha betöltötte az oldalt, álljon le. Programozni C++-ban tudok nagyjából. Köszönöm!
A feladatot, amit leírtál, legegyszerűbb nem külön programmal megoldani, hanem egy ütemezett feladatot felvenni hozzá, ami elindítja az oldalt a böngészőben.
C++-ban nem tudok segíteni, de biztosan abban is megoldható, csak keresgélni kell a neten. Ami szerintem a legegyszerűbb, az egy Visual Basic Script erre.
Mi lenne a cél? A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
A cél az lenne, hogy a suliban az E-tankönyvet megnyitva a sulis gépen elindítsa ezt a programot a háttérben, és a megnyitása múlva 10-15 perccel indítson el egy számot Youtube-on.
Visual Basic Script-ben való programozásban lehet, hogy valaki be tudna segíteni itt a fórumon. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Azért ez messze nem a saját kútfő, ahogy indult a dolog. És még mindig nem látom az értelmét...hacsak nem valami diákcsíny.
Elmented a kívánt néven, vbs kiterjesztéssel:
Paraméterként megadható a várakozás ideje, ms-ban. Alapból 10perc, ha nem adsz meg semmit. Nincs pontosvessző a kódban, a HE oldal a code formázás ellenére rakja bele. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Köszönöm szépen!
Diákcsíny lesz az év végére. Azt meg lehet oldani, hogy egy parancsikon kettő programot indítson el? A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Közben nekem is egy újraindításkor valahogyan elindult az upgrade, s hazavágta a win10-et, az SSD-n. Megpróbáltam visszaállítani az előző állapotra, semmi sikerrel....
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Ne őrjítsél már meg...milyen programozó vagy te C++-ban? Ahogy a vbs elindítja a várakozás után a FF-ot, előtte elindíthat bármit, így csak ezt a vbs-t kell elindítani a szükséges parancsikonból...az 5. és a 7. sor közé beszúrsz egy WshShell.Run "amit akarsz indítani" sort...
Légyszíves ne legyen durva a csíny, olyanhoz nem szeretnék segítséget nyújtani. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Tud valaki olyan kódot, amivel lehet az ltp portot kapcsolgatni meg beolvasni értékeket?
Előre is köszönöm!
Ennyire nem megy a gugli keresés vagy én nem értem...
Ráadásul magyarul De itt angolul is bogarászhatsz... 1-2be van minden féle leírás stb... Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2018
De kód kellene nekem, hogy át tudjam írni úgy, ahogy én szeretném.
Egyre jobban unom a Win 10 hibáit, és Redmond nyomulását a felhasználói adatokra. Eddig a gép omlott össze most nem lehet kikapcsolni a háttérben futó alkalmazásokat. Gyakorlatilag semmilyen a Win10 saját programját nem használom ,így a Képek, Posta és naptár, Skype , de ezek mindig visszakapcsolódnak . Hiába van hogy az ajánlás szerint vissza lehet térni a 1709 re , a gép kis idő múlva elkezdi frissíteni újra az elcseszett 1803-ra .
A Windows 8.0 számítógépemen mikrofon bemenetről akartam volna valamit, de 1 perc 3 másodperc múlva egy másodpercre szoftveresen kimaradt a bejövő hang, végül 1 perc 45 másodpercnél egy halk "ping" kíséretében szoftveresen teljesen leesett a bejövő jel!
Ez így nem igazán használható hogy szoftveresen elmegy a hang. Jelforrás: alacsony jelszintű eszköz, bemenet tulajdonságainál a "microfon boost" maximumra állítva... Szerintetek mitől vesztheti el a folyamatos jelet?
Valahogy nekem nem jön be a W10. Pont múlt héten történt, hogy bekapcsoltam a laptopot az előadásra (egyetemen tartott a tanárnéni órát), elindult, beállítottam neki a pdf-et teljesképre, a kezébe nyomtam a pointert, és mindenki boldog volt.
Mikor visszamentem az óra végén, szólt az előadó, hogy az óra közepén szó nélkül újraindult, és frissítgetett a windows. A német hallgatók csak kuncogtak rajta... Nekem a W8.1 bejött, jól működik, kellően kompatibilis, és személyre szabható. Igen, a directX 12-ről le kell mondanom...szörnyűborzasztó...
Probálom dekodolni az irásod, de nem egyszerü. Mit akarsz te valoban csinálni?
Szerintem fel akart valamit venni! De nekem sincsen kódkulcsom, csak részben tippelek!
Biztos vagy benne hogy a jelforrás alacsony jelszintű? Mert ha igen akkor mond el nekem is hogy mit jelent az ... lehet hogy ott van a gond.... lehet hogy az a max boost nem a legjobb.. vedd csak felére... Illetve mivel veszel fel? Nem lehet hogy abba van a hiba??
Én is valahogy igy értettem, de ahhoz valamilyen felvevö SW-nek is kellene lennie. A beépitett verziok sokszor csak 1 percet engednek felvenni.
Na jó... Szóval a bemenet hangszóróra való átjátszásán kívül az Audacity program rögzítette volna, de mint írtam, egyszer csak szoftveresen leesett (azaz elment) a jel. A jelforrás egy tényleg alacsony jelszintű megbízható lemezjátszó lett volna közvetlen csatlakozással...
Közben kérdeznék is... Adott egy Windows XP számítógép Asus P4PE alaplappal, ami bekapcsoláskor nem sípol és nem aktiválja a monitort! Hiába csináltam végig a resetelő metódust, sajnos a helyzet változatlan... Szerintetek mi lelte?
Ha nem sípol, akkor nagy valószínűséggel alaplap, vagy CPU döglött. A P4PE amúgy is elég öreg már, szóval gyanús.
Sziasztok. Facebookra belép az egyik számítógép automatikusan, de másik gépen nem tudok belépni, mert nem tudom a belépési jelszót és felhasználónevet, ahhoz kellene. Crome esetében meg lehet nézni, sajnos nem mentettek a jelszavak, a "jelszavak kezelése" menüben nem jelenik meg. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy lehet működő facebook mellett jelszó mentést csinálni?
Köszönöm.
Szia!
A működő gépen megnézed az email címed, és a nem működőn arra a címre kérsz egy jelszó visszaállítást. Aztán megnézed a mail fiókodban a jelszót beírod mind a két gépen és kész.Elképzelhető hogy a művelet alatt a jó gépről is kik kell jelentkezni, és az új jelszóval már be tudsz lépni. A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2018
"A működő gépen megnézed az email címed" milyen email címre gondolsz? Az a baj, hogy az új jelszót egy olyan email címre küldi, amire szintén nem tudunk belépni jelszó hiányában.
Valahogy a nem mentett facebook jelszavat kellene mentetté tenni, akkor már a Crome.ban meg tudom nézni. Köszi.
Azon a melyik működik a beállításokban megtalálható az az email cím amire a Face oldal regisztrálva lett. Arra a címre kell kérni egy új jelszót.Oda sem tudtok belépni?
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2018
"Arra a címre kell kérni egy új jelszót.Oda sem tudtok belépni?" Oda sem, ez a baj. Ezért nem megy a jelszóváltoztatás sem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |