Fórum témák
» Több friss téma |
Szia. Köszönöm.
Olcsó tudom, hogy nem lesz viszont a postázás se drágább mintha nekem kellene 30kmre elmennem. Sőt még drágább mert eddig a legközelebbi városban érdeklődtem de nem árultak. Innentől csak távolabbról tudnék
Elkészült a TV. Jól működik.
Ledet magyar webárúházból vettem. 20db kb. 2000Ft volt. Kínából 100db lett volna egy ezres. Másfél hónap múlva.
Szia!
Menj be egy autóbontóba, és ott biztosan lesz ami a motorhoz jó. Alex
Valami NDK-s kisteherautó bontásából szereztem meg a kábelkorbácsot. Sok színes csík fekete alapon.
Szia!
Köszönöm a tanácsot a probléma megoldásra került!
sziasztok!
Farnelltöl szeretnék vásárolni (magán személy) és lehet disztribúciós cégen keresztül is némi költség hatékonyan vásárolni fdh kft keresztül de csak a tétel nettó árát látszik vásárláskor nincs végösszeg! Valaki itt a fdh kft vásárolt e már? A vásárolt tétel usa raktárbol jönne igy vannak rejtet költségek vám...stb jó lenne tudni a végét fdh kft nél is!
Szia!
Én már vásároltam tőlük, bár nem amerikai raktárból. Javaslom érdeklődj a vásárlás részleteiről tőlük: Kontakt.
Tapasztalat: nem lesz rajta semmilyen plusz költség. Olyan mintha egy normál magyar cégtől vásárolnál. Az, hogy ők honnan hozzàk, nem érint.
Erre voltam kiváncsi! Mert a farnell ráterheli a vevöre pl az usa raktárból való szállitást ami rendelésenként 7E +!
Mouser-nél nincs semmilyen trükk. Egy összeg felett ingyenes a szállítás, ennyi. Volt, hogy az USA-ból indult el a csomagom a nyomkövetés szerint, mégsem számítottak fel extra költséget.
Sajnos nincs Mouser ez az alkatrész amit kellene elég egyedinek látszik találatok alapján google is jó áron persze...
Szia!
Én már rendeltem tőlük többször is. A múlt héten egy olyan alkatrész kellet ami csak USA aktárban volt és 7E lett volna száll költség. Most jön a trükk. Felhívod őket és a rendelési szám (kérdezik) alapján megrendeled az fdh kft-től. így nem számolnak fel szállítási költséget, de kb 5-7 nap mire megérkezik.
Köszönöm ez jó hir!
Sziasztok!
Ilyen nyomógombot keresnék. Innen nem tudok rendelni, de sehol máshol nem találtam. Hol lehetne venni pár darabot?
Hali!
Én a http://www.mes.hu/ Hungária körúton vettem, de pár darabot nem adnak el. Úgy látom halódik a weboldaluk. Esetleg adnak mintába. Ha tényleg pár darab kell, akkor lehet tudok adni (nem aranyozott) Kispesten, keress magánban. Az alis vásárlásban is tudok segíteni. A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2018
Köszi, olyanból még nekem is van pár darab.
Sziasztok!
Krups kávéautomatámban elrepedt a fehér műanyag hidraulikus hengernek a fedlapja. Segítséget kérnék, hogy hol lehet ilyet külön beszerezni. Nem szívesen vennék hozzá egy komplett kazánegységet. Mellékelem a fotót róla. Köszi
Nem tudom hol kérdezzem, talán itt.
Létezik vagy találkozott már valaki olyan DCF77 vevővel amihez nem kell az a nagy ferrit antenna? ha igen akkor hol lehet olyat beszerezni?
A Lomex-nál rendeltem egy pár alkatrészt, de ezt a tüskesort nem találom... Hátha valaki ügyesebb nálam...
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2018
Kedvenc egerem rotary encodere meg a bal gombja haldoklik 10 éves szolgálat után.
Tud valaki valamilyen hazai beszerzési forrást ezekre? Vagy esetleg van valakinek döglött elektronikás egere amiben épek a kérdéses alkatrészek és el tudnánk boltolni?
Ragasztómentes kapton szalagot keresek, kb. 20 mm széleset. Tud valaki beszerzési forrást? Mindenhol csak az öntapadós változatot árulják, legalábbis én csak ilyet találtam.
Több fajta enkóder(egérhez) van az Ázsia centerben!
Ott van valami alkatrész bolt? (még sose jártam arra)
Itt is kínáböl jön,annyi az előnye,hogy magyarul rendelsz,és forinttal fizethetsz!
Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni olyan változtatható feszültségű hálózati trafót amely galvanikusan leválaszt? Számla kell róla szóval valami rendes bolti forrás kellene. TME-nél és Farnellnél sem találtam csak autotrafót (ami nem választ le galvanikusan).
Leválasztós szabályozható trafót ilyen formában nem tudom kapsz-e. De ha elé teszel leválasztó trafót, akkor is kb ugyan ott vagy. Az miért nem jó megoldás?(NEM kötöszködésből kérdezem, csak kíváncsiskodok)
De ha belegondolsz, akkor autótrafóként sokkal egyszerűbb megcsinálni, mint egy vasmagon leválasztóként. Tehát egyáltalán nem meglepő a számomra hogy nem nagyon gyártanak ilyet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |