Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na tessék: megint itt van, ez most akkor mi???. Honnan jön ez a hirdetés? Csak megmutatom, majd egy modi törölje a csatolmányt, mert még árthat a jóhírnévnek...
Hát van valami "rés" a gépeden, a böngésződben, és az okozza ezt. Soha eddig senki modik és felhasználók közül ilyet nem látott (mármint a HE berkein belül)... és nem is fogunk valószínűleg.
Nálatok van valami rendezvény, hogy május elseje van? Nálunk minden évben van ilyenkor sajt és túrófesztivál
Bővebben: Link
De jó nektek, mifelénk munkával ünnepeljük a munkát
Amúgy jó nagy marhaság ez a munka ünnepe megnevezés, olyan, mint a tűzvédelemé. Az előbbi arról szól, hogy nem kell dolgozni, az utóbbinál meg épp a tűztől védünk...
én se nagyon értem.. ünnepeljük a munkát? elég viccesnek hangzik
Én is láttam egy furcsa hirdetést az előbb. Lehet hogy te is ezt láttad? Bővebben: Link
holnap lesz a Sensation White!!!!
Megy valaki???
én meg mégcsak 16 éves vagyok+messzi van
... inkább sütit, mint kolbászt...
ugye nincs összefüggés a macska és a kolbász között ott?
Nem az én hirdetésem, úgyhogy csak remélni merem...
Viszont minek gyűjt valaki kóbor macskát?
logikus: hogy kolbászt készítsen belőle
viccet félretéve én is kíváncsi lennék rá
Mennék, mennék ha nem 2 nappal utána lenne az érettségi, és nem maradnék még akkorra is más(harmad)napos..
Mértéktartóan kell inni!!!
Mérték a vödör, tartó az asztal.
Kicsit pontositsunk.
Inni, mértékkel és tartózkodással kell. Mérték a vödör, majd tartózkodás az asztal alatt. Fery
Így tényleg jobban hangzik.
- Én tudom hol a határ, csak mindig túllépem. (na ez azért nem igaz )
Én ma tök hülyének éreztem magam
Nemtom veletek fordult-e elő velem még ilyen nemvolt. Tegnap valamit megakartam építeni(nyilván) és felirtam egy papírra egy alkatrészt: irf630 és semmi mást hogy a sok kacatban keressek. Ma neki is áltam átnéztem minden kidobott panelt, és tök sokat szenvedtem vele, de találtam is, méghozá 3db-ot. Nagyon örültem a dolognak, de aztán elkezdtem gondolkodni.ÉS az istenért se jutott eszembe hogy mire kellet nekem az az alkatrész Átnéztem azokat a kapcsolásokat amikkel mostanába foglalkoztam és semmi.Lehet kezdek meghülyülni Nah mindegy, esetleg ha valaki találkozna olyan kapcsolással amibe irf630-as FET van szóljon!
Olvasgattam egy kicsit, és a fórumszabályzat "pöpec összerakójának" a blog-jai között találtam egy feliratos videót: link
Negyedóra egy helyben ülés, de csak ajánlani tudom...
tegnap nem volt valamelyik tévcsatornán a halálosabb iramban vagy valami ilyesmi (TV2/RTL) mert úgy emlékszem, mint ha mutatták volna... ?
óh, köszi sajnos nemláttam mert aludtam, csak tudni akartam (nembaj úgyis láttam már vagy kétszer)
Gyerekek ma hallottam egy érdekes szórakozást és kipróbáltam.Hogy lehet egy macskát kizárólag kúszva közlekedtetni?
Na? Fogj egy darab kartonragasztó csíkot és ha elkaptad a macsekot nyomd le a földre és ragazd a hátáraa nyakától a farkáig.Én sem hittem el de a macsek amíg le nem vettem róla úgy közlekedett hogy a hasa a földet súrolta.Amikor meg szaladni akart terpeszben hasoncsúszva majd szét pusztultam magam a röhögéstől.Nem is kínoztam vele szerencsétlent sokáig de érdekes jelenség amit vűvelt az tuti. Apropó egy kérdés bár ez nem a témához tartozik.Mennyi idő alatt szárad meg csontra a pillanatragacs? Idézet: „Fogj egy darab kartonragasztó csíkot és ha elkaptad a macsekot nyomd le a földre és ragazd a hátáraa nyakától a farkáig.Én sem hittem el de a macsek amíg le nem vettem róla úgy közlekedett hogy a hasa a földet súrolta.” Egyszer próbáld ki magadon is! Idézet: „Mennyi idő alatt szárad meg csontra a pillanatragacs?” Típusa válogatja. Általában legfeljebb 24 óra alatt legkésőbb teljesen megköt. De már 1/2 óra után terhelhető szinte mindegyik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |