Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Tessék … EA DIP081-CNLED
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
Ha 4-5 méretben lementi minek változtatni a méretét ?
Ha a méretét változtatni akarja, elég egy méretben lementeni. vagy nem ?
Szerintem te is tudsz igy csinálni.
Köszönöm szépen ! a EA DIP081-CNLED képet
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2018
Köszönöm, ez teljesen jó így, csak nem jöttem rá, hogy a vonalvastagság editálással utána tudok menni a forrszemnek.
Minden vége, ha jó a jó...
Ha CHM -ben készitetted volna, abban lenne valami új.
Tartalmilag mi lehet új, mi lehet olyan ütős, amilyen titokzatosan tálalod ?
Csak buzdítani tudnálak egy ilyen típusú fordítás létrehozására.
Olyan magyarosítást honnan sikerült szerválnod? Az enyémnek a zöme magyar, de a teljes súgó angol, nem mintha valaha is belenéztem volna, csak most néztem meg. Nem lenne nagy baj ha akkor már az egész magyar lenne, jobban tetszene nekem is.
Talán ez volt: Bővebben: Link
Ha ilyen is van, akkor már minden más " vizet hord a tengerbe "
Godypapa kérésére legutóbbi hozzászólásai - és az ahhoz kapcsolódó válaszok törlésre kerültek.
Milyen file tipusba mentsem a tervet, hogy majd kinyomtassam vasaláshoz ?
Ha a saját gépedről fogod nyomtatni akkor nyilván nem kell külön menteni, csak megnyitod majd a fájlt és kinyomtatod. Ha viszed valahova ahol nincs telepített program akkor pdf-be, de arra figyelni kell a nyomtatáskor hogy a nyomtatók általában torzítanak, vagy a műnyomópapír nyúlik meg a melegtől. Nálam az A4-es lap teljes hosszán már van 1,5mm nyúlás.
kigoogliztam . Elnézést hogy nem ezzel kezdtem .
Phantom PDF printer a megoldás. Keress rá! Foxitot használok megelégedéssel.
Holnap a suliba kinyomtatom rendes A4 papirra, hogy ellenörizzem a méreteket majd azután próbálom valami fényes papirra( kérek valami fotopapirt). Azt nem értem, hogy a .pdf mentés miért nincs a többi .bmp , .jpg, .gif, ....stb. melett, és egyáltalán azok mire valók ?
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2018
A pdf-be történő mentés lehetősége gondolom azért nincs benne, mert a tervezők nem gondolták hogy valaki nem közvetlenül a programból szeretne nyomtatni.
A képként történő mentés pedig bemutató jellege miatt jó (nem kell printscreen-elni), illetve azért, ha mondjuk nagyobb, bonyolultabb nyákot készítesz, akkor kinyomtatod csak az alkatrészeket egy papírra, és könnyebbé válik a beültetés, nem kell közben a monitort nézegetni. Az alkatrészek festékkel történő pozíciórajzának felvitele a nyákra otthoni környezetben nem általános, nekem speciel nem is tetszik, és nem is szerencsés nagyobb feszültségű alkalmazásoknál.
Szevasztok!
Telepítesz egy PDF995 nyomtatót, és ez egy virtuális nyomtató lessz, amit a nyomtató kiválasztásnál tudsz majd választani. Ez minden program alól elérhető ha PDF állományt akarsz végcélnak. Üdv. M.
Kell egyáltalán telepíteni másik nyomtatót?
Kép nyomtatása pdf-ként: Ki kell választani a már telepített nyomtatónál a "Microsoft Print to PDF" lehetőséget, és *.pdf-ként menti nyomtatás nélkül.
Igy nem kell, csak ez egy kép. Képből meg nem nagyon készít senki panelt ha szeretne méretarányt tartani.
Szóval igen kell telepíteni virtuális nyomtatót ha pdf-ből szeretnél biztonságosan panelt készíteni.
No, akkor csináld a következőt:
- File > Print - Setup > Microsoft Print to PDF - és *.pdf-ként menti nyomtatás nélkül a képként való mentést kihagyva.
Nincs mit csinálni, mert én pl nem használom a windows képnézegetőt, és ezzel együtt a pdf nyomtató beépülőjét sem.
Másrészt a windows képnézegető ugyanolyan külső program mint egy pdf nyomtató. Szóval nem értem a problémát, hogy miért nem jó ez egyik, és miért csak a másik.
Én nem azzal kezdtem, hogy nem jó, hanem "Kell egyáltalán telepíteni másik nyomtatót?"
brugo
Idézet: „Nem tudok .pdf be menteni .” Akkor lehet azért nem tud mert a nyomtatási listájában nincs benne a Microsoft Print to PDF, vagy egyéb mondat amiben szerepel a pdf szó, vagy brugonak egyéb más problémái vannak amitől nem ismeri fel a pdf szót . Godypapa Idézet: „Kell egyáltalán telepíteni másik nyomtatót?” Szerinted kell telepíteni ha pdf-be akar nyomtatni és nincs jelenleg semmi amivel lehet ! A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2018
Ok, ha egyáltalán nincs nyomtató, akkor persze kell, de ha van, akkor nem kell külön feltelepíteni a pdf955 nyomtatót.
Ha nem tud pdf.-be menteni, az még nem azt jelenti, hogy nincs nyomtatója a számítógéphez kötve. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |