Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Mivel a múltkor a kolléga nem jött a rádiókért, ismét felajánlom, személyes átvétellel a 20. kerületben: Altus t60 tuner, átkondizva mostmár. A dekóder ic-re be kell tenni korrekciós tagnak pár kondit meg ellenállást, mert túl nagy a magaskiemelése. Robotron fadobozos rádió, valószínűleg a hangerőpoti csúszkája törött le belül, nem szól.
Szia, engem érdekelne a két rádió.
Szia,
köszönettel elmennék érte.
Sziasztok.
Komplett műanyag redőnyök elvihetők. Több méretben (összesen 5 db van ) egyben és személyesen átvehetők nálam, legkésőbb holnap délig utána kukába mennek. Jelentkezni csak a fórumban.. A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2018
Mivel ketten jelentkeztetek, úgy tartom igazságosnak, ha az egyik rádió az egyik kollégáé, a másik meg a másiké. Ki melyiket vinné?
Az Altus tunert szeretném.
Oké, tiéd. A többit privátban.
Sziasztok
Van egy kültéri riasztó hangszóróm nem tudom működik-e , ha valakit érdekel ingyen viheti .
Szia, nem jelentkeztem, úgyhogy a Tiéd mind.
Vasárnap, 15:36-kor írtad:
"Szia, köszönettel elmennék érte. " Vagyis helyesebb lenne azt mondani, hogy bár jelentkeztél érte, de mégsem viszed, lemondasz róla, stb...
Sziasztok
Csepelről, illetve a XIV kerület Szuglói körvasút sor magasságából ingyen vihetők az alábbi cuccok, de először a játékszabályok: - Csak itteni jelentkezést fogadok el, aki privátban jelentkezik arra nem reagálok. - NINCS posta, a "kár, hogy nem postázod", "futárral sem küldöd?" "ha mégis postáznád" tartalmú hozzászólásokat figyelmen kívül hagyom. - Kérésre küldök képeket, írok méreteket. - Jövő hét vasárnapig ami nem megy el az kuka. És akkor a lista: - ATX gépház, használt, jó állapotú táp nélkül, DVD-rom vagy valami eszköz van benne. - MSI Hetis 915 Lite gép táp, RAM és CPU nélkül. - HP 5L (vagy 6L???) nyomtató 1db utángyártott + 1db bontatlan 06A tonerrel, kábelek nélkül. Amikor félretettem még működött. - DLX-208 alközpont, bekapcsol, talán működik is. - Packard Bell Easy HDD recorder 250, távja megvan, a DVD része hibás, HDD nélkül. - 2db Handic 1305 CB-rádió, az egyiknek nem szól a hangszórója, fülessel szólt, egymást vették, antenna nincs. - ASUS 3D szemüveg, vezetékes, kaptam, sosem próbáltam. - 4db távirányító, koszosak, de működnek (Thomson RCT311DA1, Orion DVD5000HC, Elta 8815MP4, ismeretlen, valami DVD). - Cordless telefonok akku nélkül (A GE kivételével AAA akkusak): - Doro 550S táppal - Panasonic KX-TCD455HGM táppal - GE Atlinks CE27850GE3-A táppal - Panasonic KX-TG1100HG táppal - Panasonic KX-TG1100HG táp nélkül - Panasonic KX-TG7100HG táp nélkül - Panasonic KX-TGA131FX bázis és táp nélkül
Szia
A HP5l nyomtatòért és a tonerekért elmennék. Köszònöm.
Szia,
a cordless telefonok és a cb rádiók érdekelnének, XIV. kerületi átvétellel. Köszönöm.
Szia!
Csepeli átvétellel érdekelne a DLX-208 központ, és esetleg hozzá használható telefon.
Csak a központ van, telefonom nincs hozzá, de írtam privátot.
Szia!
Az MSI Hetis 915 -ös gép és a Packard Bell Easy HDD Recorder érdekelne, XIV. kerületi átvétellel. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2018
Rendben, írtam privátot.
Sziasztok.
Ingyen elvihető egy DELL alaplap procival, és egy DVD író-olvasó. Az alaplapban nincs memória. Dunaharasztiról elvihető. Szintén ingyen odaadok ÜSB kábeleket vegyesen. Van benne mikro, mini, normál USB A, B, . Gyere el, és mazsolázz. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2018
Ha elpostáznád akkor érdekelne, az alaplap.
Ne haragudj, nem postázom. Válaszoltam pr. az üzenetedre.
Elhozatnám. Köszönöm!
Békéscsabáról ingyen elvihetőek az alábbi számítógépek, nyomtatók és a képen látható dolgok. Mivel nem az enyémek, szívességből tettem fel, ezért postázás nincs, csak személyes átvétel.
Első adag kép: |
Bejelentkezés
Hirdetés |