Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ne haragudj hogy lerohantalak ne vedd zaklatásnak, csak kérdeztem
oké. mjad privátban emgbeszéljük :awink:
irigykedsz mi? van még hely, te is jöhetsz pécsre
amugy jha irigykedek
pécs?? háát nem is tudom messzi van egy kicsit, de megéri /légvonalba 220km/
ja... ilyenek... mindig csak a sexen jár az eszük
hát erre nem tudok mit mondani elállt a szavam
de ha van barátja (szóval "pasija") zsezsának, akkor bukott project nem?
mármint a közös albi, vagy mire gondolsz?
este van már.. énse tudom mit gondolok
szóval arra akarom kilukadni hogy zsezsa már foglalt és hiába próbálkozol nála, mert már van barátja (bár lehet hogy nem hiába..[szurkolok neked! ])
Az embernek bármennyi barátja lehet, de legjobb barátja csak egy. Ez a poszt még talán szabad
Egyébként nincs itt semmi komoly nyomulás, meg ilyesmi, csak viccelődés folyik
jó igen tudom [énse gondolom komolyan nyugi]
Hát, srácok, nem irigyellek Benneteket! Anno, huszonsok évvel ezelőtt, mikor én érettségiztem, nem volt még emelt szint, meg hasonló marhaságok, de már akkor is paráztunk rendesen az érettségitől. Most meg... Tegnap az egyik kereskedelmi TV csatornán "mini-népszavazást" tartottak, hogy a mai felkészültségünkkel le tudnánk-e érettségizni. Én tutira nem. Azóta a tanult dolgok legalább 70%-át elfelejtettem már. Amit nem használtam azóta sem. Nyilván a szakmát nem, mert azt naponta használom, de pl. a mateknak csak egy töredékét. (Logaritmust, limeszt, stb. azóta se számoltam! Mondjuk a kör kerületét is talán ha kétszer számoltam ki a huszonsok év alatt...)
Én ezért szeretem a sulimat, már ha létezik ilyen , mert ami fontos azt belénk verik akármi akárhogy van. Persze vannak tárgyak melyeket utálok, de szerencsére a matek, ami fontos, az elég erős.
A kötelezőket meg jó esetben nyugdíjas koromban elolvasom
Hali mindenkinek, történt egy kis baleset, a MEDIA PLAYERben kontakthibás a potméter, Billy-t meg nem tudom elérni nem tud valaki olcsón potit????
Üdv!
Ez a mai matek érettségiben volt benne: adott egy csonka körkúp, megvan adva a magasság(m); a felső kör átmérő és az alsó kör átmérő. Hogyan lehet ezekből az adatokból az a-t kiszámolni??
tavaly sikerült nekem matekba kikapni egy olyan feladatot amin az egyetemi tanár is csak lesett, de benne volt a híradóban is!
Ebben a feladatban az egyetlen adat, amit számolni kellett az a csonka kúp oldala. Pitagorasz tétellel számolható. "R" négyzet * "m" négyzet= "a" négyzet.
na ez szép nap volt, nekem nem lett valami jóó
láttam jól ki tárgyaltatok tegnap egyébként a barátom is szokta olvasni a HE-t szóval mindent tud jah és kovidivi, a legjobb barát szerepe is már foglalt ugyanis a barátom a legjobb barátom. sajnos, de próbállozhatsz az nem bűn Idézet: „de próbállozhatsz az nem bűn” Nem, legfeljebb kellemetlen, ha a "barát" 2,20m magas, és 140 kiló tiszta izom...
egyébént nem nagy darab, mert nagyon elvesznék mellette sose bántott még senkit (majd én)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |