Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nah akkor mégis csak jól gondoltam hogy oda nem lesz jó az a piti tétel
nézd meg a linket internet explorerrel
Én nem azt csináltam már az első mondatnál éreztem hogy én nem kérek belőle. egyébként a kisfeladatoknak már fenn van a megoldása.
de van! de nem értem a problémádat, MSN-t leakarod tölteni?
És tényleg, a fene egye meg...
Azért köszi a javítást
na működik? köbzolitól kérdezem nem magamtól
a partnereid megvannak, azok csak akkor "vesznek" el ha új címet csinálsz. de nemtudom mi lehet a baj, pedig nekem is adott be iylen h*lyeséget anno
vagy akkor amit kiad linket azd követsd végig, szóval töltsd le az Internet explorer7-et, vagy kapcsold be az automatikus frissítést
akkor kapcsold be az autmatikus frissítést
Ugye, nem káromkodásra bíztatod a fórum tagjait?!
rákeresel google-val és kiad szótárakat, ott találhatsz ha nagyon fontos, szerintem (nem néztem meg)
Én tudok egy párat.
Pl.: ****** vagy ******** ***** esetleg a ***** és még a ******** ****. Használd egészséggel!
ha fontos, akkor segítek neki nehogy már miattunk ne tudjon valamit
Esetleg privibe jó szaftosakat írhatnánk neki :eplus2:
ez a bandikala "gyerek" már volt regisztrálva itt nem? elég fura hogy így dolgoztatja a modikat
Magának adta a pontot? Ez most olyan hogy keresném egy erősítő rajzát nyitnék egy topikot aztán gyorsan feltenném a rajzot és magamnak adnám a pontot Így összetudnék annyi pontot szedni, de ez azért már milyen. Én sose adnék magamnak pontot az tuti.
Most olvasom h az öcse adta neki a pontot
Családi pontgyűjtö válalkozásuk van!
Evvel a módszerel modi is lehetsz pár nap alatt.
no, egy "lakatos" most föntvan az oldalon
Hűű akkor én is mozgósítom a családot. Én is Lakatos szereték lenni
Kétlem, hogy a pontszám döntő volna a moderátori "kinevezésnél"... De valószínűleg befolyásoló tényező.
És nekem nem adtok pontot, mert mondtam neki hogy keressen rá googlen???? :yes: vagy nem így működik???
oké, mit kell tennem? vagy elég volt annyi?? jupíííí
|
Bejelentkezés
Hirdetés |