Fórum témák
» Több friss téma |
Próbáld meg dvd-ről. Az probléma mentes szokott lenni. Nekem asus k53sv van de simán felmegy rá hdd és usb 3 vezérlők nélkül. Pont ma tettem fel. Az eszközkezelőben marad ilyenkor ismeretlen hardware de mire végzek az összes driver feltelepítéssel ezek eltünnek.
Üdv!
Sikerult feltelepíteni DVD rol. Minden driver-t feltelpítettem hozzá, kivéve a wifi kártya driver nem mukodik. Próbáltam már minden félét, némelyik fel is megy, de wifi hálózatot nem talál. Ez mitol lehet?
RTL8723DE típusú van a notebook hátoldalára írva. Próbáltam már én mindent eggyik driver sem ment. Win 10-en egybol mukodott, úgyhogy a kártya benne tuti hogy jó.
Tudtommal minden felvan telepítve.
Csak arra gondoltam, hogy esetleg a régebbi Winekhez még nincs drájver.
Nem is találtam hozzá megfelelő drivert. Win 10-el egybol mukodott minden, viszont baromira lelasitotta a gépet.
Cseréld ki másik wifi kártyára. Ha szerencséd van azzal fog működni.
Üdv!
Tiszta új laptopról van szó. Veszik a jótálás ha szétszedem.
Driver lemezt adtak hozzá? Fel van telepítve? Router tudja azt a freki sávot ami kell a laposnak?
Nem lát semi wifi hálózatot?
Sziasztok.
Olyan elofordulhat, hogy egy laptopnál az alaplapi hdd vezérlő tönkre teszi a hdd-t? Második hdd kerül már bele, az elsőn több ezer bad sector lett. Másodjára egy régi de mukodokeppes hdd-t raktam bele és állandóan leall a gép kék halállal és azt írja, hogy unexpected store exception. Most garanciaba kicserélték a hdd-t de már félek beletenni.
Nincsen hozzá semmi driver, Windows nélkul érkezett. Semilyen wifi hálózatot nem talált. Felraktam utána a Win 10-et, egybol ment minden.
Használd win 10-el.
Ezért írtam. Lehet, hogy a régebbi Winekhez ehhez a géphez nincs is drájver. Gyártói oldalon nézted már? Én megtettem, csak Win 10 van.
A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2018
Igen sajnos rájöttem hogy csak Win 10-el lehet használni. Elég baj az.
Sziasztok,
Több évi gondos használat ellenére ma kitört a kijelző zsanérja. Egy HP DV7-6153NR laptop az szenvedő alany. A műanyag, amibe bele volt sütve a csavarok anyarésze szinte szétporladt, pedig az a része nem is melegszik. Egyébként a gép kifogástalan, sajnálnék megválni tőle. Van erre valami javítási mód, lehetőség?
Kétkomponensű gyantával esetleg...
Sajnos (mint írtam) az egész környezete szinte porlik. Ez a bizonyos műanyag-kiszáradás jelenség.
Meleg ragasztóval. Hőlégfúvó kell, amivel folyósra melegíted.
A kipotyogó rész ki kel szedni. Amit nem szerencsés beragasztani, beviaszolod, vagy festőszalaggal beragasztod és a lehető legnagyobb terjedelembe kiönteni. Határt lehet húzni, festőszalaggal. Persze tiszta és lehetőleg érdes felülettel.
Ez egy 17''-os laptop, komoly terhelés van azon a zsanéron. Nem vagyok benne biztos, hogy a meleg ragasztó kibírná.
Jobb lesz mint újkorában...
Ma már idegileg kissé megviselt, hogy így cserbenhagyott de holnap kipihenten megpróbálom elöször melegragasztással, aztán ha nem jó akkor eltávolítom és nekimegyek kétkomponessel.
Addig kösz az ötleteket, beszámolok majd az eredményről.
Én inkább ezzel próbálnám. Minden másnál jobb.
Ezekből ki lehet indulni:
Bővebben: Link Gányolásnak tűnik elsőre, de be lehet látni, hogy jó megoldás. Nem mellesleg könnyen el távolítható, formálható.
Villany boltban van kétkomponensű gyanta. Amikor megszilárdul beton keménységű.
Sziasztok!
ki-ki hagyó billentyűzet az cserés? Üdv!
Valószínűleg.
Ment a mancs! Bár ez húzós mutatvány lesz...
Első körben viszont a zsanért szedd szét takarítsd ki, majd szereld össze, s az se baj, ha kicsit lazább, mint amikor szétszedted, csak tartsa meg a kijelzőt. Ezek ugyanis nem véletlenül törnek el - az elkoszolódás miatt (normál használat mellett is) keményebben fog üzemelni, s a nagyobb erőhatások miatt a javításod se lenne hosszú életű... (A honlapomon láthatsz egy ilyen cserét, a komplett fedél nem volt drágább, mintha megfelelően erős ragasztót vettem volna.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |