Fórum témák
» Több friss téma |
A hagyományos Hiren's BootCD (nem winPE) továbbra is elérhető: LINK
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2018
Üdv.
Asztali gép, Win10. Egy 120 GB SSD, és egy 500GB HDD van a gépben. Az 500 GB HDD cserélve lett 1TB HDD-re. Nem látja az új HDD-t, ez a probléma. "Számítógép-kezelés" menüben "Lemezkezelés" almenüben benne van itt látja, itt lett gyorsformázva. Érdekes, hogy a formázás vagy egy pillanat alatt lezajlott, vagy nem volt, mert semmi jele nem volt a folyamatnak, végének sem. Ennyi volt, Win-ben Sajátgépben nem látható. Mit kell még tenni? Köszönöm.
Mivel még üres, inicializáld újra és nyugodtan MBR partícióval, amit majd NTFS-re formázz!
Meghajtóbetűjelet kell beállítani. Amúgy a windows lemezkezelője pontosan olyan, ahogy leírtad, nem jelzi a folyamatot és a végét sem.
Be lett állítva "Y" betűjel, és név is lett adva.
Ez lett a megoldás, most már jó.
deebo, bbb köszönöm.
Gondolom megnézted a honlapot. Ott nincs. Valamiért nem csinálta meg. Talán mert marha nagy meló lehet.
Adott a saját számítógépem. Magam raktam össze - úgy valamikor 10 éve.
Egy ideje meg azt csinálja, ha épp bekapcsolom (szinte naponta), hogy a képernyőn megjelenik a szöveg - "Nincs jel!". S akkor ki kell kapcsolnom, majd újra beindítani. Van amikor aztán harmadikra sikerül. Mi lehet a gondja? A hálózati tápban valami, vagy maga a videókártya? Valami biztosan vacakol, de én még nem jöttem rá hogy mi? Szerintem az operációs rendszer eleve nem lehet hibás, hiszen be sem töltödik (amúgy Windows 7). A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2018
Vga kártya csatlakozásait ellenőrizd.
Sziasztok! Szereztem egy régi számítógépet. Biosz logóig eljut, de nem tudom tovább léptetni, mert nem ismeri fel az USB-s billentyűzetet.Az USB aljzatokban semmit.Mi lehet a hiba?
Idézet: „Szereztem egy régi számítógépet.” És biztos vagy benne, hogy van benne USB egér/billentyű támogatás? Dugj rá PS2 billentyűzetet!
Azt próbálnék szerezni, de hol.
CD-ről telepíts..
Az ingyen elvihetőbe nemrég kínáltak fel pár darabot.
Még nem indult a gép, csak bios logó van.Valahogy el kéne indítani, aztán valahogy konfigurálni az USB-t.
Sziasztok! Választ keresek egu problémára! Adott egy számítógép, amiben van egy geforce 210-es videókártya, és hdmi-vel össze van kötve egy Samsung 4k tv-vel! Ha a lakásban felkapcsolunk valamilyen 230v-os fogyasztót, akkor pár másodpercre eltűnik a kép a tv-ről(amire a leggyakrabban így reagál, az az elektromos redőny, meg a nappali világítás, amit egy infrás vezérlővel kapcsolok! De csinált már ilyet, ha a ragasztópisztolyt bedugtam a konektorba, vagy néha a porszívó bekapcsolásánál is produkál ilyet!
Longa György így már én is jártam régebben, azzal a géppel az volt a gond, hogy hiába volt benne usb bemenet, amíg a windows nem indult el, addig nem működött az usb port!ps2 billentyűzettel próbáld meg
A kábel nincs leárnyékolva., És az induláskor fellépő zavart összeszedi.
Igen.
De melyik kábel? A hdmi?
Köszönöm a válaszokat!akkor vegyek minőségi hdmi kábelt, mert ami most van az valószínüleg nem árnyékolt?
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy asztali Pc be valo Sata-s Hdd nél a csatlakozonál mind az 5 színű kábel fontos bekötlse? Kezembe van olyan csatlakozó hogy, sárga-fekete-piros-fekete és van olyan hogy narancs is van rajta.(sorrend ugyan ez csak + narancs.) A probléma a következő. Más Táp lett téve a gépbe amin nincs Sata csatlakozó és ezt kellene összekötnöm.,hogy melyik szinek fontosak,a régi vicseszter 4 színű drotját tudnám felhasználni . Válaszokat köszönöm!
Működni fog teljesen .
A narancs szín egy 3,3v-os táp ami a fejlett energiagazdálkodáshoz kell. Egy hdd-nek erre nincs szüksége elméletileg. Talán az ssd-k között van ami hasznosítja ezt az ágat de nem vagyok benne biztos teljesen.
Tessék. A Sata oldal ráöntött, valószínűleg gyári átalakító volt, a hagyományos oldal nem érintkezett rendesen, ezért egy rossz HDD-ből lett kiszerelve, akár neked is adnám, mert nekem már nem kell.
Köszönöm! Sikerült. Most a Mini Tool Partitionnal küzdök hogy valahogy elővarázsoljam a partíciókat. Látni látja,de még nem sikerült elővarázsolnom.
Ebböl a Disc 2 böl hogy lehetne elővarázsolni a partíciókat?Itt látja a program de a Xp lemezkezelöje már nem látja.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2018
XP nem támogatja a GPT-t, csak az MBR-t..
Ha XP-n akarod használni és nem nagyobb 2TB-nál akkor particionáld át MBR-re teljes adatvesztéssel Win7-8-10 alatt. A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2018
Ez így egy kicsit magas nekem. A winyo 2 TB . Hogy mit csináljak?
Mit akarsz vele kezdeni ?
Ha nem kell róla semmi akkor törölj róla minden partíciót, utána a Lemezt konvertáld GPT-ről MBR-re és hozz létre rajta egy új elsődleges alap partíciót. |
Bejelentkezés
Hirdetés |