Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Örülök, hogy egyetértetek. Pontosan azért írtam, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy megfelelően kiválasztott dugóval és/vagy vezetékkel merjünk.
Igaz nem tudom, hogy védővezető van-e nyomtatóhoz. De legalább azt is bekötötte volna. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2018
Borzasztó: csak inni akart a kerti csapból, most agyhalottá vált egy fiatal lány.
Bővebben: Link
Gondoltam megmutatom, hátha más még nem látott ilyet. Egy röntgencső anódjának a vízhűtése van így megoldva. A 12 kV-on lévő anódot a csapból jövő víz hűti átfolyós rendszerben. Hogy legyen elegendő elektromos ellenállása a rendszernek (hogy ne folyjon feleslegesen túl nagy áram a csapba), ezért a fel- és leszálló ág bifilárisan fel van tekerve egy PVC csőre. Alatta a fehér szigetelés azért van mert nélküle ívet húzna a feszültség a cső és a padló között. Diszkréten még megbújik egy fém edény is a képen: ez a csövek összetoldása miatt van, ugyanis egy ilyen vizes rendszerben ahol még az áram is folyik a korrózió jóval gyorsabb. Természetesen a fém edényke és a padló között szintén ott a szigetelés.
Jujj. Ez többszörösen is halálosnak tűnik.
Egy modern, kondenzációs kazánból kiszerelt "kondenzátor" segítségével le kellene választani a nagyfeszültséget, hiszen az DC...
Ilyent én is csinálok magamnak. Van még két, pontosan ilyen alumínium fazekam.
Szomorú dolog, de én ezel dolgozok. Ezt a rendszert nem én találtam ki és már keresem a megoldást hogy hogyan lehetne ezt biztonságosabbá tenni, mert elég sok önfegyelmet igényel hogy ne érjek hozzá véletlenül. Szokták mondani hogy ami működik az nem hülyeség, de szerintem ez erre nem áll meg.
Vannak még dolgok ott amiket nem értek. Adott ez a készülék ami egy szünetmentes tápegységről megy. A szünetmentes kimenete, és a készülék tápkábele befut egy fali villamos dobozba amin egy kétállású kapcsoló van. Ezzel a kapcsolóval a szünetmentes kimenetére lehet elvileg rákapcsolni a hálózatot, arra az esetre ha valami történik a szünetmentessel. A kapcsolónak az alap állásában, amikor elvileg a szünetmentesről megy minden, viszont az van hogy a szünetmentes tápját nem mindegy hogy melyik konnektorba, milyen pozícióba dugom, mert különben leold a kismegszakító.
3 alaptípus létezik szünetmentesből. Te nem a megfelelőt használod, ennyi a probléma. Egy trafós back ups-el semmi gondod nem lenne. Belenyúltál.
Ezek a gyerekek a valódi tehetségek, nem a "csillag születik"-es kornyikálium klorid fogyasztók.
Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2018
Ez különösen szomorú. Személy szerint én szalámiként is, meg csak úgy füstölten is nagyon szeretem őket.
H7-es izzó születése. Bővebben: Link
Parasztvakítás felső fokon.
Azt most hagyjuk is el, hogy ennyi alufólia ennek az értéknek a töredékét sem tárolná. Csak azt a nonszenszt nézzük, amikor a menetes szárral érintkező, lehelletnyi vastag alufólia akkora energiát ad át, hogy felizzítja a másfél miliméter vastag rézvezetéket. Az emberi butaság netovábja, vagy valami mesterkedés a youtube ajánlóval hozza azt, hogy ilyen alja videó néhány nap alatt negyedmillió megtekintést generál?
Az ilyen kamu videóknak mindig is megvolt a közönsége, nincs ebben semmi trükk.
Idézet: Is is meg az ilyen figyelem felhívás például itt. „Az emberi butaság netovábja, vagy valami mesterkedés a youtube ajánlóval hozza azt, hogy ilyen alja videó néhány nap alatt negyedmillió megtekintést generál?”
Annyi megtekintésért már fizetnek is.
Kezembe akadt egy naptár. Legalább 85 éve van Kalmopyrin... Sajnos a decemberi oldala hiányzik.
"Még ma is ismerősen cseng a hatékony fertőtlenítőként alkalmazott Hyperol, illetve a kalmopyrin. Utóbbival 1911-ben lépett a piacra, sikerült vele kiküszöbölni a Bayer nagy sikerű Aspirinjének mellékhatásait."
Bővebben: Link
Értem én, de nem néztem volna meg, ha nem kerül ide.
Sziasztok! Teszek fel pár "érdekes" képet. Gyűjtöttem őket míg építőiparban dolgoztam,ez csak egy töredéke BUÉK!
Az utolsó kép nem egy felvonó gépház?
Elég meghökkentően áll a szerkezet az alapjain.
De bizony! És azzal mentem fel De a páternosztertől még mindig jobban félek...
Kicsi a valószínűsége, hogy véletlen áll úgy. Több helyen láttam már hasonló elrendezést.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |