Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   784 / 983
(#) pucuka válasza fastaction hozzászólására (») Dec 5, 2018 /

A diótörés férfimunka, nem?
(#) fastaction válasza pucuka hozzászólására (») Dec 5, 2018 / 1

Férfiként , csak is a magyar gyártmányú 250 g - os kalapácsban hiszek .
(#) fastaction hozzászólása Dec 5, 2018 / 1

Illetve 40 éve van szolgálatban , egy a képen is látható szett . Csak igazi agancsból van a nyele .
(#) pucuka válasza fastaction hozzászólására (») Dec 5, 2018 1 / 1

Ellenállhatatlan megoldás.
(#) nedudgi válasza fastaction hozzászólására (») Dec 5, 2018 / 2

Ez a vacak diótörő már kezd elhasználódni. Alig múlt száz éves.
Itt van a leginkább használt szerszám a háztartásból. Ez már kicsit öregebb.
(#) icserny válasza furko hozzászólására (») Dec 5, 2018 /

- Máj kell Jackson
- Már Kenny Rogers
(#) fastaction válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 5, 2018 /

Szép példányok !
(#) tothbela válasza fastaction hozzászólására (») Dec 5, 2018 / 2

Ismerős nekem ez a készlet. Gyerek koromban jóanyám vásárolt ilyet a piacon. Eredeti hőre lágyuló agancsból készült a nyele. A vas része meg jó féle spiáterből, de csak merő környezet védelem miatt, hogy ne legyen szükség nikkelezésre. Meg így legalább nem tépte le az üveg nyakát, mint az amit a lakatosműhelyben magának eszkábált a fater. De legalább a talpa fából volt, igazi deszkából. Tömör fa volt az, nem pedig pozdorja.

Na de a narancskólát is műanyagüvegbe palackozzák már jó ideje.
(#) fastaction válasza tothbela hozzászólására (») Dec 5, 2018 /

Ezek szerint nekünk lux kivitel jutott .
(#) sonajkniz hozzászólása Dec 6, 2018 /

A Mikulás siráma.

"Egész éjjel zötyögtem a fa szánon,
kicsúszott egy káromkodás a számon.
A rénszarvas babot evett, nem répát,
lehagytam egy légvédelmi rakétát."
(#) dokidoki válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 6, 2018 /

Azért dicséretes, hogy eddig is bele tudtad tekerni... Az meg nyilvánvalóan látszik, nem a Te hibád, hogy nem tudtad kihúzni.
(#) elektrorudi válasza fastaction hozzászólására (») Dec 7, 2018 /

Úgy tűnik, ez nem a korábban bemutatott szériából került ki. Másrészt elég viseletesnek tűnik, valószínűleg sok dugót kihúzott már.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2018
(#) D Wye hozzászólása Dec 17, 2018 / 1

Gyakori kérdések weboldalon találkozni néha igazi gyöngyszemekkel, ebből ollóztam össze egy példát.

hhh.PNG

(#) kissi válasza D Wye hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

(#) gyuszo válasza D Wye hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

Ebben az autóban sajnos nincs nívópálca !
(#) D Wye válasza kissi hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

Érdekes megoldás, azonban én nem a kérdést tartottam humoronak. Azonban a kérdező ezek alapján egyáltalán nem ment utána a dolgoknak.
(#) fastaction hozzászólása Dec 17, 2018 /

Sok autó tulajdonos egyáltalán nem tudja , hogy egy átlag autóban , merre lakik a nívópálca . Azt hiszik , hogy a 15 - 30.000 km - es olajcsere periodus alatt nem csökken . Ismerősök között , ha hallom , hogy a hidrotőkék csattognak a meleg autóban , akkor megnézzük az olajszintet . Sokat hallottam , hogy még , csak 5.000 km van benne , miért hiányzik 1 Liter a háromból .
(#) Tyutyu 49 válasza fastaction hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

Ennél már csak az a jobb amikor az előző munkahelyemen megkérdezte a tulajdonos,hogy miért nézze? A műszakin megnézik úgy is! Hát azt ugyan nem! Volt olyan kocsi amiből a 10 liter fagyállóból csak 6 liter hiányzott én nem tudta a tulaj miért melegszik a motor? Klímával! Ilyenkor sírva rohantam ki a műhelyből.
(#) sonajkniz hozzászólása Dec 17, 2018 /

Régen 120-as Skodám volt.
Nem sokat törődtem az olajszinttel.
Ha egy élesebb kanyarban, vagy erősebb fékezésnél virítani kezdett az olajnyomás visszajelző, tudtam, hogy ideje rátölteni. A későbbi autóimmal ezt már nem mertem megjátszani.
(#) Skori válasza fastaction hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

Az előző autóm 18 éves volt (Ford fiesta 1.25) abban gyakorlatilag olajcserétől olajcseréig tartott az olaj. Gyakorlatilag 10.000km alatt éppen hogy látszott a nívópálcán, hogy már nincs teljesen a maximumon az olajszint. Nem jószántamból váltam meg tőle, hanem egy korábbi, téli frontális ütközés miatt, ami eléggé lezúzta szegényt. Szerencsére a feleségem (ő vezetett) és a kislányom nem sérültek meg. A szemből jövő autós úgy gondolta, hogy kikerül még egy parkoló autót, de a jeges úton ez nem jött össze. A biztosító totálkárra vette, és mindössze kb. 180eFt-ot fizetett. Mondjuk ez nem igazán vicces történet...
(#) nagym6 hozzászólása Dec 17, 2018 /

Az nekem vicces előbbi olajszint figyeléssel kapcsolatban, hogy ezt elektronikával nem lehet megoldani? X állásidő után indítás előtt szenzor figyelhetné a szintet.
(#) kissi válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 17, 2018 /

Biztos meglehet, szerintem a BMW is jelez gond esetén, csak meg is lehet nézni ( nekem a skodá octavia-m tudja a jelzést ! ) !
(#) Hp41C hozzászólása Dec 18, 2018 / 1

Mi történik a macskával, ha belép Angliába?
Kettéválik.
Akarom írni: cat -té válik.
(#) Gafly hozzászólása Dec 18, 2018 /

Haha:
Eredeti
Magyar
Honnan az a tizes szorzó?
(#) FIGIRI válasza Hp41C hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Saját gépe is lesz
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Ez csak az infláció. Vagy a többit zsebre tették.
(#) Inhouse hozzászólása Dec 18, 2018 /

Éljen, 2018 végén egy olyan szolgáltatás indul, ami nehezen értelmezhető a mai internetes zenélés világában...nincs is április elseje.
(#) pjg válasza Inhouse hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

S ki használ még CD-t? Nem késtek el egy pár évet?
(#) fastaction válasza Tyutyu 49 hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

A legjobb az 16 éves koromban történt , amikor személyautó és nehéz-pótkocsis traktorra kellet műszakit letenni . A vizsgabiztos kijelentette , hogy a közben a műhelybe érkezett Zetor traktorban cseréljek olajat . Mindezt szép ruhában . Ott tartottam , hogy az olajleeresztő csavart kicsavartam , de nem volt benne semmi olaj . Mind ez egy Erdészeti Gépész Iskolában !
(#) rolie válasza fastaction hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Legalább nem kented össze a szép ruhádat!
Következő: »»   784 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem