Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Oh az jó
Nem probléma az 16gb tudom növelni. Sőt 1T helyet tudok próbakép kinyitni. Az adat nem veszik el ha már fent van. Csak nem lehet rá többet feltölteni. Tehát jöhet nyugodtan.
68-tól 2005-ig van vegyesen. Kérdezd meg szikorapetit: egy utazó táskányi újságot hoztam el tőle. Nagy hoho egy egész dobozzal adott. A polc dugig van. Este lefotózom. Itt kimondottan asztalos, esztergályos stb szakkönyvet említettem.
Valaki próbálta már ezt a fejcsesztető izét?
Igen próbáltam. A rtl kubbot simán fogtam vele.
Néha a Cseh2 is bejött Magasfeszültségű kábeleket kerülni ha fel van helyezve.
Na végre nekem is bejön vele valamilyen kósza adás.
Ki korunk legnagyobb fizikusa?
Stephen Hawking-ot tartották annak. De ő elhunyt nemrég.
Én, ha nincs más jelentkező.
Volt fizikatanárom kb. 185-190 centis volt. Akkor most ki?
Hát ez lehet, hogy vitát generál, bár szerintem minden kor legnagyobb fizikusa : Isten.
A legjobb dolog!
A hideg futkos mindeneden, amikor cseszteted vele a fejed...
Inkább polihisztor. Neki legalább nem kellett vitatkozni senkivel, még a főnökével sem.
A tegnapi generátoros téma törlésre került? Ha igen, akkor nem nagy kár érte.
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2019
A black knight "műhold" valóban létezik? Kapták már lencsevégre a földről?
Nem unod még? Hány ilyen és ehhez hasonló, semmibe vezető kérdésed van még? Dobd fel egyszerre, majd válogatunk belőle.
Sziasztok! Van egy Dell Inspiron 7520 laptopom( https://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_7520...6.html)
Ilyen cuccokkal van.A CS GO-nál vettem észre,hogy az fpsem 60-80 között van,de mégis mintha naggyon picikét be laggolna,(De az fps olyan nem ugrik le 30_40 re).Frissitettem a drivert a legujabbra.de úgy még rosszabb lett.Így vissza raktam a régi Catalyst drivert. Valamit tudnátok ajánlani?
Kérdezd meg a technika tanárod.
9 év után megadta magát az 5010-es Dell notebookom. Ismerve a belső hűtését, szerintem az a kategória, ami neked van - nem erre való.
Az semmi! Nekem van egy 19. szd.- beli abakuszom, a mai napig soha nem kellett frissíteni, mégis működik!
Nekem meg egyiptomi homokkal töltött homokórám.
Ez azért lehet, mert az frame ratenek és a laggolásnak semmi köze egymáshoz. Hogy alacsony vagy magas az FPS a játékban, azt a rendszered teljesítménye határozza meg (általában a szűk keresztmetszet a videókártya szokott lenni), a laggolást pedig a nem megfelelő internet kapcsolat okozza.
Alacsony fps csak a gépé? Ezt nem hiszem. Wot ma elég lassú volt számomra. Akár 9 fps is lement. De ha jó a kedve a szervernek 40-50 fps is megvan.
Megértem hogy kicsit ingadozik de ennyire azért nem kellene. Asztali gép lévén a játék előtt beindítom a ventilátorokat 80-80% igy még túlmelegedés sem lehet. A ping viszont 70-90 közt ugrált. A kiszolgáló oldalon is lehet jó nagy hiba nem csak a gépben.
Mikor a kérdést olvastam, én ugyanezt nem mertem leírni... Mert ugyebár, aki a valóság törvényeit megalkotta, és fenntartja, benne az időt is, az az Úr, és az csak dicséretes ki felfedi kikutatja... Aki meg Istenhez kapcsolja - felismeri - tulajdonítja annak külön gratula! Ember életében a legkomolyabb tudományos felfedezés ez, és még fizikusnak sem kell lenni hozzá.
Ő inkább varázsló, mert rengeteg mindent elb..szott
Akkor hogy emeljem színvonalat a mostanság bevezetettre:
Mit fog csinálni Bász? Szerintem lecsókol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |