Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! A videomagnóra jelentkeznék. Köszi!
Rendben!
Ezennel a tiedé lesz. Üdv!
Egy halom telefonból való hangszóró és mikrofon elvihető.
Sziasztok!
A felsorolásomból már csak a képcsöves Samsung tv maradt. Típust csak akkor tudok írni ha áthoztam a kisraktáramba. Üdv.
A Grundig VS 500 videómagnót nem nekem ígérted még tavaly?
Bővebben: Link Átadom a lehetőséget másnak, csak vártam , de nem jött...
Elvihető akkutöltőből megmaradt cuccok. Ne nálam foglalja a helyet!
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2019
Szia!Ha netan posta jatszana szivesen kernem,szallitasi koltseget persze allom!
Ebben az esetben keresnem kell valami dobozt.Kérnék egy címet! Elérhetőségem az adatlapomon.Holnap fel tudom adni remélhetőleg,mert szabados vagyok.
Irok uzenetet,addig is koszi!
Én jelentkeznék a forrlécekre. Helyileg hol vannak?
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2019
Munkaidőben Árpád híd, azonkívül 15. ker.
Sziasztok
Elvihető egy LCD monitor alkatrésznek vagy ha valaki vállalkozik a javításra nincs fény !
- Asus alaplap, procival és egy klassz hőcsöves hűtővel (egyéb infóm nincs, én is kaptam).
- Hitachi oszcilloszkóp kapcsolási rajzok (service manual?) kinyomtatva (fénymásolva?). - 2db Kingmax RAM modul Több jelentkező esetén sorsolok. Nem kötelező jelleggel: elfogadok 5 és fél éves kislányom számára bármi használhatót (pl. használt ruha cipő, édesség)
Hello,
Mekkora méretű a gyerkőc? üdv L
Helyileg merre vannak a cuccok? Az asus lap érdekelne. A ramok meg ddr2 800mhz-sak, 512mb kapacitással.
Bp. XX. kerület (pesterzsébet). Postázni nem nagyon tudok.
Én is pesti vagyok, csak én 13 kerben lakok, de valahogy megoldjuk a dolgot. Relatíve random beosztásom van(holnap is hajnal 4-kor kelek -.- )
Elvihető régi de működő AT tápegység 2db, Nokia telefon aksi 0, Fm transmitter, Dlink DSL modem tápja nincs, Motorola kábelmodem tápja nincs, régebbi gps vevő ps2 csatlakozóval, alu cpu hűtő, pci buszos 10/100 hálókártya. Örülnék valaki vinné egyben, Bp-en átvehető.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2019
A 2 nokia telefonra és a transzmitterre jelentkeznék.
Tápegység van 2, nokia csak 1db. Te voltál első, tied.
Bpest, közben javítottam. Nokia és traszmitterre van már jelentkező, többi aktuális.
Ha Budapest akkor én átadom a következőnek a telót és a transmittert.
Szia! a nokiára jelentkezem!
Rendben, tied
Régi rádiós cuccok. Potméterbeállító "kulcsok", valamilyen merev zsinór, hernyócsavarok.
+valamilyen háttérvilágítás talán. |
Bejelentkezés
Hirdetés |