Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Engem csak a csőkulcsok érdekelnének. Hol lehetne átvenni? Kassai tér? Ha Poli - nak mégsem kellene. A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2019
Szia!
Érdekel a cpu-hűtő és a 2db táp. Üdv.: István
Ok. Munkaidőben Árpád híd, azonkivül 15. ker.
Rendben, tied, kontakt priviben megy
Poli volt előbb.
Az övé a csőkulcs? Mert nekem is azt írtad, hogy rendben. Vagy mi van rendben?
Minden rendben van.
Poli viszi a csőkulcsokat. Ha mégsem, akkor a Tiéd.
Szia!
Tegnap írtam Neked privit, légyszi jelezz vissza. Ha nem kapok visszajelzést, holnap István viszi az összes többit a nokiát is benne hagyom a csomagjában.
Újra elvihetővé vált, az épp aktuális karácsonyi fényfüzér, egy szatyornyi.
+ ha valaki nosztalgiázna
Fényfüzért kérném, ha megoldható, köszi!
Rendben.
Sziasztok!
Bp. 13. ker. Számítógép és alkatrészei. Ingyen, csak egyben. A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2019
Érdekel a PC, pü ment.
Sziasztok!
Érdről régi számítástechnikai holmik elvihetők: ST-225-ös HDD, 386-os, 486-os alaplapok, ramok, 5,25-ös és 3,5-es floppy meghajtók, ISA hangkártya, hálókártyák, VGA kártyák, IDE kártya, aktív hangszóró trafó nélkül, szalagkábelek, processzor hűtők. Kb. 90 db 3,5-ös floppy műanyag tároló dobozban, 5,25-ös lemezek. Lehetőleg egyben, a postázást idő hiányában nem tudom megoldani. Ziphona Combo lemezjátszó hangszedő nélkül szintén elvihető. A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2019
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy Samsung CW-29k84v 72 centis sikképcsöves tv. Néha elmegy a kép, de ilyenkor oldalba kell kicsit lökni és akkor megy tovább. Távkapcsolója nincs meg. Mérete és súlya miatt csak személyesen vihető. XI ker.
1literes vastagfalú (0.7mm), műanyag flakon. Nem innivaló tárolására.
A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2019
Elvihető kőbányáról.
Működőképes lenne szíjcserével. (Most csak a visszapörgetés megy). Erre tavaly decemberben jelentkeztek, de azóta se jöttek érte, így még egyszer felajánlom. Olyan jelentkezzen, aki el is viszi !!! Csak személyesen. Nézd meg az adatlapomat.
Megnyerted.
Írd meg privátban, hogy mikor jössz érte. Már nagyon útban van, ezt vedd figyelembe.
De jó retró cucc!
Elvihető kőbányáról.
Működőképesek. Csak személyesen. Nézd meg az adatlapomat.
Elvihető kőbányáról.
Csak személyesen. Nézd meg az adatlapomat.
Szia!
A memóriák és a PCMCIA kártyák érdekelnének.
Tiéd.
Írj privátot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |