Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez olyan német precizitás, ha nem tévedek nagyot!
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2019
Gondolom a szorgos kínaiak "összefotoshoppolták" a képet. Esetleg egy létező kisebből készült a nagyobb "termékfotója". A valóságban a csavarral rögzített alkatrészek helyén jó eséllyel valami gagyibb van.
Jaj!
Miért kell mindjárt fotoshopra, meg csalásra gyanakodni? Mi van akkor, ha ezek sziámi ikrek?
Már sokszor volt ilyen, én is mellékelek egyet a képen.
Itt az elektromos egércsapda.
![]() Lehet jobb, mint a darazsak. ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2019
Mire nem vetemednek a betörők, már idomított egerekkel hatástalanítják a riasztót. Ez a példány lehet rossz vezetéket 'vágott' /rágott el.
Szerintetek mi legyen? Számoljak átlagot?
![]()
Szerintem vegyél még párat belőle, és úgy számolj átlagot.
Ahogy az okosok mondják: görbéhez 3 pont kell, két ponttal csak egy vonal. De a hőmérsékletet legalább jól méri. Legalábbis a kettő hasonlót mutat, ami nem fedi a valóságot feltétlenül. ![]()
Amelyik többet mér az tűnik jónak véleményem szerint.
Mivel lehet leellenorizni?
Mondjuk egy harmadikkal?
![]()
Az érzékelőt csavard be nedves törölközőbe, pár perc után nézd meg, kilencven-pár százalékot kellene ki írmia.
Nem tudom szabad-e ilyet betenni, de döntsétek el ti, hogy vicces-e: Bővebben: Link
nincs ezzel semmi gond, ennyi az ára, annak a 3 órás munkának amivel elkészítette.
![]()
Te mit tartasz viccesnek (esetleg mókásnak) benne?
Nem akartam itt kifejteni, mert embere válogatja, hogy kinek mi a vicces, és ha már el kell magyarázni akkor a poént megette a fene, de legyen... Sok dolgot gyárilag így csomagolnak, és esetleg az így becsomagolt dolog olcsóbb, mint amennyiért ezt a csomagolást árulják. Ezért először megfordult a fejemben, hogy ez a hirdetés önmagában is egy vicc, vagy hogy talán ennyire hülyének nézi valaki a hirdetést olvasókat, de nem ez a lényeg, igazából az a vicces, hogy ez teljesen komoly - ez valóban ennyibe kerül (persze a postát is tartalmazza az ár).
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2019
Nem volt egy tokba integrált fet array, így adott méret esetén csak 3D technikával lehetett megoldani. De lehet hogy a harmadik dimenzió nem a vertikális egymásra építés, hanem időmultiplex módon lett megoldva. Ugyanaz a fet ugrál az időben több fizikai hely között, így időben integrálva tőbb párhuzamos fetnek minősíthető. Én is kezdem tanulni hogy lehet megoldani hogy a munkahelyen töltött idő alatt a magánügyeimet is el tudjam intézni. A főnökömnek már sikerült, majd kikérdezem hogy csinálja.
Az előzőhöz kiegészítésként: pl. nemrég vettem 9db graetz-et, ami a kép szerinti csomagolásban jött..
Amúgy a graetz-tároló doboz baráti áron eladó ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2019
Szerintem teljesen piacképes, és szükséges az a termék. Van, akinek sok-sok csöve van, ömlesztve. Esetleg az eredeti doboz elázott, elszakadt, elkoszolódott. A vevő nem tud kartonra nyomtatni, kézzel rajzolni meg elég macerás.
Nekem ramaty Photoshop munkának tűnik, fizikai képtelenség hogy azok úgy elférjenek. Vagy a képen látható széles többlábú kell bele és valamit eléggé félre Photoshopoltak, vagy...
![]() ![]()
No majd egyszer forrasztok én olyat hogy no. Nem dobáltam ki az elpukkant félvezetőket, hanem egy dobozban vannak. Azokból lehetne ilyen semmire se jó áramkört kreálni.
Rendben, akkor bizonyára elkel előbb-utóbb
![]() ![]() Azért ettől függetlenül, egy tipp annak aki nem tud kartonra nyomtatni: sokan ezt a kérdést úgy oldják meg, hogy öntapadós címkére nyomtatnak, és utána ezt ragasztják a kívánt helyre (pl. a kartonra).
Jó ötlet. Viszont konkrétan ez a fenti morbid fethalom izgatott fel.
Egyébként ha már az üres dobozok is eladóak, nekem is van tojásos doboz. Van 10 darabos, meg 18 darabos is. Azokba is belefér éppen egy ECC83, vagy hasonló. De mehet bele kondenzátor, sőt 10 fordulatú helopotenciométer is. Felirat meg nem is kell, mert aki nem tudja mi az ami benne van, annak mindegy mi van benne.
Figyú! csak vigyázz, a kondikon nem látom az állategészségügyi számot. A helipotoknak biztos az alján van.
![]()
A kondikat nem eszem meg, főleg hogy G-Luxon nem a kedvencem. A potikat meg szerencsére nem kell kézzel érinteni, azért van rajta a 3 számjegyes dial.
De nem is az alkatrészek eladóak, hanem a doboz.
Ok, de a doboz tetejében ott a magyarázat a tartalmáról, több nyelven is.
Egy idevágó vicc:
Egy idősebb lány édesanyja kórházba kerül. Látogatni megy, de előtte készítene valamit neki. Anyjánál feltúrja a konyhát, kamrát, de sehol nem találja a sót. Végül vesz egy kilót... Viszi be édesanyjának. Beszélgetés közben valahogy rá terelődik a szó. - Anya, nálad nem lehet megtalálni semmit sem. - Mit kerestél? - A sót. - Kinn van a kamrában egy kakaós doboz, rá van írva, hogy cukor. Abban tartom a sót. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |