Fórum témák
» Több friss téma |
A proci pöttyök rendben vannak és a proci foglalat is ez az egy képem van róla ezen kivehető hogy nincsenek elgörbülve.
Sziasztok! Szerintetek ezen a billentyűzeten hol van a print screen! Ami ugye valójában nem is print screen, hanem képernyő mentés! Nem tudom miért printscreen a gomb neve?
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2019
Így látatlanban marad a részek tesztelgetése akkor.
A tapipad feletti, jobboldali gomb mit csinál?
Én sem tudom miért az a neve, de azt se tudom mi szükség rá, a billentyűt se tudom miért billentyűnek hívják és nem valami másnak. Ha postán küld valaki neked egy olyan gombot az megfelel?
Sziasztok!
Volt egy EPC3925 modemem, amit lecserélt a szolgáltató és nem igazán sikerül összehangolnom az itthoni rendszerrel. Megvan a lementett beállítás config fájl, de nem tudok bele lesni. Esetleg, ha valakinek lenne ilyen modeme és elküldeném a gwc fájlt, ő feltöltené és csinálna pár screenshotot a LAN és port forwarding részekről az nagy segítség lenne.
Köszi a segítséget! Tetszik, hogy egy kis iróniát is belevittél a válaszodba
Kérnék egy számítógépes ördögűzést.
Két fajta egér. Canyon és egy Trust Rava gxt108 A canyon duplázza a kattintásokat. Sőt van hogy magától klikkel. A Trust meg sokszor nem érzékeli hogy kattintok. Sőt ha folyamat nyomom van hogy akkor is kihagy a gomb 1-1 pillanatra. Felváltva használom másik usb helyen is. Akkor is fent áll a hiba és a szőr is a hátamon most már. win10 rendszer Asrock n68-vs3 ucc alaplap
Mindkettő kuka és vegyél egy akármilyen egeret a tescoban két saláta közül.
Mind a kettő új. És elég valószínűtlen hogy mind a kettő hibázzon. Főleg hogy mostanában pár egeret vezeték nélkülivé tettem mert nem úgy működött a gombja ahogy kellett volna. Én meg azt hittem hogy az online játékkal tettem tönkre.
Attól még lehet vacak, mert "új". Bontatlan csomagolásból kivett egereket is dobtam már ki, mert vacakok voltak. S minő meglepő a canyon "márka" volt az egyik, amiből sokat kaptunk és sokat is dobtam ki.
Van szerencsére ellenpéldám a dologhoz: én "Tesco gazdaságos" USB egeret használok jelen pillanatban is, és teljességgel hiba mentes mióta megvettem.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2019
Igen lehet de december óta ez már az ötödik egér ami problémás lenne? Elég szerencsétlen vagyok akkor.
Üdvözlet Mindenkinek!
Kezeim közé került egy DELL E6410 laptop. Hiba: nem nyit meg oldalakat a böngésző. Dátum folyamatosan elállítódik. Ha nem fut a windows, nem jár a gép órája. Tegnap beállítottam a dátumot és az időt, ma reggel (bekapcs, BIOS-ba belépve) a tegnap beállított értékek fogadnak. Találkozott már valaki ilyen problémával? Szép napot! Gábor
Lemerült az alaplapi elem. Cseréld.
3,16V
Két műszerrel is mérve, új elemmel is ezt műveli... A BIOS-ban nem "jár" az óra, míg a saját laptopomban igen... A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2019
Óvatosan mérd ki a kristályt. Lehet, azzal vannak problémák
Köszönöm!
Az önteszt során a gép megáll az RTC tesztelésénél (IRQ8-nál, ha jól emlékezem). Többen az RTC soklábúját cserélnék a különböző fórumok szerint, de a rezgőkvarc cseréjét sehol nem láttam, valóban érdemes lehet megnézni, nem nagy munka.
Ha a "kaviccsal" lenne gond, bármelyik olcsó "karcórában" találsz cseredarabot.
Adott egy Asus alaplapos számítógép, melyen a "Wake up by keyboard" le van tiltva a BIOS-ban, de ennek ellenére a gép teljes leállítását követően is tápfesz alatt marad az egér és a billentyűzet (továbbra is világítanak) és az egér véletlen meglökése esetén magától feléled a gép mintha a házon lett volna megnyomva. Esetleg az alaplapon van valami jumper melynek kiszedésével letiltható hogy leállítás után is táplálja a perifériákat?
![]() ![]()
Mikor tanulod már meg, hogy ne így kérdezz:
Idézet: „Adott egy Asus alaplapos számítógép” Mi az alaplap típusa, milyen felületen csatlakozik a billentyűzet és az egér. USB portok beállítása? Ezeket add meg.
- windows 10 gyorsindítást ki kell kapcsolni
- Ha altatod / hibernálod akkor a winben az eszközkezelőben tiltsd hogy a bill-egér felébresztheti a gépet opciót. - biosban ményalvás engedélyezése a tápfeszt is elveszi
Feltételezem, hogy USB-használsz, ez esetben ellenőrizni kellene az alaplapi Jumpereket.
Egyéb beállítást nem találtam a BIOS-ban mikor tegnap átnéztem... Az alaplap típusát sajnos nem tudom... A billentyűzet meg az egér PS/2.
- 32 bites Win8 van a gépen.
- Nem szoktuk altatni vagy hibernálni, mindig rendesen leállítjuk. - Ööö... Azt az opciót milyen néven keressem? ![]()
Az alaplap típust azért meg lehet állapítani, akár a gép kibontása nélkül is. Valószínűleg az USB az 5 V készenléti tápról van táplálva. Ahhoz pedig úgy is ki kell bontani a gépet ha át akarod állítani, akkor pedig leolvasható.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |