Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem, néztem mind kettőt. Akkor kitörölhettem volna őket Lehet akkor véletlen volt....Na mind egy azért kössz.
Szia!
Nem véletlen. Amióta Topi bevezette, hogy max 200 leveled lehet, ezóta a rendszer autómatikusan törli a leveleket. Pontosabban, a már kéthónapos levelet letörli. Tehát ma Május 15én a Március 15-ei levelek már törölve vannak. Üdv. Tóbi
Jaa, ezt nemtudtam. Kár, pedig sokszor jól jönnének.
Más! Vannak nekem hirdetéseim, amik lejártak. De az "Apróhirdetéseim" menüpont alatt megtalálhatóak. Nincs annak valami módja hogy ezeket a hirdetéseket visszarakjam az aktív hírdetések közé? Hirdetési lehetőségeim megvannak(3). Vagy csináljam meg újbol?
Újabb bizonyíték a mágnesek pozitív élettani hatását illetően: hat rossz vinyóból kibontott Ne-mágnesekből mágnespakkot készítettem, majd ezzel sikerült kiterelgetnem a bal szememből azt a forgácsot, amit tegnap délután a turbómaró belevágott.
Eszméletlen jó érzés újra rendesen látni...
Huh, hallod! Ez nem semmi! Szerencséd, hogy nem okozott komolyabb károsodást a forgács!
Jézusom, ez nagyon durva, egy mágnessel??? Együtt tudok érezni. örülök hogy újra jól látsz
El se hiszed, mi okozta azt a réges régi problémát a Suzukinknál. Tudod, a rángatásos tünetek, bármikor, bárhol
A pillangószelep helyzetét érzékelő potméter csatlakozója volt enyhén oxidos vagy KH-s... no komment De most jól megy a szekér, nagyon is, gyönyörű a járása.
Én is örültem, hogy ennyivel megúsztam Tegnap óta egyik szemem sír, a másik meg veres, mert aludni sem tudtam egy pár tized mm-es vasdarab miatt. Orvoshoz nem szeretek (nem is szoktam) járni, a zsebkendő csücske nem jött be, maradt a Terminator-jellegű szerelgetés a tükör előtt, plusz az érzés, ahogy lassan felkúszik az alsó szemhéjam belsején, majd landol a mágnesen... Nehogy már így jusson belém a vasból ajánlott napi mennyiség
Már nem emlékszem, említettem-e a KH-t, de végül is mindegy, a lényeg, hogy minden oké
Épp várok egy Suzi-ra mellesleg, olajcserés lett volna, de rövid meghallgatás, nézelődés után hengerfej le lesz a vége, összefolytak benne a folyékony résztvevők...
Az utóbbi időben elszaporodtak a warnosok...megnéztem az új forumtémákat,és az első oldalon 5 ilyen emberke
Ja azt láttam én is. Nagyon durva. Volt olyan akinek a témáját lezárták és nyitott egy ugyanolyat helyette.
és tedd hozzá, már nem tagja az oldalnak
így a korrekt..
Érdekes, hogy valahányszor azt írom valakinek, örüljön, hogy nem rúgták még ki, záros határidőn belül megtörténik...
Ez jó volt
... pedig mióta kijött a forgács, mintha harmadik szemem is lenne, új élmény a 3D-s világ...
Idézet: „maradt a Terminator-jellegű szerelgetés a tükör előtt” Ez nagyon teccett, még most is fetrengek a nevetéstől Amugy örülök hogy nem lett komolyabb baj.
Ha tovább mész megtalálod mind a tizet
Üdv!
Szabi mester nem gonosz!!
Csak szeret warn-t adni...
Ja láttam, hogy elég sokat osztott ki mostanság. De hát valamivel muszáj fegyelmezni a népet.
Idézet: „elég sokat osztott ki mostanság” Mostanság már több, mint 20500 felhasználó az oldal tagja, ez a 10 warn 0,5%, semmit se jelent szóval bárki belefér simán Téma elején, van egy ilyen mondat: komoly dolog, annak itt helye nincs Szóval lehet reszketni
csak idézni tudom...
Idézet: „komoly dolog, annak itt helye nincs” vagyis, nem gondoltam komolyan.... (gyk)
Helló
Ezt nézzétek. Elvileg 1 Mbit-es a netem. Ez egy kicsivel több szerintem. http://www.speedtest.netKép: Hivatkozás[/URL] :eek2: |
Bejelentkezés
Hirdetés |