Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszi.
A sorsolós kalapba akkor jelentkeznék
Szia, én is szeretnék rá jelentkezni. Köszönöm.
Üdv, beneveznék a sorsolásra, ha még lehet.
Szia!
Egy sorsolási lapot én is töltenék. Üdv: Gábor
eEngem érdekelne! A héten tudnék érte menni. Üüdv: Llali
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2019
Moderátor által szerkesztve
Szia.
Én is be szeretnék kerülni a kalapba.
Kedves Skori! Én is Fortuna istennö kezeibe helyezném a sorsom általad....
Persze, ha még nem sorsoltál, és igy nem lesz késö...
Szia Skori!
Én is szeretnék jelentkezni a sorsolásra.
Szia!
Ha még aktuális, én is benevezek a sorsolásra.
Van rá jelentkező bőven! Jelentkezem én is!
Szervusz!
A TR9178-ra jelentkeznék a sorsoláson át, a még lehet. Köszi!
Szia,
Én is szerencsét próbálnék, ha még lehet.
kissattila88 visszamondta a foglalást, így ha érdekel valakit még egy hétig nem dobom a szelektívbe.
Ilyen jó "cuccra".
Lassan kisebb lesz az esély megnyerni, mint a lottó ötöst. ( én nem jelentkezem )
De persze jó felajánlás, félreértés ne essék! ( Én sem jelentkeztem.)
Szevasz!
Ha lehet még jelentkezni a sorsolásra, szeretnék felíratkozni. Köszönöm. Üdv. M.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi jelentkező lesz, de bedobtam a kalapba a neveket, és 6 nevet húztam. Ha az első nem viszi el, vagy bármi okból visszalép, akkor a következőé a lehetőség sorban:
_BIG_ gery78 Gabó gernerakos tiborati HA5AWS Az lenne a kérésem, hogy lehetőleg még ezen a héten vigye el valaki. A többit magánban intézzük. Még annyit, hogy újra szólok: a táp hibás, alapos takarításra van szüksége és javításra is. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2019
Akkor így jártam.
A scannelt anyag engem is érdekelne, ha közkincs lesz
Főleg az Alfa, mert azt sehol nem találtam! A mikromagazin legtöbb része már be van scannelve, de nem túl jó minőségben.
Szia!
Akár már ma tudok menni érte! Üdv: Gábor
Szia!
Műszerkarbantartó koromban sokat javítottam belőle, még némi alkatrészem is van hozzá. Üdv: Gábor
Köszönöm
Tudok menni érte, akár holnap este (ma már nem zavarnálak vele). Többit pü.
Még megmenthető egy Akai CT-G140DT televízió. Hétfőn megy a hulladékudvarba, ha nem kell senkinek. Alig használt, inkább porosodott a polcon, még a távirányító is megvan hozzá!
Szia! Én is sztívesen elhoznám. Szombaton járok arra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |