Fórum témák
» Több friss téma |
A Hobbielektronika közösségének érdekes lehet: ELEKTROSUB kiállítás és konferencia szerdától péntekig. Gyártók, forgalmazók és technológiák kiállítása. Online regisztráció esetén ingyenes a belépés.
Weblap: http://electrosub.hu/hu/ A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2019
Én ma meglátogattam a kiállítást. Rengeteg forrasztástechnikai cég, eszköz és anyag van kinn.
Ezen kívül, alkatrész forgalmazók és műszerek. Van kézi forrasztástechnikai verseny is. Egy adott panelt kell kétoldalasan beültetni SMT és THT alkatrészekkel.
Most, hogy tudok róla ilyen is van, megpróbálom figyelni, hátha sikerül egyszer...
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2019
Szerintem az ilyen helyekre bejutni kb. esélytelen. Mire publkus lesz a regisztráció, minden hely foglalt.
Ennél sokkal "unalmasabb" újpesti barangolós turára, éjféli regisztrációs starttal, 0:01-kor nem volt hely, egy perc alatt elfogyott 2x30 résztvételi hely. Hiszem is meg nem. Amúgy ezt a "hű, felettem van a Duna" érzést a metroban is átélheted.
Ha ez vigasztal, a BME tanreaktorába sem könnyebb beregisztrálni. De én láttam már olyat akinek sikerült.
Oda már sikerült nekem is, sőt a KFKI reaktorához is. Amúgy sok helyre sikerült már bejutnom, csak néha van olyan érzésem, hogy egyes helyekre, ilyen módon, lehetetlen. Egy-két helyre az akkori munkáim kapcsán jutottam be, "földi halandóként" oda sem sikerült volna.
Kedvet/ihletet kaptam Jani1987-től:
Idézet: „A MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás-együttes HOLNAP 8.45-KOR megnyitja kapuit és 4 napon át várja az érdeklődő szakembereket! ” Én csütörtökön megyek. HE fórumtagok ha levadásznak a helyszínen, akkor egy sörre jók. Mellesleg ingyenes... A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Ott kell lennem! Még ha a hideg sörtől megfájdul is a torkom.
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Csütörtökön Győrben, a Széchényi István Egyetemen Távközlési világnap, elígérkeztem.
Tarthatnánk egy rögtönzött találkozót. Tehetnénk kitűzőt hogy felismerjük egymást. Mi reggel hétkor gyülekezünk Debrecenbe.
Ha nem gond, akkor én inkább egyenesen a Hungexpóhoz mennék.
Érted te mit akarok mondani. Nem tudom mikorra érünk oda. Most igényt tartanék egy több állású forgatható kapcsolóra.
Csak felismerjük egymást kitűző nélkül is! Remélem tűrik, mert a kiállításra menésről van szó. Már megint "pongyola" vagy: mi célra, mekkora teljesítmény, hány állás, stb. Bár mindegy, mert nem vagyok Györökön válogassak neked.
Szerintem olyan sokan nem jönnek a Fórumról.
De, talán.
Vettem ki rá szabadságot. Kinek mi a fontos... Jani1987, köszönöm hogy felhívtad erre a rendezvényre a figyelm(em)et. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Szerdán innék a sörödből..
Ez most nem jött össze.
Pedig cserébe vittem volna lekvárpálinkát.
Én szerdán megyek, ha esetleg érdekel. Én nem kínálok sem hideg, sem meleg sört, de azért jöhetnél.
Még képlékeny a dolog, mert ma megyek a Sugárba ügyintézni, és ha hamar végzek, beiktatom ezt is.
2 nap sok lenne, de regisztrációm is kétséges (gondolom láttad a lapot).
Egyébként ez olyan drága, hogy lehetetlen bejutni?
3.500.-
Nyugdíjasként én is megfontolnám...
Nem semmi. Ha ilyen ócska marad az idő, hagyom az egészet...
Te be tudsz regisztrálni, de én nem. Bár még nem lefutott, a fiam alakít valamit. A regisztrációs címet Gafly beírta ide.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2019
Szerintem senki nem jár utána a megadott adatoknak, csak az email legyen valós. Én inkább kifizetem, minthogy utóélete legyen az eseménynek...
A valós email cím azért kell, mert oda küldik a PDF mellékletet, amit négyrétre hajtogatva ünnepélyesen betűznek az tartójába külön soron a regisztráltaknak.
Az a része, hogy miért ér meg nekik 3.500.- egy élő email cím, az más kérdés... @granpa: Szerintem ha ma beregisztráltok, és elküldöd nekem holnap délelőtt a PDF fájlt (amit válaszként kapsz), akkor kinyomtatom neked, és csütörtökön mehetünk kézenfogva akár. |
Bejelentkezés
Hirdetés |