Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Vinném!
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2019
Tiéd.
2 vagy három guriga van belőle.
Ha sok van 1 gurigára benevezhetek?
Ha holnap elviszed akkor részemről rendben van. nekem mindegy ki tünteti el. többit priviben.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2019
Van pár működő képes laptop lcd. Ha valaki késztetést érez rá akkor viheti. Vasárnap repűl ez is.
bp 12.ker.
Üdv, ha van még egy tekercs, akkor azt szívesen elhoznám. (Tudok szombaton vagy vasárnap is menni, gyakorlatilag itt vagyok a szomszédban.)
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2019
Szia!
Szombat du 5 óra,? Akkor leszek itthon.
Nekem az jó, azért indulás előtt odaszólok.
Elkelt.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról kb. 20 méter 10(0,14)+2(0,34) eres árnyékolt kábel. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról egy rakás izzó foglalat és búra. A foglalatban nincs fogadó érintkező, de a bele való izzó így is betehető. Izzót nem tudok adni, de a kép alapján beszerezhető. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról ez a sziréna (DC9-16V nem kültérre). Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2019
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról 2 db. Z-80 csengő nyák. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
1 panelt adj oda granpa-nak, ha lehet. Esetleg elhozza nekem...
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról ez a zsír új készlet. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Rendben. Egy nyákot elvisz granpa ha jön a szirénáért.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2019
A maradékért elmennék ha adsz címet.
A PIC panelekről van szó ?
A "maradék" szó miatt nem értem.
Bocsi igen a PIC maradékról van szó.
Oké, a tiéd a 6 db. PIC panel.
Megy a privát. (maradék) - még most sem értem. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2019
Ha ez "1 panelt adj oda granpa-nak, ha lehet. Esetleg elhozza nekem..." vonatkozik akkor a többi 5 db a maradék. Ha azonban nem akkor nekem nem volt egyértelmű ez a beírás mire vonatkozott. Lehet a Z80 panelra. Lehetett értelmezni a PIC-e a Z80-ra.
Én ezeket tettem fel :
PIC16F636 panel 6 db. Z-80 csengő nyák 2 db. Ezek teljesen függetlenek egymástól. Akkor kezdjük újra - mi is kell neked?
Szia!
Jelentkezek az izzófoglalatokra és az árnyékolt kábelre. Üdv.: István
"1 panelt adj oda granpa-nak, ha lehet. Esetleg elhozza nekem..." Ez melyik függetlenre vonatkozott? De hagyjuk...
Megnyerted az izzófoglalatokat és az árnyékolt kábelt.
Megy a privát.
"1 panelt adj oda granpa-nak, ha lehet. Esetleg elhozza nekem..."
Ez a Z-80 csengő nyák-ra vonatkozott. Csak kattints rá (»)
Ne ragozzuk, azt áruld el nekem ebben a mondatban miből derül ki, hogy a z80-ra vonatkozik.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2019
Moderátor által szerkesztve
Kattints ide
Ezután kattints ugyanott erre (») |
Bejelentkezés
Hirdetés |