Fórum témák
» Több friss téma |
Én tudok meghívót küldeni, ha esetleg érdekel.
![]()
Köszönöm. Úgy néz ki, rendben lesz a belépőm (mindjárt megyek érte).
![]()
Erre bezzeg van pénzük.
Itt egy pár kép a mai rendezvényről.
És még.
Azt a narancssárga izét biztos ki akarják dobni. Rá van írva hogy "KUKA"
![]()
Túl nagy volt ahhoz hogy haza vigyem. Basszus hazafelé jövet láttam a lomiba egy szélessáv antennát de a túlsó sávba. Fájó szívvel de ott hagytam.
Egyébként ilyenkor szokott kitörni belőlem a(z elveszett) pedagógus:
- Láttál valami érdekeset? - Sorolj fel hármat... ![]() Egyébként jó volt, és örülök hogy sikerült fellelni. Az ingyen ebédet azt lekésted, mert hiába keresgéltünk Kálmánnal, nem sikerült végül megtalálni (még egyszer). Így csak neki jutott belőle... @remci: Mondtam is Kálmánnak, hogy kérdezze meg a pultos csajtól, hogy cég neve az a minőségre való utalás-e? Nem merte ![]() Én is tudtam csillogtatni a nyelvtudásomat, ez örökérvényű: Idézet: „- Can I help you? - I'm a software engineer, just looking out of my head. - I see. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2019
A hegesztő részt megtaláltam de nem volt granpán jeladó. Pedig mindent bejártam.
Fordítva. A KUKA egy híres robotgyártó cég Augsburgban, (Magyarországon Taksonyban) Ő fejlesztette ki Németországban használatos gépesített szemétgyűjtő rendszert, (ami nálunk is használatos) és ennek a szemetesedényeit nevezte el a nép kukának. Ahogy a magnó is eredetileg márkanév volt, és sorolhatnám a csatlakozókkal, és sok mással.
Keller und Knappich Augsburg (rövidítve KUKA) a cég neve.
Egyik kiállításon produkálta a ping-pongozó robotokat.
A magyarországi cége Taksonyban van, az egyik telephelye van Füzesgyarmaton.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2019
Úgy néz ki, hogy kedves fórumtársunk jóvoltából nyílt egy lehetőség Soltra látogatni.
![]() Szabályok nagyjából olyanok mint Pakson. Azaz röviden: - Előre meg kell mondani, hogy komolyan akarsz jönni. - Adott időre ott kell lenni. - Személyes adatokat meglehetősen előre le kell adni ellenőrzésre. - Autóval is csak akkor mehetsz oda... Nagyjából úgy nézne ki a dolog, hogy csak komoly jelentkezők jelentkeznek. Jelentkezők el is jönnek. Délelőtt lenne a látogatás, utána "kiki" alapon ebéd. Érdekel valakit? A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2019
Ez mikor esedékes? Én biztos megyek. Szerintem időpontfüggő a jelentkezők száma.
Engem is érdekelne, de jó lenne tudni a pontos időpontot.
Ha én döntök, akkor BURABU utáni szombat délelőtt.
Azaz célozzuk be a Június 15 szombatot, 10:00 a torony lábánál. Regisztráció hivatalosan, két héttel előtte záródó. Szerintem korrekt. ![]()
Általában nekem a péntekek alkalmasabbak, de gondolom másnak meg nem annyira. Mindenesetre reménykedem, hátha.
Ez elég rövid határidő. Tekintettel a 2 héttel előbbi regisztráció zárásra. Megkísérlem azért a regisztrálást.
Egy kis olvasnivaló hogy valamennyire felkészülten tudjunk odamenni
![]() HT különszám róla. A régi adó biharmonikus. Az újat Nautel építette. NX400 adatlap. Mellesleg azt hittem, hogy nagyobb lesz a tolongás...
Engem érdekelne a látogatás! Jó volna tudni egy pontos dátumot, bár ha hétvégén lenne akkor bármikor jó, mert úgy szervezem a programom.
![]()
Tehát 15 szombat 10 óra.
Név, személyi igazolvány szám és rendszám kell hozzá. Ezeket privátban kérem.
Hétfő reggel leadom a komoly jelentkezők listáját.
Utána már csak oda kell menni. Házi feladatot mindenki végezze el, például: - Mi az a "biharmonikus"? ![]() - Mire illesztik az antennát (maximális teljesítményre, vagy minimális SWR-re?)? - Ha esik az eső, kell-e utánhangolni? - A talpa szigetelve van, mi van ha belecsap a villám? ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2019
Költség és odajutás hogy és miképp alakulna? Mert ez érdekelne, ugyanis nekem nincs kocsim, de érdekelne a dolog, meg talán páromat is, és jó lenne tudni ezeket a költségeket, meg az oda-vissza jutást.
Fussunk neki még egyszer.
Az a komoly jelentkező, aki egyrészt elküldi nekem a héten a kért adatokat, hogy hétfőn le tudjuk adni: - Név - Személyi igazolvány szám - Gépkocsi rendszáma (amivel érkezik) Valamint ott van a bejáratnál 15.-én, szombaton, 10 óra előtt. Költség és odajutás? ![]() Én biztosan nem viszek el senkit (kivéve akinek explicit meg lett igérve). Bérelt helikopterrel meg jó drága, valamint farba lő a TEK, ha arra fordulsz. ![]()
Akkor ebből megint kimaradok.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |