Fórum témák
» Több friss téma |
Úgy látszik a tervező bácsi megszívatott minket , a tápegység és a relé akkor a komp melletti dobozban van , bocs hogy feleslegesen szétszedettem a vezérlőt , de ezt a típust nem igazán ismerem .
Nos a kondit kiszedtem holnap veszek belőle újat.megy vissza a helyère aztán remènykedjünk a legjobbakban.
Ha jól látom ez 330nf os és 305v os fólia kondi .
Nem ! Ez osztja le a 230v ot a feszültségstabilizátornak emészthető értékre , itt nincs hálózati trafó . Hűtőben még nem találkoztam lágyindítóval , pedig már 25 éve dolgozom hűtőszervízben ...
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2019
Kikapcsoltam, majd miután leolvadt újra indítom.
Köszönöm a válaszod!
Bocsi,rossz helyre írtam,összekevertem a mikro topikkal!
Tévedni emberi dolog tartja a mondás .
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2019
Hát sajnos egyenlőre nem sok jó hír van.Raktam be egy digitális hőmèrőt ami èrzèkelnè a belső hőmèrsèkletet de egy óra elteltèvel ugyanott áll mint azelött.
Ennyit jelez már vagy egy órája.A kompresszor megy,a fagyasztóban a keringtető ventillátor megy,azonban csak hideget nem csinál a fagyasztóban.
Akkor elvileg az elektronika működik , innen már a hűtőszerelőé a terep ...
Ha a kompresszor megy és nem hűt akkor igen . A hátulján a rács melegszik ?
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2019
A kompresszor megy csak nem fagyaszt.a hűtőtèr továbbra is szèpen lederesedik ès leolvad.
Az nem csak a kompresszor meleg valamint a visszatèrő ág a csöveknek.
Azt mérd meg hogy amikor hűt a normáltér -és amikor olvaszt van e feszültség a váltószelepen valamelyik esetben . Lehet kevés a gáz , vagy hibás / nem átkapcsolt váltószelep .
Hűtèsnèl nincs rajta semmi.olvasztást mèg nem próbáltam.odáig mèg nem jutott el a hűtő
Hátha az mèg segítsèg hogy bekapcsolásnál amikor a kompresszor elindul egy halk csordogáló hangot lehet hallani.olyan mint amikor egy vízrendszerben kevès víz van ès a kompresszor nehezebben tolja át a rendszeren a vizet.
Èn csak azt szeretnèm hogy működjön ez a szar rendeltetès szerűen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |