Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A "PIC miértek, hogyanok" topikból tényleg eltűntettétek azt az apró, "hírdetésnek látszó" hozzászólásomat?! Van egy fogadásom, ha igazam van elmondom, mi volt az.
Nekem reflexből csak néha sikerült villámot fényképezni, DE:
A nagyobb villámok előtt sokszor van egy elővillám is, amikor azt meglátod nyomod a gombot így kb. a fővillámot kapod el. Fókusz, rekesz természetesen manuálba, hogy ne vacakoljon azzal az automatika. A másik, ami csak este megy, hogy álványra rárakod a gépet, aztán B -vel fényképezel, villám után kész is a kép .
Sziasztok!
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ezen a linken található zeneszámot Bob Marley énekli, és nem más! És ez a zene teljes mértékben Bob Marley zenéje, nem pedig később "elkészített" zene! Egyik kollegámmal fogadtunk két pezsgőben!
Hát elkell hogy keserítselek, de ez bizony nem BoB Marley zenéje Ezt Inner Circle énekli, Bobnak mégcsak ilyen száma sincs, de egyébként a hangja télleg hasonló(de nemaz).
Sziasztok, valaki megajándékoz egy iwiw meghivoval?
e-mal az adatlapban. köszi.
Sziasztok !
Nincs valakinek hasznalhato anyaga Hyperterm-el kapcsolatosan? Tesztelnem kellene valamit, egyelore hogy hamarabb menjen win alatt. Meg soha nem foglalkoztam hypertermel, fogalmam nincs az egeszhez. Vagy esetleg valaki irna rola nehany sort? (Telepitettem XP SP2 ala hpte5 -ot.) Hiaba irom be consolba hogy hyperterm, azt mondja nem ismeri.. Udv.
Ha egyre gondolunk, (márpedig én a Hyperterminalra gondolok) akkor az nincs benne a $PATH-ban ezért nem indul sima paranccsal. Helyette startmenü -> minden program -> kommunikáció -> hyperterminal vagy $SYSTEMROOT/Program files/Windows NT/hypertrm.exe
Tévedés joga fenntartva, rég nem használtam már M$ rendszert. Ja és téged ismerve gondolom nem modemezni kell Ha soros port terminálként akarod használni szvsz. ne tedd használj helyette valami normális programot pl. Bray terminalt.
Szia !
Koszi ! Letoltottem, most probalom..
úúú...az gáz... na nem baj.. úgyis együtt isszuk meg a pezsgőt
Na, vegulis nekialltam es Linux alatt elinditottam a "minicom" -ot, beconfigoltam es vegre ki tudtam probalni az FT232 +MAX232vel epitett USB-RS232 atalakitot az ARM geppel (ez utobbi mar fel eve megvan most vegre ezt is kitudtam probalni)
A rendszer Ubuntu 7.10. FT232 -hoz a kernelben alapbol benne levo drivert hasznaltam. Egybol nem mukodott. ( Ha valakit majd erdekel irjon es leirom mit hogyan ..)
Hát akkor télleg nincs nagy baj. Egészségetekre!
Valami puha aluminiumos ötvözetnek gondolom, vagy esetleg olyan mint a konzervek anyaga, az is ilyen cinkes, alus, rezes cucc lehet.
Egyébként hivatalos neve: koronazár
Nektek nem lassú ez az Ubuntu?
Nálam használhatatlan, úgy darál, pedig van 380Megám.
Hellosztok!
Régebben még adtam fel egy hirdetést. De ennek lejárt a határidej, szóval eltünt az apróhirdetés listábol. De az "Apróhirdetéseim" fülben ez benne van. Nemlehet valahogy ezt újra berakni a fris hírdetések közé? Van egy olyan fül hogy "Hirdetés frissítése - UP" de ha erre rákattintok nemtörténik semmi. A hirdetési lehetőségeim száma 3 tehát ezse jelenthet gondot. Szóval lehetséges ez, vagy adjam fel újbol?
Nem lassu..1.5GHz laptopon fut.
Ma beléptem a kedvenc online póker játékomba és meglepődtem, hogy egy új játékot is lehet játszani. Az áll az alku online változatát. Nagyon durva játék. Elég komolyan meg van csinálva az egész. A főnyereményt még nem sikerült elvinnem. Na de én akkor is maradok a pókernél. Egy képet azért felrakok hogy lássátok miről is beszélek. Akkor még jól álltam. :yes:
Egy két hülye kérdés.
Hogy kell offolni? Istennek nem jövök rá, hogy hogy szürkítitek el a szöveget a hozzászólásotokban? Nameg mit jelent az szvsz rövidítés?
szerény/személyes véleményem szerint (=szvsz, egyébként google: "szvsz jelentése" szavakkal megtalálható).
beírod: [ off] off szöveg [ /off] ,csak kihagyod a két szóközt az első és harmadik zárójel után.
Na most kaptam röhögőgörcsot hogy beléptem az oldalra és a hirdetésben fönt a sarokban egy knorr reklám vigyorog rám.Na mi ha nem az az off ?
Elektronikai oldalon levesporreklám :bummafejbe: . Na ez gyorsan lefárasztott :szomoru1: .
Telepitettem már ismerősnél 1.2-es celeronra asztali gépbe, ott is még elfogadhatóan fut. Nálam laptopon (is) van fenn, 1.6Ghz-en AMD Turion X2-n teljesen jól fut, kb mint az XP vagy néha mégjobban. Bár mondjuk nálam alternate installból van felrakva, csak konzolos alaprendszert raktam fel, és onnan épitettem fel az egészet (nincs compiz meg még rengeteg felesleges hely és memóriapazarló dolog, ráadásul stabilabb is)
"van 380Megám" Mi van 380Mb, memória, merevlemez, bad sector?
Én a legújjab 8.04 -es Ubuntut használom 3db gépen, amiből az egyik 866 -os Celeron, 2800+ -os Sempron és az 1.8 -as Intel Dual Core, s mindeniken fut! És a Celeronban csak 512 SdRam van!
Pihenő pákások mondjátok meg nekem, hogy milyen madárfióka ez és mit kezdjek vele. Hasznos fajta – e, vagy káros?
Növényevő, vagy húsevő? Törődjek-e vele, vagy lépjen tovább a táplálkozási láncban?
Bocsi az "illetlen" kérdésért !
Ubuntu-t sikerült már valakinek win alá felrakni ? ubi.hu szerint 8.04 lehet win alá mappába telepíteni... Nekem nem indul el így telepítve Új (külön) winyót, vagy partíciót nem tudok rá áldozni, de szeretném kipróbálni. Idézet: „de szeretném kipróbálni” Erre találták ki a Ubuntu Live CD-t (többek között). Ha gondolod, adok linket ahonnan le tudod szedni. Bár ha jól látom csak a 6.10-es változat van meg Live! -ban
Esetleg telepíthetsz egy virtuális gépet, és az biztosítja neked a "különálló" vinyót, rendszert (nekem Linux, és SVR4 is futott így, XP alatt).
Köszi a tippet !
Pont a LIVE hatására döntöttem egy "telepített" verzió beüzemelése mellett. (a próbálgatott beállítások-"testre szabások" nem vesznek el ) Próbáltam WUBI-val ntfs particíóra - újrainduláskor nem találja a gyökér-meghajtót FAT32 partíción levő mappába - fájlszerkezet-hiba + lefagyás Megpróbálom FAT16 meghajtón hátha elindul |
Bejelentkezés
Hirdetés |