Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   87 / 3610
(#) maTaKee válasza huba hozzászólására (») Máj 20, 2008 /

Ment PÜ.
(#) googa hozzászólása Máj 20, 2008 /

A "PIC miértek, hogyanok" topikból tényleg eltűntettétek azt az apró, "hírdetésnek látszó" hozzászólásomat?! Van egy fogadásom, ha igazam van elmondom, mi volt az.
(#) idlob válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 20, 2008 /

Nekem reflexből csak néha sikerült villámot fényképezni, DE:
A nagyobb villámok előtt sokszor van egy elővillám is, amikor azt meglátod nyomod a gombot így kb. a fővillámot kapod el. Fókusz, rekesz természetesen manuálba, hogy ne vacakoljon azzal az automatika.
A másik, ami csak este megy, hogy álványra rárakod a gépet, aztán B -vel fényképezel, villám után kész is a kép .
(#) Kovidivi hozzászólása Máj 20, 2008 /

Sziasztok!
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ezen a linken található zeneszámot Bob Marley énekli, és nem más! És ez a zene teljes mértékben Bob Marley zenéje, nem pedig később "elkészített" zene!
Egyik kollegámmal fogadtunk két pezsgőben!
(#) Gery válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

Hát elkell hogy keserítselek, de ez bizony nem BoB Marley zenéje Ezt Inner Circle énekli, Bobnak mégcsak ilyen száma sincs, de egyébként a hangja télleg hasonló(de nemaz).
(#) huba hozzászólása Máj 21, 2008 /

Sziasztok, valaki megajándékoz egy iwiw meghivoval?
e-mal az adatlapban. köszi.
(#) tomi675 válasza huba hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

Szia! Elküldtem az e-mail címedre.
(#) huba válasza tomi675 hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

Kössz.
(#) gtk hozzászólása Máj 21, 2008 /

Sziasztok !

Nincs valakinek hasznalhato anyaga Hyperterm-el kapcsolatosan? Tesztelnem kellene valamit, egyelore hogy hamarabb menjen win alatt. Meg soha nem foglalkoztam hypertermel, fogalmam nincs az egeszhez.
Vagy esetleg valaki irna rola nehany sort?

(Telepitettem XP SP2 ala hpte5 -ot.)
Hiaba irom be consolba hogy hyperterm, azt mondja nem ismeri..

Udv.
(#) Lucifer válasza gtk hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

Ha egyre gondolunk, (márpedig én a Hyperterminalra gondolok) akkor az nincs benne a $PATH-ban ezért nem indul sima paranccsal. Helyette startmenü -> minden program -> kommunikáció -> hyperterminal vagy $SYSTEMROOT/Program files/Windows NT/hypertrm.exe
Tévedés joga fenntartva, rég nem használtam már M$ rendszert. Ja és téged ismerve gondolom nem modemezni kell Ha soros port terminálként akarod használni szvsz. ne tedd használj helyette valami normális programot pl. Bray terminalt.
(#) gtk válasza Lucifer hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

Szia !

Koszi !
Letoltottem, most probalom..
(#) Kovidivi válasza Gery hozzászólására (») Máj 21, 2008 /

úúú...az gáz... na nem baj.. úgyis együtt isszuk meg a pezsgőt
(#) gtk válasza Lucifer hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Na, vegulis nekialltam es Linux alatt elinditottam a "minicom" -ot, beconfigoltam es vegre ki tudtam probalni az FT232 +MAX232vel epitett USB-RS232 atalakitot az ARM geppel (ez utobbi mar fel eve megvan most vegre ezt is kitudtam probalni)
A rendszer Ubuntu 7.10. FT232 -hoz a kernelben alapbol benne levo drivert hasznaltam. Egybol nem mukodott. ( Ha valakit majd erdekel irjon es leirom mit hogyan ..)

(#) maTaKee hozzászólása Máj 22, 2008 /

Üdv mindenkinek!
A söröskupak milyen anyagból van?
(#) Gery válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Hát akkor télleg nincs nagy baj. Egészségetekre!
(#) Peti_85 válasza maTaKee hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Valami puha aluminiumos ötvözetnek gondolom, vagy esetleg olyan mint a konzervek anyaga, az is ilyen cinkes, alus, rezes cucc lehet.
Egyébként hivatalos neve: koronazár
(#) kaszarobert válasza gtk hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Nektek nem lassú ez az Ubuntu?
Nálam használhatatlan, úgy darál, pedig van 380Megám.
(#) Gery hozzászólása Máj 22, 2008 /

Hellosztok!
Régebben még adtam fel egy hirdetést. De ennek lejárt a határidej, szóval eltünt az apróhirdetés listábol. De az "Apróhirdetéseim" fülben ez benne van. Nemlehet valahogy ezt újra berakni a fris hírdetések közé? Van egy olyan fül hogy "Hirdetés frissítése - UP" de ha erre rákattintok nemtörténik semmi. A hirdetési lehetőségeim száma 3 tehát ezse jelenthet gondot. Szóval lehetséges ez, vagy adjam fel újbol?
(#) gtk válasza kaszarobert hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Nem lassu..1.5GHz laptopon fut.
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 22, 2008 /

Ma beléptem a kedvenc online póker játékomba és meglepődtem, hogy egy új játékot is lehet játszani. Az áll az alku online változatát. Nagyon durva játék. Elég komolyan meg van csinálva az egész. A főnyereményt még nem sikerült elvinnem. Na de én akkor is maradok a pókernél. Egy képet azért felrakok hogy lássátok miről is beszélek. Akkor még jól álltam. :yes:

kép.JPG

(#) Mzolee hozzászólása Máj 23, 2008 /

Egy két hülye kérdés.
Hogy kell offolni? Istennek nem jövök rá, hogy hogy szürkítitek el a szöveget a hozzászólásotokban?
Nameg mit jelent az szvsz rövidítés?
(#) Kovidivi válasza Mzolee hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

szerény/személyes véleményem szerint (=szvsz, egyébként google: "szvsz jelentése" szavakkal megtalálható).
beírod: [ off] off szöveg [ /off] ,csak kihagyod a két szóközt az első és harmadik zárójel után.
(#) Dióda hozzászólása Máj 23, 2008 /

Na most kaptam röhögőgörcsot hogy beléptem az oldalra és a hirdetésben fönt a sarokban egy knorr reklám vigyorog rám.Na mi ha nem az az off ?
Elektronikai oldalon levesporreklám :bummafejbe: .
Na ez gyorsan lefárasztott :szomoru1: .
(#) MaSTeRFoXX válasza kaszarobert hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

Telepitettem már ismerősnél 1.2-es celeronra asztali gépbe, ott is még elfogadhatóan fut. Nálam laptopon (is) van fenn, 1.6Ghz-en AMD Turion X2-n teljesen jól fut, kb mint az XP vagy néha mégjobban. Bár mondjuk nálam alternate installból van felrakva, csak konzolos alaprendszert raktam fel, és onnan épitettem fel az egészet (nincs compiz meg még rengeteg felesleges hely és memóriapazarló dolog, ráadásul stabilabb is)
(#) valve válasza kaszarobert hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

"van 380Megám" Mi van 380Mb, memória, merevlemez, bad sector?
Én a legújjab 8.04 -es Ubuntut használom 3db gépen, amiből az egyik 866 -os Celeron, 2800+ -os Sempron és az 1.8 -as Intel Dual Core, s mindeniken fut! És a Celeronban csak 512 SdRam van!
(#) Iszkakof István hozzászólása Máj 23, 2008 /

Pihenő pákások mondjátok meg nekem, hogy milyen madárfióka ez és mit kezdjek vele. Hasznos fajta – e, vagy káros?
Növényevő, vagy húsevő?
Törődjek-e vele, vagy lépjen tovább a táplálkozási láncban?
(#) Macsek71 válasza valve hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

Bocsi az "illetlen" kérdésért !

Ubuntu-t sikerült már valakinek win alá felrakni ?
ubi.hu szerint 8.04 lehet win alá mappába telepíteni... Nekem nem indul el így telepítve

Új (külön) winyót, vagy partíciót nem tudok rá áldozni, de szeretném kipróbálni.
(#) sprofan válasza Macsek71 hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

Idézet:
„de szeretném kipróbálni”

Erre találták ki a Ubuntu Live CD-t (többek között). Ha gondolod, adok linket ahonnan le tudod szedni.
Bár ha jól látom csak a 6.10-es változat van meg Live! -ban
(#) kobold válasza Macsek71 hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

Esetleg telepíthetsz egy virtuális gépet, és az biztosítja neked a "különálló" vinyót, rendszert (nekem Linux, és SVR4 is futott így, XP alatt).
(#) Macsek71 válasza sprofan hozzászólására (») Máj 23, 2008 /

Köszi a tippet !

Pont a LIVE hatására döntöttem egy "telepített" verzió beüzemelése mellett.
(a próbálgatott beállítások-"testre szabások" nem vesznek el )

Próbáltam WUBI-val ntfs particíóra - újrainduláskor nem találja a gyökér-meghajtót
FAT32 partíción levő mappába - fájlszerkezet-hiba + lefagyás
Megpróbálom FAT16 meghajtón hátha elindul
Következő: »»   87 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem