Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia elintéztem a fuvart. Granpa fog érte menni.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Szia!
Jelentkeznék az 4. Autóriasztó maradványok. 4. Ismeretlen rendeltetésű cuccok című képek tartalmára. Érte tudok jönni holnap este, vagy holnap után este is, ahogy a múltkor, ha az jó Neked...
Üdv.
Holnap elvileg jó lesz 7 fele, de előtte hívj azért fel. Van még neked félretéve olyasmi, amit a múltkor vittél, ha kell.
Madzagos szólt a kijelzők ügyében, Én megyek érte. Többit privátban.
Szia!
Ok, köszönöm! Hívlak!
Üdv.
A tied. A múltkori helyen megoldhatjuk, csak még nem tudom mikor járok arra.
Ha megmaradna akkor elviszem és rendezem a futárt. Neked csak annyi a dolgod hogy becsomagolva átadod neki.
A kijelzős kosarat már Madzagos viszi. A billentyűzetek a tied.
Igen, láttam, hogy lassú voltam. A billentyűk azért érdekelnek.
Írok privátban.
Elrakom neked, de szólj időben, mielőtt a futár jelentkezne. Meg küldd el privátban mit írjak rá.
Üdv.
A telefon és szg. csatlakozókra jelentkeznék. Holnap/holnapután el tudnék menni érte a Farkasréti temetőhöz. Köszönöm
Üdv.
Még nem tudom mikor megyek arra, a heti terv elég kérdéses még. Szólok, ha odamegyek.
Köszönöm Te egy félisten vagy
Hmmm, degradálódok?
Istenek csak figyelnek. A félistenek meg segítenek is
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról ez az asztali köszörű. Nem indul el valamiért. A kapcsolója javításra / cserére szorul. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Szia!
Ha még megvan, érdekelne a gép. Köszönöm!
Látom már lecsaptak a Motto regenerálókra, de ha néhány db-ot (max 4) megkaphatnék, megköszönném.
A felét meghagyták másoknak. Ha kell, akkor a többit viheted, de egyben.
Sziasztok !
ADSL elvihető kőbányáról (táp nincs meg hozzá). Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Működőképes. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Modem elvihető kőbányáról. Működőképes. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról egy vezetékes telefon kihangosító-üzenetrögzítő. Tápja nincs meg. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2019
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |