Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek szüksége van valamire, akkor legyen hova fordulni, tehát ha van valakinek ilyen terméke akkor a felajánlást pontosabban lehessen célba juttatni.
Természetesen ez is ingyenes, ez a Felajánlás ingyen elvihető párja . Ez tehát nem egyenlő az apróhirdetés keres oldalával, mert ez ingyenes. Itt is fontos, hogy NE privátban válaszoljatok rá hanem itt, mert így mindenki tátja hogy érkezett-e segítség. Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!
Nekem kellene egy LB telefonhoz való fali aljzat (rózsa).
Ilyen, csak nem fiú, hanem kislány.
Ötpólusú? Három pólusú talán még akad valahol. Ötpólusút még nem is láttam. A Faxoknak a kétsoros hatost igen.
Én is próbálkoztam ilyen topikkal, de azt bezárták. Azt mondták ott a hirdetés rovat.
Legyen szerencséd hozzá !
Sziasztok!
Ha lenne valakinek elfekvő PROM-ja pár darabot elfogadnék. Típus : TBP18SA030N (DIP16) Ez 32*8 bit egyszer programozható ROM. Égetőm van hozzá. Köszi janigel A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2019
Nekiállok körülnézni a dobozaimban. TBP18S030 (DIP) nem jó helyette? Hány darab kellene?
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2019
Az adatlap szerint a TBP18S030 háromállapotú kimenetekkel rendelkezik, a TBP18SA030 nyitott kollektorosokkal. Nem zavarja ez a berendezésed működését?
Nem zavarja, mert csak TTL h és l szintek vannak.
Utána néztem.
Ha az EN bemenete log. "L" szinten van, akkor a beírt program kerül ki a kimenetekre. Ha az EN bemenete log. "H" szinten van akkor mennek a kimenetek "tri-statee" állapotba. Én az EN bemenetet alacsony szinten tartom mindig.
Rendben. 8 darabot találtam. Többit privátban.
Üdvözletem!
Floppy meghajtót és hozzá való adatkábelt elfogadnék valakitől, aki régóta kerülgeti már.. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2019
Sziasztok!
18650 cellához powerbank áramkört elfogadnék pár darabot! Köszönet!
Sziasztok!
Rosz esetleg törött tabletból akkumulátort elfogadnék egy darabot. Lehetőleg jó állapotú akku érdekel. Köszönöm!
Helló!
Egy ilyen nyavalyás kis gyerek zongorát vagy hasonlót keresek. Valamint nagyjából egybe levő, piros "Internacionál" kétkazettás rádiós magnót. Tudjátok melyik az az a piaci vacak Ezeken kívül Sipos mester Rádiókészülékek és hangerősítők könyvét. Érdekelne még 1-2-3 darab beagBEAG csőmikrofon. Asszem * az az md 210 típus. Ez utóbbit nem ingyen, mert ennyire pofátlan nem szeretnék lenni. H, hanem valami jelképes áron. A foxpostozás ha lehetséges. Nagyon jó lenne mert sose vagyok egy helyen sajnos. /alap vetően bp óbuda vagy gödöllő/(Alapvetően Bp., Óbuda, vagy Gödöllő.) Milyen szem az "asszem"?! A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
Moderátor által szerkesztve
Sziasztok!
Ha van valakinek felesleges ilyen / hasonló csengője kérem írjon. Kettő db. kellene, de egy is segít. Feszültség = csengő reduktorhoz
Ha nem csak Grothe márka, akkor elővadászom a régi magyar bakelit házas csengőimet.
Oké.
Nem sürgős. Valamikor / valami biztos lesz tőlem a te számodra az ingyen-be, és akkor úgyis összejövünk. Köszi.
A "Sipos" könyv megvan DJVU - ban, emailban küldöm, ha megfelel.
Ha volna valakinek egy felesleges Videoton Ra3101-es rádiója, hálásan átvenném tőle.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2019
Nekem van egy, felajánlom. Valószínűleg javítani kell.
Sziasztok társak !
DIP-8 tokozású PIC10F322 -re lenne szükségem, ha lenne valakinek elfekvőbe, és nekem tudná adni. Köszi janigel
Van, jó, 2700mAh.
Pécelre eljössz érte? Én meg keresném a Hifi erősítők építése könyvet, sajnos annyira meggyötrődött 2szerikétszeri költözködésnél, hogy ki kellettt selejteznem. Jó elektronikus formátumban is. EstelegEsetleg helyette Karl Rothammel:_Antennakönyv-et tudok adni. A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
IgeN, egyelőre az is jó. Írok privátban. mailcímet. És köszi!
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
Köszi!
Még egy meretet tudnál mondani? Bocsánat a zaklatásért és köszönöm!
Persze de csak holnap délután, 24-ezek, most estem be melóhelyre.
Wayteq xtab 7X quad akku esetleg ha ez segítség. Ajándékba adok mellé egy Samsung telefonakkut is ha kell, alig 1 éves telefonból való.
Ha a Sipos Gyula féle könyvre gondolsz, akkor nekem meg van djvu-ban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |