Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
OK, köszi. Aug 11-n nem bizos, hogy tudok menni börzére, de 24-n tuti ott leszek.
Szia!
Ha még megvan, szeretném kérni a kihahangosító szerkezetet. Köszönöm!
1000 bocsánat nem vettem észre.
Azt se tudom hol áll a fejem, látod még mindig dolgozom. A floppykat elteszem neked. Látod, ha írtál volna mindjárt egy privátot akkor észreveszem.
AKkor én lecsapnék a flopikra ha lehet!
A floppyk már elkeltek.
(Kicsit feljebb).
Kislemezek nálam is vannak(személyesen Kispest)
Aha, jelentkezem valamire itt, nem privátban ahogy illik, aztán megyek szervezni a fuvart és mire visszajövök, a felajánló már odaadta másnak a cuccot. De még utána se volt egyikben sem annyi, hogy akkor visszamondja és fenntartja az elsőbbségem. Na de hiába magyarázom annak, aki nem érti, mi ezzel a baj.
Nem elvinni akarom, hanem utánépíteni.
Szia!
Ezt már feltettem madzagos fórumtársnak, ezért oda irányítalak. Itt van a közös anódos doksi Itt pedig a közös katódos rajz A HEX mindkettőnél ugyanaz.
Ezt az értelmetlen vitát itt és most kérjük befejezni! Amennyiben folytatni kívánjátok, azt tegyétek privátban!
Az elsőség kérdésében az oldal üzemeltetői nem kívánnak és nem is fognak állást foglalni, ezért ránk haragudni több, mint értelmetlen. Ha pedig valakinek vitája van a másikkal, azt szíveskedjék privátban rendezni, mert egyrészt nem tartozik másra, másrészt senkit nem érdekel, harmadrészt a topicban off.
Kedves Janigel!
Köszönöm, de lemondok róla (telefonos cucc), mert láttam, milyen problémák adódtak abból, hogy nem vettem észre, hogy más már jelentkezett érte. Bocs, hogy problémát okoztam Neked! Természetesen így a "kollégáé".
Sziasztok
Ingyen elvihető egy autós mini hűtő , menni megy de nincs hűtés !
Felajánlok kb. 1 tucat К155ЛР3 (SN7453N) IC-t. Kiterjeszthető 4×2 be &-OR kapuk.
Kapcsoló üzemű tápból ha van még akkor elvinnék egy párat.
Hozzájutottam két garnitúra ilyenhez, szívesen átadom az egyiket. Ha jól számolom, 45 hármas ledcsoport (nem számolom meg mégegyszer ). És van hozzá táp, 12V, 8,5A.
Azok a hármas egységek leszedhetők az alulapról, öntapadósok (és csavarozhatóak is, ha úgy akarod), egyesével (45X3) is használhatók. Nem adom postára -nem érek rá, mire hazaérek, többnyire zárva a posta, ha nem is biztosan, akkor sem futkosok. Jászberény környékén bármely nap, Szsztmiklóson szinte mindennap 8-10 közt, Bp-n hetente két-három alkalommal tudom átadni. Más városokban csak egyeztetgetések után, tehát nem biztos... De rápróbálni érdemes. Nem, nem postázok. Nékem nem ugyanannyi postára menni, mint néked felszállni a villamosra/kék buszra. Szeretném, hogy a jelentkező itt a topikban jelentkezzen először (a topik szabálya szerint), majd utána privátozzunk. A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2019
Szia!
Egy budapesti átvétellel jelentkeznék rá! Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2019
Na, ez gyors volt, örülök, hogy van, ki örül néki Tiéd!
Én is örültem volna neki. De sajna csak posta játszik. Tudtam volna hasznosítani. De a te álláspontodat is megértem.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2019
Szia!
Alkatrésznek elfogadom akkor ha másnak nem kell. Kedd szerda körül megyek hozzád!
Oké, akkor nem dobom ki.
A DVD lejátszó elkelt. Szasza9668 viszi el.
Sziasztok!
Bp. XX. kerületből elvihető egy táp és egy nyomtató. Csak személyesen, postával nem bajlódnék. A nyomtató működőképesen lett elrakva. Azóta a tinta gondolom beleszáradt már... A tápról nincs infóm. inkább alkatrésznek mondanám, de lehet működik még.
Hali!Ha netán megválnál pár db paneltól,ha nem kell annyi Neked tudnánk beszélni?
Nekem horgászni kéne világításhoz.Ezek strapabíró ledek!!!
Gyere privátba!Ez nem ide tartozik.
Válaszoltam tegnap a privátra, csak biztosan elkerülte a figyelmed Nézz rá!
Sziasztok!
Rádiótechnika 8 évfolyam 1962-1969 (5db sajnos hiányzik a teljes sorból). Rádióamatőr füzetei 1959-1964 11db. Léder-Rádai: TV-szerelők könyve (1967) Sok asztalterítő méretű kapcsolási rajz melléklettel. Schneemann József: Tranzisztoros táskarádiók (1962). Renczes Tamás: Televízió kapcsolások I. (1971) Valójában ez nem is könyv, hanem sok-sok (főképp Vidi-Orion) TV rajz ("lepedők" ) összecsomagolt gyűjteménye. Egy cipősdoboznyi elektroncső, vegyes, használt és pár db új is van közte. A legtöbbről leolvasható a típusa. Hely: Pétfürdő. Hacsak lehet, személyes átvétel lenne jó. A postázás kissé bajos (jó nehéz a sok papír). Üdv: Gábor Jaa, és grátiszban egy szintén "lepedő" formátumú eredeti (de tényleg! ) kapcsolási rajz, az ERKEL típusú elektroncsöves magnetofon készülékről Jó állapotban |
Bejelentkezés
Hirdetés |