Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nem sajnos.
Ahhoz, hogy magaddal tudd vinni pl. egy kiránduláson, nem mindegy, hogy mekkora és milyen súlya van. Nálunk csak össze hajtható van, aminek a mérete, súlya és ára még mindig jelentős. Olyat tudnék venni itthon amit beteszek a kocsiba és úgy magammal tudom vinni, de olyat nem amit felakasztok a kerekesszék vagy moped hátuljára, és magammal viszek egy városnézésre, hogy ha belefutok 1-2 lépcsőbe vagy padkába akkor ne borítsa a programot. Sajnos ez gyakran előfordul.
Jó estét.
Van egy kis bajom a wish szolgáltatóval. Nem jött meg a rendelt termék. Hogy tudok jelenni nekik? Sok minden tűnt el. Így még nem jártam.
A magyar változatból ez valahogy kimaradt.
Itt elolvashatod angolul: https://www.wish.com/return_policy
Köszi. Akkor várok még 1-napot és jelzek neki. Jó pár termék fog lejárni és nincs kedvem külön jegyeket nyitni.
Egyébként ha vannak követési számaid, érdemes azzal kezdeni.
Nem tudom hány napnál tartasz, meg melyik carrier, de simán ülhet rajta a posta is. Javaslom a Parcels nevű mobil appot, sokszor több infót ad a csomagról mint amit weben látsz. https://apkpure.com/parcels-track-packages-amazon-dhl-aliexpress/co...arcels
23-29 közt érkeznek meg a csomagjaim. A 23 amit vártam az már módosított időpont. Eredetileg 16 már itt kellett volna lenni.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2019
Szeptember 22 váratott volna még. A francokat azt. Vissza a pénz.
Helló.
Az olcsó (1.2-2$) ventiknél, ha három vezetékes, a sárga ér le van forrasztva a feketéhez Aztán csodálkozunk, ha hibát jelez az alaplap, ha csatlakoztatjuk...
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel? 2 hete indult a csomag, de az utóbbi 10 napban mintha csak újabb "biztonsági" köröket tenne kínában. Egy egyszerű akváriumi kompresszort rendeltem, így semmi veszélyes(nek látszó) tárgynak nem kellene lennie a csomagban. Annyira semmiképpen, hogy már harmadszor forduljon vissza valami okból...
Az a szivattyú már sok nehézvizet átemelt..
Túl nagy a visszamaradt rádioaktivitása.: már világít a sötétben. A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2019
A csomag fennakadt a biztonsági ellenőrzésen és visszaküldték újraellenőrzésre. Valószínűleg tiltott áru van benne amit nem szállíthatnak repülőn, vagy egyéb biztonsági probléma van a csomaggal. Az eladót kérdezd erről.
Ez még logikus is lehetne, de mi értelme köröztetni a posta (szállító cég) különböző telephelyei között? Ha valami gyanús van a csomagban, akkor újra és újra gyanús lesz. Szóval ilyen esetben mindenképpen célravezetőbb, ha a feladónak küldik vissza... vagy ha annyira gáz, akkor a hatóságnak. De ennek így a világon semmi értelme. Amíg nem történik vele valami, addig szerintem az eladó se tud többet mondani. A vége persze mindenképp az lesz, hogy írok neki... Azért kíváncsi vagyok, hány kört tesz még
Egy leírás szerint visszaküldést akkor is csinálhatnak, ha a vizsgált csomag tiltott árura vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tartályra hasonlít. Ha tévedés történt, akkor újraküldik ellenőrzésre, ahol megint ugyanazzal a géppel ellenőrzik és ugyanúgy megbukik a vizsgálaton. Így pattog a csomag össze-vissza, amíg ki nem fut az időből és vissza nem kéred a pénzed. Nem érdemes várni, írj az eladónak.
Értem, hát ez könnyen lehet. Sürgősnek nem sürgős, így várok még pár napot, aztán megkeresem az eladót. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Amerikából rendelnék egy műszert ebay-en keresztül. A make offer-en adtam egy ajánlatot, erre megjelent egy 131Usd importvám tétel is az oldalon. Ezt frankón ki kell fizetni a kialkudott áron és szállítási költségen felül? Majd gondolom itthon még a 27% Áfát és egyéb költségeket.
Szia!
Igen, ki kell fizetni. A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2019
Szerintetek, ha egy eladó 5 nap után sem postázza a megrendelt árút, az sok idő? Legalább is az ikont még nem változtatták meg.
Szokott ilyen lenni, van, hogy 6 napba is beletelik.
Akkor még várok. Ilyen még nem fordult elő velem.
Velem is csak egyszer és utána írtam az eladónak.
Ebayon ki szokott lenni írva...
pl: Seller ships within 1 day after receiving cleared payment Alin meg ketyeg visszafelé az óra Awaiting Shipment Will be shipped within: 10 days 17 hours 46 minutes Ahol vásároltál nincs jelezve?
Jelezve van, de nem történik semmi. Amikor éppen rendeltem, akkor nem tudom, hogy mennyi idővolt kiírva. lehet elküldte, csak nem jelzett még az ebay felé vissza. Még várok...
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2019
Ha egy eladatol veszek hasonló termékeket és egyszerre fizetem ki akkor egy csomagként jön.
Nem kaptam meg egyik terméket sem(egy követési szám van) hányszor kell reklamálnom? 1 alkalommal vagy ahány tétel van a csomagban?
Tételenként kell reklamálni.
Köszi
Attól függ a rendszer hogy engedi, nem írtad hol vásároltál.
Próbáld egyesével...
Bocsánat. Az ebayon rendeltem és engedte.
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy nem azt kapta, amit rendelt vagy nem működött és vissza kellett küldenie ahhoz, hogy vissza kapja a termék árát? (ebay). A kérdés az, hogy most a postaköltséget azt én fizetem, gondolom bukom, vagy vissza lehet igényelni? Másik, hogy megnyitottam és az eladó elfogadta a "Return"-t és most már elérhető a feladó címe, valamint küldött egy letölthető címkét. Ezzel mit kell kezdeni? Gondolom rá kell ragasztani a csomagra.. A címkén van egy olyan felirat, hogy Postage paid GB. Ez most mit takarna? Ha ezzel együtt adom fel, akkor nem én fizetem a visszaküldési díjat? Tud valaki segíteni?
Nagyobb értékű volt ez a cucc?
Nekem kis értékű cuccnál volt hogy helyből azt mondták maradjon és visszatérítették, volt hogy csökkentett visszatérítésben megegyeztünk, volt aki bepróbálkozott a visszaküldetéssel, de mivel a magyar posta drága, belátták... Ha az eladó nem akarja visszatéríteni, és paypallal fizettél, akkor Bővebben: Link ezt még nem próbáltam...
Sajnos nem paypal-lal fizettem. Ha lehet nem akarok benyelni 12 000Ft-ot, mert az eladó egyrészt nem olyan terméket küldött, ami a termék leírásában van. A másik, hogy nem is működött. (Attól, hogy nem olyat küldött, attól még működhetett volna) de teljesen használhatatlan. Csak így fizeti vissza a termék árát, ha visszaküldöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |