Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönöm. Érdekel, írok üzenetet.
Ok, tied.
Az Orosz konyhai aprítógép érdekelne. Volna e róla fénykép? mekkora teljesítményű?
Van nálam egy Orion 331-es rádió, a szomszédom ki akarta dobni. Én meg gondoltam talán valaki még esetleg lát benne fantáziát. A képeken látható állapotban. Leharcoltabbnak tűnik mint valójában, mert nagyon poros. Egy kis takarítással szebbé lehet varázsolni. Állítólag sok évvel ezelőtt működött még. Postázni méret miatt nem akarom. Pécsett egyeztetett időpontban átvehető tőlem. Ha lehet ne olyanok keressenek akik csak néhány csövet akarnak kibányászni belőle.
Megkérem az ismerősöm , hogy menjen el érte. Meddig tartod?
Te vagy az első. Tartani akár néhány hétig, sajnálom kidobni, ha komolyan kell akkor eláll még nálam, nem kell sietni, de vidd el.
Szia!
Engem érdekelne, ha még aktuális és ha meg tudom szervezni a szállítást... Tibi
Köszönöm elviszem!
Hello! Érdekes, én arra emlékeztem, hogy ez a Terta T331-ese volt.. Terta
Ez Orion. Épp szombaton került hozzám hiányos, leharcolt állapotban egy ugyan ilyen rádió. Bár ahogy látom ezzel is lesz dolga az új tulajnak.
Megéri a fáradságot. Nekem nosztalgia rádió. Van tartalék UBL sorozatú cső hozzá.
A Tertában pl ECH21, EBL21 és hasonlók vannak.
Az a Terta..
Nekem Orion311 van és e sorozatú csövek(kivéve az AZ4 csövet)
Ok. Anno pontosan ilyen volt így nézett ki és U sorozatú csövekkel. De lényegtelen. Sokféle elektroncsővem van. Túl sokat írtam már így is..
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2019
Újpestről vihetőek az a képen látható cuccok. Az apróban hírdettem őket, de senkinek nem ért meg néhány ezrest. Összeszedtem még hozzá néhány dolgot, amik már csak a helyet foglalják. A pakkot meg tudom bontani, de előnyt élvez aki egyben vinné.
A teljesség igénye nélkül: - 25W-os erősítő modul - Wand óra elektronikája (hátha még valaki emlékszik rá) - AVR-es infrás távirányító teszter - PIC-es frekimérő (vadi új) - Zener teszter - Wien hidas oszcillátor - Nixie nagyfesz meghajtó - logikai analizátor - szürkület kapcsoló - Alkatrésztároló - MSP430 fejlesztőpad, - Egycsomó retró műszergomb - DDR2 2GB Ram - SMD mikrovezérlő égetőadapterei - Flux, dobozok, stb - 2 liter sósav, 1 liter Hidrogén-peroxid (nyákgyártás) + lehet találok még addig valamit A vegyszer miatt kizárólag személyes átvétel, és 18 éven felüli jöhet érte.
A PIC-s frekimérőt vinném. Egy hét múlva mennék érte ha az megfelel neked..
59 lecsapott a frekimérőre, én lecsapnék a többire, ha lehet.
Rendben, írok privit.
Rendben, írok privit.
Szia!
Engem a zéner teszter érdekel! Köszönöm!
Szia! Ha nem akarja senki elvinni, akkor én szívesen bevállalnám.
TA-631 Televízió ingyen elvihető. Hiánytalan. Műanyag elemek festésre szorulnak. Egyébként szép állapotban van. A képcső végéről sajnos lejött a csatlakozó.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2019
LCD Tv-k, monitorok ingyen elvihetők. Mind hibás. Távirányítót, kábeleket nem tudok adni hozzájuk. Kicsit porosak a fotón. De letisztítom mielőtt elviszi valaki.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2019
Elvileg visznek mindent.
Lehet tudni mi a hibajelenség?
Üdv!
Posta futár stb lehetőség játszik? Köszi.
Végig nézve az alkatrész listát csövet tudok adni ha csak ennyi baja lenne. De ide nem tudnád lejuttatni. Szerintem.
Ennek s pakknak örülnék de a szállítást nem tudom megoldani. Budapesten jársz valamikor? Ha igen akkor az lcd tv-re jelentkezem.
Helló!
Ha nem érdekel senkit - én vinném: - AVR-es infrás távirányító teszter |
Bejelentkezés
Hirdetés |