Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megtaláltam a szövegméret állítást:
Nézet-szövegméret-közepes.
A mai napon, megint megmértük gyermekeink kompetenciáját a suliban! Persze mindig megvárjuk a május utolsó napjait mikor 30 fok van(az elmúlt 5 évben mindig így volt), aztán csodálkozunk, hogy az északi államok jobban teljesítenek: Finnek, Norvégok stb.
Szerintem a mérésre azt kellene írni: Így teljesít egy magyar gyerek, nyári szünet előtt két héttel, 30 fokban egy tanteremben izzadva, egy 4 órás teszten ![]() Kiváncsi lennék a Finnek kompetenciájára melegben? ![]()
Tizedikes vagyok ma írtam én is, kicsit fárasztó volt az igaz de túléltem
![]()
Remélem jól teljesítettél, mert különben megint átreformálják az oktatást
![]()
Mi vagy két éve írtunk ilyet, de mi elmarháskodtuk az egészet. Ha a miénket küldték volna el kijavítani, biztos nagyot néztek volna.
![]()
Mi is írtunk ilyen izét
![]() De én "összecsaptam" hogy elérjem a vonatot ![]()
Minket el se engedtek amíg le nem telt az idő
![]()
Minket se! Bár annyi jó volt a dologban hogy délig voltunk bent.
![]() ![]() ![]()
Látod ez a különbség!
Ha Finn lettél volna akkor nem csapod össze ![]() Gondolom, egy tranzisztor, annyi sem volt az egész mérésben ![]()
Minket se engedtek el, és hát az a 4 óra eléggé "s*ggzsibbasztó"
![]() A legjobb az, hogy ugye egy egységszöveg van, amit a felügyelő tanárnak fel kell olvasnia (saját szavaival se mondhatja el), és a kedves felügyelő tanárunk vagy 10 percet röhögött azon, ahogy az a szöveg le volt írva (egyébként magyartanár az illető).
Ugrasztjuk a nyulat a bokiból!
![]()
Saját cucc?
![]() ![]() ![]()
Mit kellett volna írnom? Ha nem is árulja el, a válaszára kíváncsi vagyok!
![]()
Nekem B csoportot adtak szal a matekkal kezdtem tökre lefárasztott utána a magyar hát ahhoz már nekem egyáltalán nem volt kedvem
![]() ![]()
Rápofátlankodtam az árára is!
![]()
én magyarral kezdtem de vagy 10 perccel később kezdtük el, a végén már randomra karikáztam a betűket
![]()
Ne rontsd el!
Hadj időt neki! ![]() ![]() ![]()
Rendben! :yes:
Heheeheh de rossz nektek!
![]() ![]() 9:55 suli 10:35 irány haza 11:30 busz 12:10 otthon Mai napom ![]() ![]() ![]()
Nekünk legutoljára tavaly (tizedikben) volt ilyen mérés. Nagyon utáltuk már akkor is, mert csak megírsz egy halál unalmas valamit, aztán persze semmi visszajelzést nem kapsz az eredményről; pedig ha már egyszer megírtam, akkor vegyék az illetékesek a fáradtságot hogy tájékoztassank az eredményről...szerintem.
Amúgy ez nagyjából mire jó? Mert én nem sok értelmet láttam benne hogy ilyen tök béna gagyi eccerű feladatokat kellett megoldani 4 órán keresztül...
Kaptál egy kódszámot, az alapján jövőre februárban letöltheted az eredményedet.
Persze ki a sz*rt érdekelne, jövő februárban egy előző évi májusi mérés? Egyébként, arra lenne jó, hogy mennyire, vagy képben az élet dolgaiban, s az eredmények alapján rangsorolják az országokat, ahol leolvasható, hogy milyen az oktatás. Afféle multikulturális valami, semmi köze a műveltségedhez.
Csodálkoztam is volna rajta, ha nem írsz be semmit a frekimérő után
![]()
Ennyire már ismerhetnél! Te sem hagytad karakter nélkül a mi kis R2D2-kat!
![]()
Én csak 1x írtam, nyolcadikban (talán az volt az első ilyen vadbaromság). A poén ott lakozott, hogy a futár a 10.-eseknek való feladatlapot hozta, 2 óra huzavona (mindenki boldogan, elégedett mosollyal várta a fejleményket, ülve...). Aztán megkaptuk azokat, mondván hogy majd nem értékelik, de ne legyünk má' fölöslegesen bennt. Így lett 4 órából 6 (mert az esélyeket megadták). A matek hibátlan lett. Ennek az eredménynek azóta sem sikerült még a közelébe sem jutnom.
Tizedikben halaszthatatlan dolgom támadt, és inkább nem mentem be. Nehéz ám "lógni", ha az Apukád orvos ![]() Tényleg, ezekből milyen konzekvenciát vonnak le? Sokkal egyszreűbb lett volna, hogyha megkérdeznek engem, és azt válaszolom, hogy alapvetőleg sz@r a magyar oktatás, de azé' van rosszab is. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénz mehetett el ... szvsz a semmire.
úgy vettem észre egész boltja van Bővebben: Link
Nem semmi!
Árul: régi pénzt, játékkatonát, elektronikai termékeket, fetményeket, video camcorder célzótávcsövet, 36-os női korcsolyát, dekopír fűrészt, matchboxot, vízpumpa fogót, mobiltelefont, botkormányt, görgős egeret, újságot, transzformer bábut, videokamerát, játék CD-ket... Mindezt 11 oldalon át, összesen 525 terméket! (Nekem egyébként a Verseny utcai kukáspiac kínálatára hajaz a kínált termékek széles palettája!) |
Bejelentkezés
Hirdetés |