Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megtaláltam a szövegméret állítást:
Nézet-szövegméret-közepes.
A mai napon, megint megmértük gyermekeink kompetenciáját a suliban! Persze mindig megvárjuk a május utolsó napjait mikor 30 fok van(az elmúlt 5 évben mindig így volt), aztán csodálkozunk, hogy az északi államok jobban teljesítenek: Finnek, Norvégok stb.
Szerintem a mérésre azt kellene írni: Így teljesít egy magyar gyerek, nyári szünet előtt két héttel, 30 fokban egy tanteremben izzadva, egy 4 órás teszten Kiváncsi lennék a Finnek kompetenciájára melegben?
Tizedikes vagyok ma írtam én is, kicsit fárasztó volt az igaz de túléltem
Remélem jól teljesítettél, mert különben megint átreformálják az oktatást
Mi vagy két éve írtunk ilyet, de mi elmarháskodtuk az egészet. Ha a miénket küldték volna el kijavítani, biztos nagyot néztek volna. Mindenki mindenkinek súgott. De jó meleg volt nálunk is. :yes:
Mi is írtunk ilyen izét
De én "összecsaptam" hogy elérjem a vonatot
Minket el se engedtek amíg le nem telt az idő
Minket se! Bár annyi jó volt a dologban hogy délig voltunk bent. De nagyon fárasztó volt agyban a végén már úgy összecsaptam hogycsak na! Meg rájöttem hogy én 4órát nemtudok egy helyben ülni Megkértem a tanárt hogy az utolsó 20percben én felállok és úgy írom
Látod ez a különbség!
Ha Finn lettél volna akkor nem csapod össze Gondolom, egy tranzisztor, annyi sem volt az egész mérésben
Minket se engedtek el, és hát az a 4 óra eléggé "s*ggzsibbasztó" volt.
A legjobb az, hogy ugye egy egységszöveg van, amit a felügyelő tanárnak fel kell olvasnia (saját szavaival se mondhatja el), és a kedves felügyelő tanárunk vagy 10 percet röhögött azon, ahogy az a szöveg le volt írva (egyébként magyartanár az illető).
Ugrasztjuk a nyulat a bokiból! Most nézd meg a linkedet!
Saját cucc?
Mit kellett volna írnom? Ha nem is árulja el, a válaszára kíváncsi vagyok!
Nekem B csoportot adtak szal a matekkal kezdtem tökre lefárasztott utána a magyar hát ahhoz már nekem egyáltalán nem volt kedvem Nekünk is délig tartott de nekem nem volt gond az üléssel simán végig ültem
Rápofátlankodtam az árára is!
én magyarral kezdtem de vagy 10 perccel később kezdtük el, a végén már randomra karikáztam a betűket
Ne rontsd el!
Hadj időt neki!
Rendben! :yes:
Heheeheh de rossz nektek! Én meg felkelek: 7:20 busz, 2sör bevág
9:55 suli 10:35 irány haza 11:30 busz 12:10 otthon Mai napom
Nekünk legutoljára tavaly (tizedikben) volt ilyen mérés. Nagyon utáltuk már akkor is, mert csak megírsz egy halál unalmas valamit, aztán persze semmi visszajelzést nem kapsz az eredményről; pedig ha már egyszer megírtam, akkor vegyék az illetékesek a fáradtságot hogy tájékoztassank az eredményről...szerintem.
Amúgy ez nagyjából mire jó? Mert én nem sok értelmet láttam benne hogy ilyen tök béna gagyi eccerű feladatokat kellett megoldani 4 órán keresztül...
Kaptál egy kódszámot, az alapján jövőre februárban letöltheted az eredményedet.
Persze ki a sz*rt érdekelne, jövő februárban egy előző évi májusi mérés? Egyébként, arra lenne jó, hogy mennyire, vagy képben az élet dolgaiban, s az eredmények alapján rangsorolják az országokat, ahol leolvasható, hogy milyen az oktatás. Afféle multikulturális valami, semmi köze a műveltségedhez.
Csodálkoztam is volna rajta, ha nem írsz be semmit a frekimérő után
Ennyire már ismerhetnél! Te sem hagytad karakter nélkül a mi kis R2D2-kat!
Én csak 1x írtam, nyolcadikban (talán az volt az első ilyen vadbaromság). A poén ott lakozott, hogy a futár a 10.-eseknek való feladatlapot hozta, 2 óra huzavona (mindenki boldogan, elégedett mosollyal várta a fejleményket, ülve...). Aztán megkaptuk azokat, mondván hogy majd nem értékelik, de ne legyünk má' fölöslegesen bennt. Így lett 4 órából 6 (mert az esélyeket megadták). A matek hibátlan lett. Ennek az eredménynek azóta sem sikerült még a közelébe sem jutnom.
Tizedikben halaszthatatlan dolgom támadt, és inkább nem mentem be. Nehéz ám "lógni", ha az Apukád orvos ) Tényleg, ezekből milyen konzekvenciát vonnak le? Sokkal egyszreűbb lett volna, hogyha megkérdeznek engem, és azt válaszolom, hogy alapvetőleg sz@r a magyar oktatás, de azé' van rosszab is. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénz mehetett el ... szvsz a semmire.
úgy vettem észre egész boltja van Bővebben: Link
Nem semmi!
Árul: régi pénzt, játékkatonát, elektronikai termékeket, fetményeket, video camcorder célzótávcsövet, 36-os női korcsolyát, dekopír fűrészt, matchboxot, vízpumpa fogót, mobiltelefont, botkormányt, görgős egeret, újságot, transzformer bábut, videokamerát, játék CD-ket... Mindezt 11 oldalon át, összesen 525 terméket! (Nekem egyébként a Verseny utcai kukáspiac kínálatára hajaz a kínált termékek széles palettája!) |
Bejelentkezés
Hirdetés |