Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   94 / 3611
(#) idlob válasza RED-FOX hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Logikus...
(#) Sergei hozzászólása Máj 31, 2008 /

Sziasztok.

azt kérdezném hogy akade köztünk valaki aki nemrégiben tett EÜ vizsgát.szeretném tudni hogy mi a vizsga menet vagy mik lesznek.

köszi

üdv Sergei
(#) idlob válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Erre egy hasonlattal tudnék válaszolni: Madarat tolláról, zsák a foltját.
(#) Kovidivi válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

nekem már jó régen volt, de még emlékszem rá:
-bementünk az orvoshoz kb. 4-en.
-húztunk tételt, hogy pl. mit kell csinálni, ha az autópályán látsz egy balesetet...
-erre válaszoltunk,
-majd egymást kellett különböző pózokba "berakni"
-lélegeztetést nagyon fontosnak tartották az órákon, de nem emlékszem, hogy meg kellett-e mutatni az orvosnak.

- a lényeg nálunk az volt, hogy ne ökögj-makogj, értsd, ha próbál segíteni a doki, és kész. józan paraszti ésszel (+elolvasva egyszer a könyvet) simán át lehetett menni. (habár vannak szivatós dokik is...)
(#) szabi83 válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Hello

Üzemorvosi?

Üdv
(#) Sergei válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

annyit tudok hogy lesz tornaora stzabil oldalfekvés meg lélegeztetés illetve ujraélesztés.de hogy szobeli vagy irásbeli lesz-e azt nem tudom.titkolozik az oktato.(ha meghuznak t.k.n rugom az biztos.)
(#) Sergei válasza szabi83 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

nem nem a másik üzem orvosi az már letudva
(#) zoz11 válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Én tavaly előtt csináltam meg, és nekem aki tartotta az oktatást, ő kiosztotta az A és B tételsorokat, mindent átbeszéltünk és úgy mentünk oda hogy tudtuk előre a tételeket, vagyis nem volt meglepetés
A lélegeztetés az meg kötelező feladat mindenkinek.
(#) szabi83 válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

ok
(#) Tom025 válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Üdv!

Én kb. másfél éve csináltam, írásbeli nem lesz, csakis szóbeli. A kidolgozott tételsor még megvan, ha esetleg neked nem lenne meg. Bővebben: Link

Amúgy tényleg ne parázz mert ez nem szopós vizsga, elpoénkodni nem szabad mert azért húztak meg társamat, de ha nem tudsz valamit, segítenek a dokik..

Üdv!
(#) Kovidivi válasza Tom025 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Ezzel a tételsorral mindenki át fog menni az egészségügyi vizsgán!
(#) Sergei válasza zoz11 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

tételekröl még nem hallottam.majd holnap megtudjuk hogy lesz-e vagy sem. az biztos hagy babázni tuti kell.(majd megyek korrepetálásra a helyi mentöállomásra )
csak még az bosszant hogy holnap lesz az utolso eü oktatás és 3.án vagy 10.én lesz a vizsga.jo kis szünet van a kettö között
(#) Sergei válasza Tom025 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

uram köszöntem a tételeket átbujom öket remélem segitenek nem parázok csak utálom ha titkoloznak az oktatok. kaptunk egy 2004-es könyvet azt 2 nap alatt elhadarta aztán ennyi.
(#) Tom025 válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Nagyon szívesen, ha már ennyi oldalt beszkenneltem, ne csak az én csoportomban legyen meg a haszna.. Reklámozni is lehet, ha kell még valakinek..

Az oktatás nálunk is pár alkalomból állt, nem emlékszem már pontosan, de 2-3 vagy 4.. A vadiúj könyvet persze megvetették, és nem volt olcsó..
(#) Sergei válasza Tom025 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

bezsebelni a pénzt (8000 huf) gyorsan elhadarni a dolgokat gyorsan oszt kész.közbe meg elmarad a lényeg ami nekünk fontos lenne.
na de remélem igy könnyebb lesz valamivel hogy már megvannak a tételek
(#) Kovidivi hozzászólása Máj 31, 2008 /

Ezt a gépet nézzétek! Szegeden fényképeztem. Még a rendszáma is GMC... Persze parkolni csak úgy lehet vele, ha beáll a járdára Valakinek jó sok pénze lehet, ha ilyen kocsija van, és még tankolni is tudja
(#) Rikocu válasza Sergei hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Szeva
Szerintem ne aggódj, én kb 1 éve csináltam meg és nem volt semmi nehézség bár nem árt ha a könyvet egyszer elolvasod. Bár hallottam már pár vicces történetet hogy egyesek hogy hasaltak el a vizsgán pl.: nyakra nyomókötés és a kedvencem Vizsgabiztos kérdése -vénás vérzésnél mit csinál? delikvens válasza - elszorítom az artériát.
(#) sprofan hozzászólása Máj 31, 2008 /

Sziasztok!
Ha esetleg lenne köztetek olyan Budapesti, aki gyakran jár a Bródy Sándor úti pc bontó közelében, és megtenné nekem azt, ha én előre elutalom az összeget + a postaköltséget, akkor megvenne egy max 40g-os cumót és elküldené postán, azt nagyon megköszöném!
Ugyanis ajánlva 300Ft lenne a postaköltség, ők meg elkérnek érte 990ft posta és 990 csomagolási díjat.
Most a csövesemet készítve nemigen tudok ennyit kidobni az ablakon....
köszönöm (írj pm-et vagy valami)
(#) gtk hozzászólása Jún 1, 2008 /

Sziasztok !

Tegnap talalkoztam egy medvevel
Bővebben: Link
(#) Lucifer válasza gtk hozzászólására (») Jún 2, 2008 /

Ez atombrutál. Úgy látom a cipőket már szereti rendezgetni. Annyi gond van vele, hogy igen nagyra nő
(#) gtk válasza Lucifer hozzászólására (») Jún 2, 2008 /

Kis idő és beadja a gazdája az állatkertbe. Ha az enyém lenne en még tartanám egészen addig amig birnék vele.
Néha beszökik a házba is, felugrik az ágyba, becsukja az ajtót, ilyenek. Sőt, nagyon barátságos és játékos. És még azt mondják az "okosak", az állat bunkó.
(#) sprofan válasza sprofan hozzászólására (») Jún 2, 2008 /

Köszönöm
Már megoldódott
(#) uli hozzászólása Jún 2, 2008 /

Ha betévednék esetleg a HE boltba, és kérnék ott egyilyet, vagy kettőt, akkor azt nekem ugye ingyen adnák?
Mivel 0,9+0,9 =1,8 amit még lefele 0ra kerekítünk
Vagy jól elküldenek a fenébe??
(#) Topi válasza uli hozzászólására (») Jún 2, 2008 /

Bolt nincs, de interneten megrendeled, és odaadjuk neked ingyen azt a két darab anyát!

Vevők vagyunk az ilyen ötletekre
(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Jún 3, 2008 /

Jártam már így... Otthon a parkolóban szerelgettem egy tolatólámpát a kocsi hátuljára. Sajnos leesett az 5-ös csavar, ami nem került elő. Tőlünk 200m-re volt 1 csavarbolt, hát gyorsan beszaladtam oda-csavarért. Mondom az eladónak, hogy kérek 1db M5-ös csavart. A pasi akkurátusan kivett a tárolóból egy kis marékkal, beletette egy zsacsiba, azt fólia hegesztővel lezárta. A kezembe nyomta és azt mondta: "Adhatok még mást ezenkívül?" Mondtam, hogy nem, köszönöm, csak 1db kellene. Mire a pasi: "akkor használja egészséggel, nem kerül semmibe...." T.i.: A zacskó és a számla sokkal többe kerül mint egy marék csavar... :bummafejbe: Tök kényelmetlenül éreztem magam
(#) skoda555 hozzászólása Jún 3, 2008 /

Harmadik kéz
Szerintem ötletes.
(#) Gery válasza skoda555 hozzászólására (») Jún 3, 2008 /

Ilyet lehet kapni boltban is, az tán csuklokkal van de ugyanígy lehet használni, sőt még nagyító is van rajta amit eléhajthatsz. Akár azzal is fellehet tuningolni
(#) zenetom válasza skoda555 hozzászólására (») Jún 3, 2008 /

inkább harmadik-negyedik
(#) Fery válasza Gery hozzászólására (») Jún 3, 2008 /

Persze, lehet kapni, 4-5000.-Ft. Igy megcsinálva 200.-Ft. Nem mindegy. szerintem tuti.
Fery
(#) zenetom válasza Fery hozzászólására (») Jún 3, 2008 /

szerintem kijön 80Ft-ból, a két krokcsi csipesz 60Ft, a gyűrűk meg 20Ft a többi meg van a műhelyben
Következő: »»   94 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem