Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok.
azt kérdezném hogy akade köztünk valaki aki nemrégiben tett EÜ vizsgát.szeretném tudni hogy mi a vizsga menet vagy mik lesznek. köszi üdv Sergei
Erre egy hasonlattal tudnék válaszolni: Madarat tolláról, zsák a foltját.
![]()
nekem már jó régen volt, de még emlékszem rá:
-bementünk az orvoshoz kb. 4-en. -húztunk tételt, hogy pl. mit kell csinálni, ha az autópályán látsz egy balesetet... -erre válaszoltunk, -majd egymást kellett különböző pózokba "berakni" ![]() -lélegeztetést nagyon fontosnak tartották az órákon, de nem emlékszem, hogy meg kellett-e mutatni az orvosnak. - a lényeg nálunk az volt, hogy ne ökögj-makogj, értsd, ha próbál segíteni a doki, és kész. józan paraszti ésszel (+elolvasva egyszer a könyvet) simán át lehetett menni. (habár vannak szivatós dokik is...)
annyit tudok hogy lesz tornaora stzabil oldalfekvés meg lélegeztetés illetve ujraélesztés.de hogy szobeli vagy irásbeli lesz-e azt nem tudom.titkolozik az oktato.(ha meghuznak t.k.n rugom az biztos.)
![]()
nem nem a másik
![]() ![]()
Én tavaly előtt csináltam meg, és nekem aki tartotta az oktatást, ő kiosztotta az A és B tételsorokat, mindent átbeszéltünk és úgy mentünk oda hogy tudtuk előre a tételeket, vagyis nem volt meglepetés
![]() A lélegeztetés az meg kötelező feladat mindenkinek.
Üdv!
Én kb. másfél éve csináltam, írásbeli nem lesz, csakis szóbeli. A kidolgozott tételsor még megvan, ha esetleg neked nem lenne meg. Bővebben: Link Amúgy tényleg ne parázz mert ez nem szopós vizsga, elpoénkodni nem szabad mert azért húztak meg társamat, de ha nem tudsz valamit, segítenek a dokik.. Üdv!
Ezzel a tételsorral mindenki át fog menni az egészségügyi vizsgán!
tételekröl még nem hallottam.majd holnap megtudjuk hogy lesz-e vagy sem. az biztos hagy babázni tuti kell.(majd megyek korrepetálásra a helyi mentöállomásra
![]() csak még az bosszant hogy holnap lesz az utolso eü oktatás és 3.án vagy 10.én lesz a vizsga.jo kis szünet van a kettö között ![]()
uram köszöntem a tételeket átbujom öket remélem segitenek
![]() ![]()
Nagyon szívesen, ha már ennyi oldalt beszkenneltem, ne csak az én csoportomban legyen meg a haszna..
![]() Az oktatás nálunk is pár alkalomból állt, nem emlékszem már pontosan, de 2-3 vagy 4.. A vadiúj könyvet persze megvetették, és nem volt olcsó.. ![]()
bezsebelni a pénzt (8000 huf) gyorsan elhadarni a dolgokat gyorsan oszt kész.közbe meg elmarad a lényeg ami nekünk fontos lenne.
na de remélem igy könnyebb lesz valamivel hogy már megvannak a tételek ![]()
Ezt a gépet nézzétek! Szegeden fényképeztem. Még a rendszáma is GMC... Persze parkolni csak úgy lehet vele, ha beáll a járdára
![]() ![]()
Szeva
Szerintem ne aggódj, én kb 1 éve csináltam meg és nem volt semmi nehézség bár nem árt ha a könyvet egyszer elolvasod. Bár hallottam már pár vicces történetet hogy egyesek hogy hasaltak el a vizsgán pl.: nyakra nyomókötés és a kedvencem Vizsgabiztos kérdése -vénás vérzésnél mit csinál? delikvens válasza - elszorítom az artériát.
Sziasztok!
Ha esetleg lenne köztetek olyan Budapesti, aki gyakran jár a Bródy Sándor úti pc bontó közelében, és megtenné nekem azt, ha én előre elutalom az összeget + a postaköltséget, akkor megvenne egy max 40g-os cumót és elküldené postán, azt nagyon megköszöném! ![]() Ugyanis ajánlva 300Ft lenne a postaköltség, ők meg elkérnek érte 990ft posta és 990 csomagolási díjat. Most a csövesemet készítve nemigen tudok ennyit kidobni az ablakon.... köszönöm (írj pm-et vagy valami)
Ez atombrutál. Úgy látom a cipőket már szereti rendezgetni. Annyi gond van vele, hogy igen nagyra nő
![]()
Kis idő és beadja a gazdája az állatkertbe. Ha az enyém lenne en még tartanám egészen addig amig birnék vele.
Néha beszökik a házba is, felugrik az ágyba, becsukja az ajtót, ilyenek. Sőt, nagyon barátságos és játékos. És még azt mondják az "okosak", az állat bunkó.
Ha betévednék esetleg a HE boltba, és kérnék ott egyilyet, vagy kettőt, akkor azt nekem ugye ingyen adnák?
![]() Mivel 0,9+0,9 =1,8 amit még lefele 0ra kerekítünk ![]() Vagy jól elküldenek a fenébe?? ![]()
Bolt nincs, de interneten megrendeled, és odaadjuk neked ingyen azt a két darab anyát!
Vevők vagyunk az ilyen ötletekre ![]()
Jártam már így... Otthon a parkolóban szerelgettem egy tolatólámpát a kocsi hátuljára. Sajnos leesett az 5-ös csavar, ami nem került elő. Tőlünk 200m-re volt 1 csavarbolt, hát gyorsan beszaladtam oda-csavarért. Mondom az eladónak, hogy kérek 1db M5-ös csavart. A pasi akkurátusan kivett a tárolóból egy kis marékkal, beletette egy zsacsiba, azt fólia hegesztővel lezárta. A kezembe nyomta és azt mondta: "Adhatok még mást ezenkívül?" Mondtam, hogy nem, köszönöm, csak 1db kellene. Mire a pasi: "akkor használja egészséggel, nem kerül semmibe...." T.i.: A zacskó és a számla sokkal többe kerül mint egy marék csavar... :bummafejbe: Tök kényelmetlenül éreztem magam
Harmadik kéz
Szerintem ötletes.
Ilyet lehet kapni boltban is, az tán csuklokkal van de ugyanígy lehet használni, sőt még nagyító is van rajta amit eléhajthatsz. Akár azzal is fellehet tuningolni
![]()
Persze, lehet kapni, 4-5000.-Ft. Igy megcsinálva 200.-Ft. Nem mindegy. szerintem tuti.
Fery |
Bejelentkezés
Hirdetés |