Szia Dávid,
Akkor biztosan láttad azt a példányt a Vaterán amiért százak epekednek....
N.
Üdv,
Egy-két képet szeretnék felrakni ide egy magyar studiólemezjátszóról. Svédországban került elő valami sufniból....
Eddig nem találtam embert aki meg tudta volna mondani mi is ez pontosan....
Norbert
Ez lehet, hogy nem ML gyártmány, hanem az EAG címkéből ítélve a későbbi BEAG gyártotta még a 60-as években. A dörzshajtás se semmi, profi készülékekben előfordult(Telefunken M5, STM 10 stúdiómagnók például). Van egy BEAG gyűjtő koma a weben, hozzá fordulhatsz, hátha tud róla többet.
Igazad van ez nem ML.
Azért tettem mégis ide, mert itt olyanok is láthatják akik abban az időben ismerhették.
Norbi
Nem voltam sajnos eléggé pontos a lemezjátszót illetően elnézést kérek. Ez a csodamasina nem az enyém sajna
Svédországból jött a kérés, hogy derítsem ki a pontos típusát, történetét. Akit eddig kérdeztem- és állítólag EAG-BEAG dolgozók is látták a képeket- nem tudják mi is a típusa, mikor gyártották pontosan, hány arab készült belőle és merre van a többi...már ha van még ilyen.
N.
Sziasztok!!
A fotókon az SL-901-es dörzshajtásos studiólemezjátszó látható!! EAG fejlesztés és gyártás. Ennek az utódja az SL-911
Köszönöm a megfejtést!
Van egy másik talány is a tarsolyomban néhány éve foglalkoztat már, hogy ennek az ML magnónak mi lehet a tipusszáma....
Igen, sok mindenben egyezik a leírás, de ez a magnó 4motoros....