Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   819 / 983
(#) Moderátor hozzászólása Feb 13, 2020

Uraim! A beszélgetés erősen politikai irányt vett, márpedig az innen (az egész HE oldaláról, nem csak ebből a témából!) ki van zárva.
Kérjük tehát, hogy ezt a vonalt itt és most fejezzétek be!
(#) elektrorudi válasza pucuka hozzászólására (») Feb 13, 2020 / 1

Jó, jó, de ott mennyivel rövidebbek a szerelvények is?
Meg az autók is a túl oldalon közlekednek. Ez talán azért van, mert ott minden eltér a normálistól. Télen van nyár, stb.
(#) Rosszmáj hozzászólása Feb 15, 2020 /

Vettem egy laptopot. Háromezerért. Sacc 14 éves, olyan mint én, korához képest jól tartja magát.
Fél flakon monitortisztítóval letoltam róla a másfél évtizedes mocskot. Na, mondom, akkor belül is kitakarítom.
Ez volt benne. Illetve ez potyogott ki, amikor megfeszegettem a hátlapot. Ekkor gumikesztyűt húztam és a kertben a kukatárolón fejeztem be ecsettel.

Szóval van, aki az XYZ vírusirtóra esküszik. Én a Chemotoxra

P1020881.JPG

(#) nagym6 válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 15, 2020 /

Ez nem vírusos, bogaras.
(#) Egri Frédi válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

A jovő fehérje forrását csak úgy "kikukáztad" ?
Ber Grills egy hétig elélt volna belőle ...
(#) sany válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Ezek már kimásztak.
(#) tothbela válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Olcsó húsnak híg a leve, olcsó laposnak meg sűrű mint a bakter úr levese.
(#) Egri Frédi válasza tothbela hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Abban szarvasbogár volt meg pertli darabok ...
(#) sargarigo válasza Egri Frédi hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

"Persze, magának a hús jutott..."
(#) tothbela válasza Egri Frédi hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

A szarvasbogár egybesültnek, ez az apró valami pedig fasirtnak ideális. Nekem egy használaton kívüli kicsi reflex hangsugárzóba darázs rakta le a gyerekeit. A 2cm átmérőjű reflex csövön közlekedett egy darabig az anya, majd eltűnt. Később megjelentek többen a szobában, az egyiket láttam éppen kirepülni a csövön. Szétszedve a dobozt, a plafonján csüngött a már megüresedett sárból rakott fészek 6 vagy 7 üreggel.
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
(#) Gery78 válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Az öreg laptop persze hogy "bogaras"
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
(#) sonajkniz hozzászólása Feb 16, 2020 /

Sziasztok!
Vettem egy Parkside plazmavágó gépet.
Saját balf....om okán leteszteltem, mit bír ki.
Azzal kezdtem, hogy lusta voltam előre hozni a hátsó házból a kompresszort, (legutóbb ott volt használva) hanem a régit indítottam be, ami azért lett nyugdíjazva, mert csak komoly noszogatásra indul.
Rögtön első tesztként az érdekelt, hogy vágja a lukacsosra rohadt vaslemezt. (kaszni javítás okáért) Harapta gyönyörűen. Ezután nekiláttam átvágni egy Opel Omega lengőkart. Még megkezdte, de azután már csak világított, de nagyon. Mikor elemeltem, még a porcelán is izzott! Kiderült, kifogyott a levegő és a kompresszor nem indult be.
Így derült ki, hogy sajna nem érzékeli a levegő meglétét. Természetesen a fúvóka rommá égett, úgyhogy csere. Na meg persze előre hoztam a másik kompresszort. Fúvóka csere után újabb próba. Világít, durrog, széles sávban szedi a rozsdát, de nem vág. Kiderült, kihagytam belőle a diffúzort! Ezért a fúvóka fogott ívet. Na, miután mindent rendesen összeraktam, újabb próba. Most egy féktárcsát kezdtem el darabolni vele maximális áramon. Egy darabig ment is szépen, közben a kompresszor is dolgozott, majd hirtelen elhallgatott minden. Természetesen elosztóba dugott hosszabbítókról ment a vágógép és a kompresszor is. Leégett az aljzat. Miután mindent megjavítottam, még teszteltem egy darabig, tökéletesen tette a dolgát. Egyszóval úgy tűnik jó vétel volt. Nem könnyű tönkretenni.
(#) Bakman válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Idézet:
„Nem könnyű tönkretenni.”
A kiszolgálóegységeket viszont annál inkább.
(#) Egri Frédi válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Nekem űgy tűnt, egy délután többször is sikerült ...
Viszont könnyen javítható, ha van hozzá cserealkatrész ! Ez nem utolsó szempont ...
(#) sargarigo válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

Idézet:
„Nem könnyű tönkretenni.”

Te mindent megpróbáltál! Amúgy melyik az a készülék?
(#) Remci válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 16, 2020 /

A Youtube -on van róla video is.
(#) Massawa hozzászólása Feb 18, 2020 /

Ma voltam az egyik közeli multi boltjában, nézem mi a fene, uj bevásárlokocsikat kaptak. Feketék mint a korom, beleértve a kocsi rácsát meg a fogantyuját is. Nézem ki a fene tollászkodik a kocsiknál a bolt egyenruhájában. Közelebb érve látom, hogy valami konzervnyitoval nyitja a kocsik zárját. Na mondom milyen kedvesek, már nem kell a pénzérme sem - biztos valamit ünnepelnek. Elveszek egy szabad kocsit, hát igen a fekete fogantyun fekete betükkel fel van tüntetve mind a 3 pénzérme, amivel a zárt nyitni lehetne, márha valamelyik belemenne a nyilásba - az ugyanis olyan szükre sikerült, hogy még a legvékonyabb érme sem fér bele. Persze a kedves vevök a bevásárlás után automatikusan bedugják a másik kocsi láncát, csak már bontani nincs mivel!
Nicsak egy ujabb perspektivikus munkahely a multinál. ( vagy lehet, hogy bevezetik a multi tantuszát, ami majd passzol a kocsiba).
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
(#) Egri Frédi válasza Massawa hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Ugyan, már !
Egyszerűen csak kellett egy új munkahely. ( Valami erősen képzett delikvensnek, a vezérkar slepjéből ... Micsoda felelősség lehet a vállain !? Csúcsidőben mindenkinek jusson kocsi. )
(#) Massawa válasza Egri Frédi hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Kocsi van elég - ha éppen nincs kikötve. Amugy biztosan egy jolfizetö diplomás állás a kocsipásztor.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
(#) Lucifer válasza Massawa hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Én biztos egy akkus flex-el oldottam volna meg a faszi helyében.
(#) Massawa válasza Lucifer hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Na ne a kocsik vadi ujak még a szaguk is megvan, ilyennek akarsz te nekimenni egy flexxel?
(#) sanykaraj hozzászólása Feb 18, 2020 /

Van 3 kw-os motorja?
Nincs. De van két 1.5-ös.
Jolesz az adja...
Így tudom elképzelni a születését
(#) kowi válasza sanykaraj hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Nem lehet hogy csak a zöld van bekötve? Másik megmaradt a hajtómű végett. (Tapasztalat )
(#) sany válasza sanykaraj hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Generátor.
(#) Bakman válasza sanykaraj hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Nekem úgy tűnik, hogy bizonyos feladatokra nem elég az eredeti motor, a cimboráját rásegítésnek szánták. Amikor kell, bekapcsolják azt is.
(#) mateatek válasza sanykaraj hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Régen a gyalugépem asztalemelő motorja leégett. Mivel elég egyedi hajtómű volt rajta, így a pótlása nehézkes volt, de termelni meg kellett. Ezért nálam is hasonló szükségmegoldás született addig, amíg nem lett meg az eredeti pótlása.
(#) sonajkniz válasza Massawa hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Pár éve, mikor még a rendőrök nem zavarták el őket, a Tesconál mindig jöttek a csövik, hogy vissza tolnák a kocsit. Persze a benne lévő százasért cserébe. Én már akkor is 12-es alátétet használtam e célra, mert azt fel lehet fűzni a kulcskarikára.
Na jön a csövi, hogy visszatolná. Mondom köszi, de megoldom. Csak erősködik.
Próbáltam jedi erővel.
-Nem ezt a kocsit akarod visszatolni!-
Nem hatott. Na jó, okos enged, odaadtam neki.
Aztán pucoltam, mielőtt meglátja, miért lobbizott annyit.
(#) mateatek válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Régebben fémdetektorozásból hazafelé menet megálltam a multinál. A kocsiknál vettem észre, hogy nincsen nálam 100 forintos, a 10-es meg nem jó bele. Beletúrtam a zsebembe, próbálkoztam, amíg az 1 krajcárost bevette a masina.
Kifelé jövet toltam vissza a kocsit, a fickó meg kérdezi, hogy tantusz, vagy 100-as van benne? Mondom neki hogy 1 krajcáros. Nem értette, nézett rám furán. Közben kipattintottam a krajcárost és mutattam neki, hogy én ezzel használom. Oda is adtam neki.
(#) erbe válasza sanykaraj hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Dagasztógép.
(#) proba válasza mateatek hozzászólására (») Feb 18, 2020 /

Munkatársam fejlesztése, némi kézügyesség kisebb fajta lakáskulcsból kettő megfelelő szögben összefogva benyomva, már nyílik is a kocsi, és nem is fogja meg a kulcsokat. ( és a karikáról sem kell levenni) Aki meg a kijáratnál lustaságból adja érte a pénzt ne kelljen érte menni, meglepődik, ha ki akarja venni belőle.
Következő: »»   819 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem