Fórum témák
» Több friss téma |
Kösz a válaszokat.
Sziasztok egy smd diódáról keresek infot. felirat FR88a ez egy tvs dióda
Sziasztok,
Ez mire való? Egy indításgátlóban láttam ilyet. Ez a kocsiban volt. Tuti a vevő oldalon hiányzik.
Sziasztok,
keresem egy rés-opto pontos típusát vagy akár helyettesítő darabét. a résbe Idézet: „810H 01” van írva, a rés 10mm-es.
Képet tudsz feltenni róla?
Szia Már megoldódott ez egy 180v os TVS dióda p6ke180a lett beletéve helyette,azzal működik a táp.
Sziasztok! Erről a pár alkatrészről lenne szükségem adatlapra, de gugli nem igazán barátom. Vagy csak rosszul keresek. Azt tudom róluk hogy tirisztor-dióda, meg tirisztor-tirisztor modulok, de ennél többre lennék kíváncsi. Előre is köszi a segítséget!
Szia!
A TT61... helyettesítője: Bővebben: Link. Az EUPEC modul helyettesítője: Bővebben: Link.A harmadik pedig egy 45A, 1000V-os modul.
Köszi!
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy ezen a 12V tapegysegen az U501 alkatrész milyen típus lehet? Sajnos elpukkant, és nem látszik a feliratozás. Ez egy Mini hifi tápegysége.
Előre is köszi a segítséget?
Szia!
Nagyon Tinyswitch szaga van, talán TNY180P vagy hasonló.
Vissza kéne rajzolni a primer oldalt, mert TNYxxx táp IC-kből több fajta van eltérő lábkiosztással.
Köszönöm a tippet. Megnéztem az adatlapját, szerintem az lesz. Már csak az a kérdés, ha berakok egy újat, az is elfüstöl -e?
A diódákat és az elektrolit kondenzátorokat ellenőrizni kell! Rosszakat cserélni!
Vissza nem rajzoltam, de összehasonlitottam nehany kapcsolóüzemű táp kapcsolási rajzzal amiben TNY180 van. Stimmel. Az adatlapjain láttam, hogy a TNY180 20W teljesítményre jó, és a tapegysegen 40CP020SE felirat van, így gondolom 20wattos, szóval ki próbálok egy TNY180-t.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Mi a neve annak a műanyag tartónak, ami hátul C-sínes felfogatású és bele lehet csúsztatni a panelt (azután lezáró a két végén) ?
Szia!
Gondold újra a kérdésed! Ebben a formában értelmezhetetlen. Milyen panel, mekkora, milyen műanyag tartó. Fotó, rajz a kérdéses alkatrészről? A feltett kérdésedre így szerintem senki nem tud válaszolni. üdv. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2020
Szia!
Lehet, de nem a kérdezőnek kéne pontosan, közérthetően meghatározva kérdezni? Ne kelljen már a válaszadóknak kitalálni, hogy a kérdező mire gondol? Gratulálok, hogy kitaláltad, én rá nem jöttem volna, egyáltalán mi lehet ez és hogyan keressek rá. Üdv. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2020
Idézet: „én rá nem jöttem volna” Én is csak onnan ismerem, hogy használtunk sokat.
Köszönöm, ez lesz az!!!
Hát így könnyű. Így már értem. Köszi.
Én meg bontani szoktam, lehet egyszer fel is használom őket.
Üdv! Van egy kis marék, bontott, szovjet tranzisztorom A, V, G kezdetűek, de nem találok adatokat hozzá. Van valamelyikőtöknek katalógusa, vagy forrása?
Kérdés, jó lehet-e valamire, mert magként nem sok mindenre.
Szerintem KT315 lesz. Bővebben: Link
Azonosításukhoz segítség.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |