Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: Ha dél kínai lenne egyszerűbb volna a dolgod csak rendelnél egy másik adaptert ... „Egy kelet-kínai 10W-os adapter IC-je kipurcant” A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Szerintem az hogy mi van a hasán, közömbös, nem infó. Csak ha visszarajzolod, és valaki ráismer, vagy bedrótozol a helyére valami hasonlót. De lehet olcsóbb egy másik...
Akkor hát ha.
Egy másik olcsóbb lenne, de a postaköltség plusz kétszerese. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Sziasztok!
Valami tipp? Bluetooth füles töltőjében van. Köszönöm
A 22 nF-nak így nincs értelme. Fuss neki még egyszer!
Próbáld meg itt beazonosítani lábkiosztás alapján:
https://remont-aud.net/ic_power/
A listából szerintem a THX203H hasonlít de nem biztos. (HESTORE-ban kapható).
Még lehet RM6203, SDC603 de ezekről nincs katalógus adat. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
A THX203H már akár lehetne is. A bekötés egyezik. Az enyém kissé takarékosabb megoldás. (Kínai)
Köszönöm!
Nincs mit. Egy próbát megérhet, de előtte az elkókat cseréld! Tápszűrő kondi minimum 350 de inkább 400 Voltos legyen.
Szervusztok!
Megint szakértetlen kérdés... Ez mi lehet? Én tv valamire gondolok, de semmit nem tudok róla. Van hozzá 16V-os trafó, 13,8V-ot mutat a fesszabályzó után, még akku is volt valaha rajta, de akitől kaptam, az sem tudja megmondani, mire is szolgált ez a doboz. Én a többi részét tudnám majd használni, de csak érdekelne, mi lehet ez.. Tudtok segíteni?
Szerintem régebbi távfelügyeleti átjelző, riasztóhoz. Sok mindenre nem tudod használni. Még talán nekem is van valahol 1-2 db.
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2020
Üdv!
Ezt az alkatrészt meg tudná valaki mondani hogy micsoda? Próbáltam rá keresni, de amit találtam, az nem biztos hogy jó. AP1501 150Khz, 3A PWM Buck DC/DC Converter Viszont az adatlapjában azt írja,hogy ebből van 3,3-5-12v-os és változtatható kimenő feszültségű is. Viszont azt nem tudom hogy ez melyik lehet?
Ó...
Hát akkor őt nem használom fel.. Köszönöm a választ!
A 1501A után nincs semmi, tehát ez a változtatható feszültségű változat. A jó adatlap: Bővebben: Link.
Ez valamivel újabb.
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2020
Igazából csak a 1501A-t írtam be a keresőbe, erre adta ki az AP1501A-t. Tehát akkor ez jó. Ha beírtam a többi számot is, akkor már semmi értékelhetőt nem találtam. De legalább most már tudom hogy nem fix feszültségű. Nagyon köszönöm.
Mert ugye ennek a típusa az AP1501A és nem az AP1501. Mert olyan is van és ott más a marking code jelentése.
Sziasztok!
Ismét van 3 alkatrész, amit nem tudok beazonosítani. Én valamiféle termosztátra gondolok, de a tetején lévő feliratokon kívül nincs rajta semmi. Multiméterrel mérve,mind a három szakadást mutat. Esetleg felismeri valaki?
Szerintem is. Pl:Bővebben: Link A kapcsolási hőfokot a tipusszámból kell kivarázsolnod. Ezekből van ami adott hőmérséklet felett bontó, van ami záró... Óvatosan nem magas hőmérsékletű pákával megmelegítheted a tetejét kapcsol-e.
Ez oké, de hiába írom be a keresőbe többféle képen is,semmi értelmeset nem dob ki. A melegítésen túl vagyok,így is-úgy is szakadást mutat.
A 15N-re azt találtam, hogy 10A-es és manuális reset-es, vagyis a másik oldalán kell lennie egy gombnak, amivel újra zárttá lehet tenni. Melegítés hatására bont.
1/2" disc thermostat / klixon néven lehet keresni. 45R-re én sem találtam semmit. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
Ha tudod mit csinál a cucc akkor következtethetsz a høfokra ...
Üdv!
Van egy bontásra szánt készülék. Ismeri valaki , mi lehet ez? NK350/a és NK350/B felirattal nem találok róla információt. Köszönöm.
Szia!
Itt megtalálhatod, mik ezek, és minek a részei voltak.
Hmmm!
A CPS-ben skálázott műszer (beütés per secundum) alapján azonnal egy sugárzásmérő ugrott be... Bocs, szakmai ártalom! A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
Minek a panelja és látni kéne a perifériát is!
Üdv.
Ez egy Speed dome kamera panelja, erre csatlakozik a tápfeszültség, ezen van a kamera kimenet csatlakozója,meg még pár csatlakozó. Ez egy szalagkábellal van rákötve a fő panelra, amin a forgató motorok, kamera,stb csatlakozói vannak. Hétvégén megint szétszedem és lefényképezem, de vissza rajzolni nem fogom, kétoldalas panelen van és nekem az túl bonyolult
A tipus alapján sem találtam rajzot róla. |
Bejelentkezés
Hirdetés |