Fórum témák
» Több friss téma |
Telefonja válogatja a bekötést, de inkább 4 pólusú jack-ben gondolkozz, ha hangszórókról van szó. Csak így lehet sztereó, egyéb kötés nem szerencsés, vagy monó egy hangszóróval.
mobil headset bekötések a google segítségével
Üdv!
Szeretnék fejhallgatót venni ( Bővebben: Link ), viszont ezen a fejesen 4 pólusú jack dugó van. Én inkább géphez szeretném használni, mikrofon funkcióját megtartva(pl Viber, Skype...). Kérdésem, hogy ha átalakítót veszek hozzá ( Bővebben: Link ) fog-e megfelelően működni, vagy kell készítenem hozzá egy áramkört, teszemazt egy PIC-es átalakítót?
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Jabra típusú stereo mikrofonos headsetem. Múltkorában megszakadt a jack dugónál, rendeltem hozzá egyet, csak a bekötéssel lenne egy kis gondom. Baloldali szól, jobb alig, mikrofon semmi. Sürgős lenne! Előre is köszönöm
Van egy Trust GTX 26 5.1 gamer headsetem és pár napja kontaktos lett nem tudom miért... szétszedtem és 10 db kábelt találtam ha jól olvasom a jelzéseket akkor - + Fl FR Sl SR SGND CEN S- S+. Maga a mikrofon a kontaktos szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik lehet a mikrofon jelzése.
Elméletileg + - jelölésű lenne az, de ha van multimétered akkor ki tudod sípoltatni, illetve egy kép is jól jönne hozzá.
Sziasztok
Van egy Telefonom , (Androidos) és egy headseatem. Azt szeretném elérni hogy amikor telefonálok a Headsettel akkor egy gomb megnyomásával a hívott fél haljon egy sípoló vagy berregő hangot. Gyári gomb van hozzá , de azzal nem akarok semmit kezdeni , Eddigi próbálkozások során egyszerűen , csak rákötöttem a GND - és MIC pontra egy kapcsolót , ezzel rövidre zártam , és hangot adott ki, Ez jó is lenne de mivel Okostelefon a gomb megnyomásakor vagy némit , vagy elutasítja a hívást. Ez rendszerbeállítás , nem tudom kikapcsolni, hivatalosan így kell működnie ha egy gombbal rendelkező Headsetet dugok bele. (4.1 android , hivatalosan ez csak a 4.3 jelent meg de a Huawei előre beállította ebbe a típusba) Keresek ehez áramkört , lehetőleg áramforrás nélkül, a lehető legkevesebb alkatrészből, mivel nagyon aprónak kell lennie. A hang mindegy milyen, csak legyen: sípolás berregés recsegés......Stb A Mikrofon meghajtására Kb 1.5v biztosan jön ki. Erre esetleg rezgőközt lehetne építeni ? Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello!
Szét ment a fejhallgatómnak a mikrofon része. Vettem hozzá új sztereo 3,5 jack dugót, de az lenne a kérdésem hogy 3 fajta kábel jön ki belőle: 1 szigetelt zöld, a másik kettő pedig egybe van sodorva arany meg zöld színű. Elvileg sztereo mikrofon csak nem tudom hogyan forrasszam a jack dugóhoz. Valaki segíthetne . Köszönöm
Sziasztok! Van egy 3,5 mm -es aljzatom .Mono hangfirrásba kötném be.Valaki adna rajzot ,hogy kössem be.Annyi lenne ha a fülhalgatót bedugom a hangszóró ne szóljon ,ha kihuzom a fülest akkor a hangszóró megszólaljon.előre is köszönöm.
Sziasztok! Kezdő vagyok elektronika terén és van egy Turtle Beach Earforce XLA gaming headsetem, amit régebben az Xbox 360-hoz vettem, de már ahhoz nem használom. Használnám viszont más eszközzel (pl. laptoppal filmezéshez vagy telefonnal zenehallgatáshoz), mert nagyon jó a hangzása és semmi baja azon kívül, hogy a szivacs elhasználódott rajta.
A probléma az, hogy piros-fehér RCA csatlakozója van, illetve USB csatlakozón keresztül kap áramellátást vagy az eszköztől, vagy adapterrel fali csatlakozóból. Nekem 3.5mm-es audio jack csatlakozóra lenne szükségem RCA helyett, és nem szeretném, hogy USB-n keresztül vegyen fel áramot. Van RCA-3.5mm jack átalakítóm, de azzal elég nehéz maga a csatlakozó és a headset kábele közel 4 méteres. Átalakítható házilag a kábel végleg jack csatlakozóssá oly módon, hogy levágom a kábelt a kívánt méretre és jack-et forrasztok a végére? Az USB kábel kiiktatható valamilyen módon? Úgy tudom a jack csatlakozó közvetlenül az eszköztől vesz áramot. Rá kell kötnöm a jack-re az USB vezetékét, vagy ez felesleges? Nagyon köszönöm a segítséget, ötleteket előre is. A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2020
Valószínűleg van benne egy kis erősítő, azért kell az USB-s áramellátás. Ki kell szerelni az erősítőt és a hangszórókat direktbe kötni a kábelre, arra pedig mehet a Jack dugó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |