Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Látom LB 37-ből és CB 55-ből sincs hiány, ha nagyon megunnád szólj
Amúgy valakit érdekelne SL301 erősítős lemezjátszó? Déli közelében átvehető. Némi forrasztóónért adok hozzá egy másik lemezjátszó aljt, a komplett sztereo erősítővel (TO-3, nem picike pár wattos)
Az előbbit már én is pénzért (mekkora szégyen ) vettem.
Majd nem is lészen találkozó. A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Félreteszed nekem egy kis időre?
Ha arrafelé járok - vinném. Én többnyire a Tiszanána utcába szoktam járni. (XVII.)
Hello!
Érdekelne az a lemezjátszó! Privátban írok. Üdv Jani
Akkor a hibás Yakumo monitort FAZ1 fórumtárs viszi.
Sziasztok, van nekem egy Samsung CK-5339TB 45cm képátlójú tévém, bő egy éve Karácsony előtt azzal örvendeztetett meg, hogy nagytakarításkor áramtalanítás után többet nem akart elindulni. Tuti táphiba, ha valakit érdekel, Esztergomban átvehető. Posta a mérete miatt nem lehetséges. Távja jól működik, bár leharcolt kinézete van. A készülék maga is jó állapotban van, 5 wattos hangszóróval (ez tényleg 5 wattos, nem mint az a vacak, amit 2x5 wattosként reklámoztak egy LG LCD tévében és épp csak kinyögött valamit, vissza is vittem a 'csába). Képernyője még mindig jó fényű, nem homályos, tényleg szép képe van. Érdemes megjavítani.
Egy tábla csokit a kisfiam elfogad, ha kap
Sziasztok!
Ingyen elvihető a xx. kerületből személyesen egy elektromos fűnyíró. Foglalkozni kell vele, szorul a tengelye, meg kapcsoló kell rá, illetve a kerékcsavarok be vannak rozsdásodva. Kidobni nem akarom, megér egy misét még. Mivel hosszú időre le vagyok tiltva az erővel járó munkákról, odaadnám valaki barkácsolónak.
Vihetem?
"Egy tábla csokit a kisfiam elfogad, ha kap"
Szerintem tanítsd meg neki, hogy idegenektől ne fogadjon el csokit...
Aki eljön a tévéért az már nem lesz idegen . Amúgy igazad van, nem is fogad el semmit senkitől. Csak ha megengedjük.
Ingyen elvihető az alábbi két darab működő TV:
- Samsung CK-5324 AT 55cm-es TV - Daewoo K14C4NT 36cm-es TV Gödön találhatóak.
Sziasztok !
Apollo asztali rádió, valószínűleg működik, nem próbáltam. Videoton rádió magnó, szintén valószínűleg működik, nem próbáltam. Elvihető kőbányáról, de csak olyan jöjjön aki komolyan veszi és betartja a KORONA szabályokat, és ha átvette a cuccot akkor otthon mindjárt fertőtlenítéssel kezdi. Nem vagyok fertőzött, házi rabságban vagyok, de jobb vigyázni. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. Egyébként menj sehová, maradj OTTHON A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2020
Ez egy felelősségteljes dolog volt. Le a kalappal! Én is itthon...
Sziasztok !
Gyerek roller Elvihető kőbányáról, de csak olyan jöjjön aki komolyan veszi és betartja a KORONA szabályokat, és ha átvette a cuccot akkor otthon mindjárt fertőtlenítéssel kezdi. Nem vagyok fertőzött, házi rabságban vagyok, de jobb vigyázni. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. Egyébként menj sehová, maradj OTTHON A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2020
Sziasztok !
Három darab roller, egyenként elvihető csak azt írd hozzá hogy melyik kell. (bal-közép-jobb). Csak olyan jöjjön aki komolyan veszi és betartja a KORONA szabályokat, és ha átvette a cuccot akkor otthon mindjárt fertőtlenítéssel kezdi. Nem vagyok fertőzött, házi rabságban vagyok, de jobb vigyázni. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. Egyébként menj sehová, maradj OTTHON A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2020
Szia!
Érdekel a csajos roller majd hívlak.
Hali!
A középső fehér érdekel, Köszi, majd hívlak
Szia,
A bal szélső felnőtt rollert fére raknád nekem?
Elteszem neked.
Szörnyű a látvány számomra! Mindkettő régi vágyam, de a távolság túl nagy...
Szervusz!
Az Apollót szeretném fertőtleníteni itthon, ha érted, mire gondolok... Az értemenés valamikor a hét második felében, vagy hétvégén, de majd írok előtte. Köszi!
Szia ! A 36 cm-est elvinném. Köszönöm.
Orion LCD PT 26 S típusú LCD TV 26 coll-os kijelzője elvihető a IV. kerületből a 3-as metró végállomásától. A kijelző tartalmazza a fénycső meghajtó elektronikákat is, és 95% hogy minden hibátlan. Azért jutott bontásra a készülék, mert meghibásodott a tápja, aztán szétdikházták a táp panelt. A kijelzőt pedig hátha valaki tudja használni még.
Vinném ha a korlátozás megszünik.
Csak átadnám, átvennéd, betartva az előírásokat. Viszont hónapokig nem szeretném tárolni, tehát aki előbb jönne érte (egyeztetett időben), annak adom oda, esetleg Foxpost automatába, a szállítási díj kifizetése után, elküldöm.
A jövőhéten elvileg megyek Budapestre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |