Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nem biztos, hogy a Posta a hunyó. A NAV ugyanúgy akadályozhatja. Ha a nyomkövetésnél azt látod, hogy vámkezelve, akkor talán a Posta a hunyó.
Egyébként javaslom, hogy emilben keresd meg a Posta ügyfélszolgálatot. Kicsivel talán lassabb, de részletesebb választ kapsz.
Hogy higgadtan tudjak velük értekezni, a honlapon lévő zűrlapot használtam inkább. Kíváncsi vagyok mennyi nap lesz a válasz és mennyi idő lesz, míg elmozdul a "Nemzetközi Posta Kicserélő Központból".
Én egy percig sem idegesítem magam, mindent úgy rendelek meg(ha egyáltalán rendelek), hogy vagy meg jön vagy nem.
Ha nem jön meg akkor visszakérem a pénzemet. Megértem a mostani helyzetet, a járvány előtt is voltak ilyenek és most a járvány alatt is vannak. Gondolom nem életmentő cuccot rendeltél. Sőt azt vettem észre, hogy az eladók is teljesen máshogy állnak most hozzá, ha nem kapom meg a csomagomat elég csak egy levél és nincs több kérdése, minden kérésem nélkül elindítja a refundot.
Én se idegeskedek, csak furcsáltam, hogy hetekig áll náluk anélkül, hogy frissülne.
De mit nem hoz a panaszkodás, néhány perce megérkezett, holott még mindig a nyomkövetés szerint ugyan ott pihen
Hali!
Idézet: Az a nyomkövetés nagyon bizonytalan. Nekem már azt is megadta egyszer, hogy a csomag kézbesítve, tőlem 200 km-re lévő postahivatalba. (rendeléstől számított egy hét múlva) Be mentem a helyi postára panaszt tenni. Azt mondták, nyugodtan várjak, meg fogom kapni a csomagot. Elő fordul, hogy több csomag/küldemény, ugyan azt a posta/követési számot kapja. Meg is kaptam, a szokott időre, és a postaszám ugyan az volt mint előzőleg. Hát, - ez már csak ilyen. „De mit nem hoz a panaszkodás, néhány perce megérkezett, holott még mindig a nyomkövetés szerint ugyan ott pihen”
Amikor rákattintottam azt mondta a rendszer, hogy több mint 10 van raktáron... ( azota is azt mondja, hogy raktáron van 2-4 nap a szállitás, most nem mond számot.
De ez már a 3. hely ahol várok. Az Amazonnál már 10 napja ( ott is azt irja, hogy raktárrol jön). A másik két bolt helyi (10-20 km-es környéken) A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2020
Szerencsére az Amazon, csak akkor huzza le a pénzt, ha elindul az áru.
Idézet: Igen, ilyenkor a zsákra teszik a számot és odáig tudod követni, míg a zsákot nem bontják ki. Ez a filléres dolgokra jellemző, s ilyenkor felismerhető az azonosítóból is. Jelen esetben viszont holland nyomkövetési szám volt rajta, s egyedi, mégis elfelejtették frissíteni.„Elő fordul, hogy több csomag/küldemény, ugyan azt a posta/követési számot kapja.” Na igen, ha egyszer a postánál nem úgy "racionalizálnának", hogy az emberek bérén faragnak és az embereket rugdossák olyan munkaidőkbe / munkakörökbe, amitől inkább maguk mondanak fel, hanem tényleg értelmesen változtatnának, akkor akár még működhetne is. Sebaj, ezt a csomagot megkaptam, most béke van.
Sziasztok! A Paypal számlámra bankszámláról utaltam pénzt, de másfél hét után sem látszik a Paypal számlán, hogy feltöltődött.
Az utalás elment és korrekt adatokkal a bankból. A COVID miatt késhet ? Jártatok így mostanában ? Köszönettel.
Még régebben utaltam. De akkor is 2-3 munkanap után rajt volt. Max5 nap. De már rég nem utaltam. Felesleges macera stb.
Köszönöm. Ezelőtt nekem is ennyi volt. (COVID előtt)
Kis összeggel még egy utalást kipróbálok.
Akkor ott valami hiba van. Érdeklőd meg a bankodnál hogy mi történt. Vagy ha van netbank a státuszt ellenőrizd.
Régen sokat vásároltam tőlük, akkor nem volt gond. Valószínűleg ma is csak a járvány lehet a veszély.
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2020
Most nem mert a két kedves posta beszüntette a nemzetközi forgalmat, de amugy nincs velük gond.
Elvileg saját futárjuk van, pesti átvételi ponttal. Ezek szerint a posta ki van iktatva a láncból?
Nedudgi-ra hallgatva akkor nyugodtan rendelhetek tőlük. Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Szia ! Ellenőriztem, mielőtt írtam. A státusz, adatok, utalási cél, utalás teljesítés dátum, személyes azonosítóm, minden jó.
A Paypaltól válasz, levélautomatától érkezik csak, hogy nézzem meg a tipikus válaszokat. Ilyen panasz a tipikus reklamálásokban nincs, hogy a 2 hete elutalt pénz nem látszik a Paypal számlán. !
Írtam a banknak, hogy hozzájuk nem ért az átutalás, vagy a Paypal nem akarja látni a számlámat ?
1 kis összeget próbaként utaltam és 2 nap múlva látta a Paypal. Az előző kallódik valamerre.
Szerintem elgépelted a számot, és most valaki csodálkozik hogy vajon ki és miért küldött a pp számlájára pénzt..
Elméletileg egy számot nem lehet elgépelni, a teljes számsor tartalmaz ellenörző összeget is.
Idézet: Tehát ez az emberi tökéletesség.. „egy számot nem lehet elgépelni” Akár van benne ellenörzés (akár 3db számot is elgépelhet?) akár nincs a kérdező ugyanazt fogja tapasztalni. Legfeljebb nem csökken a banki egyenlege..
Ráadásul a bank oldalán vissza lehet ellenőrizni, hogy mikor mennyit milyen számlára utaltam, és teljesült-e a tranzakció.
Nem gépeltem el, de nem is tudnám a pp számlaszámot. A két átutalást ( nem sikeres és sikeres) az első volt, hogy összehasonlítottam, illetve ellenőriztem, mielőtt ide írtam. Egyformák és hibátlanok. A személyes azonosítóm is. Most várom a bank kivizsgálását.
Megint növelted Asselborn GDP-jét.....
Az meg kicsoda ? Bemutatnád ? Nem ismerősöm, sem szponzoráltam. Remélem a bank kideríti ünnepek után hová sikkadt el a lé .......... ????
Mit gondolsz miböl él Europában a legjobban az a városállam ahova a pénzt küldted?
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2020
Idézet: Kb. hat - nyolc hét minden ilyen és ehhez hasonló eset. „Most várom a bank kivizsgálását.”
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy az eBay Money Back Guarantee a rendelési ( kifizetési) időponttól számítva x napig élhetek vele, vagy az ebay az eladóval kötött megállapodásától függ? A megérkezés dátumára mostanában eléggé hosszú időket adnak meg, pl.: III.27- i rendelésre IV. 16- VI.2-őt. Nálatok is ilyen hosszú a mostanában megadott szállítási idő?
Nyilván ha te azt látod, akkor más is azt látja, hiszen nem személyreszabott a szállítási idő.
Ha letelt aszállítási idő 60 nap van elvileg, de érdemes egyszerre jelezni az eladó felé, hogy nem érkezett meg, ekkor ő azt mondja, hogy várj még egy kicsit, akkor vársz egy hetet, ha nem jön meg akkor nyitasz egy case-t és visszakéred a pénzt. Azt, hogy küld egy másikat azt ne fogadd el. |
Bejelentkezés
Hirdetés |