Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ha leírom, hogy "a panel jobb szélén soros ellenállások vannak a gerjesztéshez" az már uszítás ? Ez a nap vicce. Ez szakmai oldal. Kinek mire áll a füle - az más kérdés.
Nem érted a tréfát. Igaz, nem jelölte a kolléga.
Egyáltalán megnézted az idézett linken az oldal jobb szélét? Látom, törölték az eredeti hozzászólást. Megtévesztő. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2020
Pedig már gondolkoztam Kálmán hökkentésen.
Olyan mint a medve, annó a reklámban: "De én is kértem a Patyolattól, a bundám kiporolását!" Idézet: „the margins of decision left to the passenger to possibly refuse the flight are perceived as almost nonexistent”
Ezen rettenetes ferdítő, fordítás olvasása helyett, inkább megyek vadászni egy szuperszonikus vadászrepülővel. Pedig 3 komoly okból is ellenjavallt!Természetesen nyúlra, mivel az is gyors.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2020
Jól elbalf...szkodták a szerencsétlen öreg repülését... Nem ellenőrzik le a helyes rögzítést? Nem tartanak egy rövid, lényegretörő kabintrenázst, hogy hova nem nyúlunk? A pilóta meg nyomja neki, mint állat, pedig gyakorlatlan ember ül mögötte?
Sikerült a szerencsétlennek még egy szülinapot kreálni, mert ott is maradhatott volna, vagy összeszed egy csigolyakompressziót és tologathatták volna élete végéig. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2020
Az igazi mák az, hogy hibásan működött a katapult. Normális működéssel a pilótát is ki kellett volna lőnie, akkor pedig a sokmillió eurós technika is oda, illetve ki tudja, hogy hova (és kire) esik. Szerencsére nem lett senkinek semmi baja, pedig mindent megtettek érte...
Ja, ezt elfeledtem megemlíteni, hogy egy hiba most jól jött, a katapulté.
Legalább észnél voltak és nagy csodálkozásukban nem rohantak bele.
Lehet benne valami...
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2020
Már az internet előtt is működött a telefon... Nem csak oktatni lehet távolról...
Drótkerítés gyártás orosz módra.
Bővebben: Link
Számomra a hűtőborda készítés volt érdekes: Bővebben: Link.
Néha ilyen is kell. Ezt nem lehet (könnyen) szétszedni.
Nem drótkerítés, mert nem drótból van. Vastagabb, erősebb változatát a bányászatban is használják a vágatok falának biztosítására. A vájárok csak p***arácsként hivatkoznak rá.
Na! A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2020
Moderátor által szerkesztve
Annak idején az üveggyárban az egyik segédmelós ráérő (munka)idejében drótkerítést gyártott. Használt bálázódrót kiegyengetve, arasznyi kétujj széles acélszalagra feltekercselve, széthúzva és végül összetekergetve. A drága jó szocilista munkaverseny alatt még erre is jutott idő.
Expandált lemez a pontos megnevezése ,és van ezerféle méretben ...
Idézet: „Expandált lemez a pontos megnevezése” Köszönöm. A bányászoktól sosem hallotam így. (Bányászvárosban nőttem fel.) A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2020
Nem kötözködni akarok, de ilyen alapon mi a helyzet a babaolajjal?
Gimiskorom egyik kedvenc novelláskötetébelől való.
Ma jártam a madaras Tesco-ba. És megtaláltam a világ legkomolyabb televízióját.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |