Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hello!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Köszönöm szépen neked is meg Norbertonak is! Azért kérdeztem sok féle fájl rendszerrel mert van egy laptop amin freedos op rendszer volt és próbáltam rá xp-t rakni de az nem látta a merevlemezt!
üdv
Na gyerekek ehhez mit szóltok? a neten keresgéltem és megláttam ezt a képet
![]() ![]()
wg leendő szoftverével pont az ilyen kinézetű paneleket lehet elfelejteni végleg
![]()
vagy azzal is elkerülhető az ilyesmi ha valaki nem rest nyákot készíteni
![]()
na ezen keressen valaki hibát
![]()
Nem, ez max 70Ft-os áramkör
![]()
ja biztos a villogóba ALPS potit raktak...
![]()
ez egy jó kérdés
talán az aki még nem látott alkatrész boltot és annak árait
ááá én már alig várom hogy kiadják zöld meg sárga LEDes változatot is
Azért a rendeltetésszerű használat sem kutya!
![]() A LED-et a fény felé tartva ellenőrizzük... Például a nap felé tartva? Vagy egy már működő LED fénye felé? ![]() Idézet: „A LED-et a fény felé tartva ellenőrizzük... Például a nap felé tartva? Vagy egy már működő LED fénye felé?” Szerintem a saját fénye felé fordítva ![]() ![]() ![]() Idézet: „ki veszi meg egyáltalán az ilyet?” Van aki vásárolja, mert ha senki nem venné, nem lenne a listában. (Egy embert ismerek aki megvette - a nyák miatt)
Erre nem is gondoltam! Ötletes megoldás!
![]() ![]() ![]()
Nincs itt véletlenül egy jogász aki pákázik?
Lenne hozzá egy pár kérdésem.
Üdv!
Megint kéne egy program, vagyis legalább a neve jó lenne! Leszedtem RS.com-ról egy albumot, de sajna kellene hozzá rarpass amit nem igazán tudok, és egy warez honlapon láttam egy topicot ami egy vagy több ilyen programmal foglalkozik, de sajnos mostmár azt sem találom! ![]() Esetleg ha valaki tudna egy ilyen programot ajánlani, ami "megfejti" a kódot azt nagyon megköszönném! ![]() ![]()
" A készüléket csak szakember javíthatja"
hát ez beteg ![]()
ehh hát nem tönkre ment a hangkártyám !?
jo öreg SB 128 nyugodjon békében ![]() aztán másik meg nincsen,vagyis van csak az monster bus-os crystal tipusu öskövület ![]() ![]() ![]() ![]()
hmm sajna nem tudok segiten mert én nem használok integrált hangkarit. de probáld meg felrakni az everest-et azzal tudsz hozzá drivert is keresni.
én is ezzel szenvedtem egy ideig... nem volt meg az alapla p cd-je (neked nincs meg, mert azon rajta kellene lennie a drivernek is !) , és inkább úgy döntöttem , hogy veszek valahonnan valami olcsó hangkarit, mint hogy azon idegeljem magam, hogy találok-e hozzá drivert....
hát nincsmit de legalább megvan
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |