Fórum témák
» Több friss téma |
A kamerának fix az ip címe: 192.168.1.130:80
Az ip4-es verziónál mindent próbáltam de nem ment.
A gépnek is a 192.168.1.1-254 tartományból kell adni statikusan. Az átjárót pedig hagyd üresen. A maszk 255.255.255.0
Mindjárt megnézem.
Sajnos nem megy.
Ird le miket állítottál be.
Esetleg printscreen is jöhetne. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2020
Azonos címe nem lehet mindkettőnek. Ütközés van, ezert nem megy. Írd át 131-re
Nem megy... de valami történt és sikerült. Csak várni kellett. Köszönöm !
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2020
Kamera:
IP: 192.168.1.130 Maszk: 255.255.255.0 Gép: IP: 192.168.1.2 például, csak ne 130 legyen a vége Maszk: 255.255.255.0
A hub-on keresztül is jó !
Ok. Köszönöm...
Persze hogy jó, csak így működhet.
A böngészőből elérem de a CMS programból nem.
CMS-hez nem a 80-as porton, hanem a tipus specifikus adat porton tudod elérni. Pl: 8000
Milyen gyártmányú? A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2020
KMOON kína, nem találja.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2020
34567 lesz a port
Nem sikerül.
Letöltöttem egy ip kereső programot, az látja. A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2020
Ha webesen tudsz csatlakozni, akkor miért kérdezed meg tőlünk, hogy melyik portot keresd? Miért nem nézed meg a kamera beállításai között? A webes felületen is bele kell tudj menni a beállításokba, ahol megtalálhatod a portszámokat is.
Ha nem tudnál belemenni, akkor jöhetne egy portszkenner használata (pl. NMap), s az alapján próbálhatnál elindulni. Mi viszont látatlanban tippelgethetünk neked a 65536 port közül bármire, hátha eltaláljuk.
Letöltöttem egy másik rögzítő programot is az IP camera viewer-t de nem lelte a kamerát. A port 80-ra van állítva. A böngésző látja, a rögzítő programok nem látják a kamerát. Ez ilyen.
Ha fix IP-t adnék a repeaternek? Erre már én is gondoltam, de nem találtam a webes felületén beállítást, lehet, hogy nem is tud, viszont ami nálam van AP, azon fixre van állítva és az úgy jó.
Egyébként ez egy olyan modem router (sagemcom) amin van 5Ghz -es wifi is, szerintetek ez tud bekavarni? mert amióta ezt kilőttem, úgy repeaterként is jó a net (utp kihúzás kilőve)
Először jó lenne tudni, hogy milyen adatporton kommunikál a webes 80-ason kívül. Ezt meg tudod nezni bbb javaslata szerint a kamera webszerverében. Ezutan meg kell lesni, hogy milyen CMS program kompatibilis a kamerával, mert ugye ahány gyartó, annyi protokol. A gyártónak tuti van egy saját.
Értem. Én azt gondoltam minden rögzítő program alkalmas minden kamera képének a fogadására. De ez csak tájékozatlanságom miatt volt.
Akkor keresek egy kompatibilis rögzítő programot.
Néhány (nekem fontos) kérdést szeretnék feltenni Nektek .
Pár éve telepítettem egy ismerősömnek egy olcsó 4 kamerás rögzítős rendszert. Most megkért, hogy egy hasonlót telepítsünk* a másik üzletébe is . 1 nem gyanús, hogy a "rendszer" egy 500Gb merevlemezre csak 72 órát tud rögzíteni ? (kici occó vacakul tömörít ) ? 2 e régi rendszer kapcsán hallottam egy infót, hogy nem mindegy milyen merevlemezt teszünk bele, mert nem mind bírják a folyamatos üzemet. Van tapasztalat erről ? Egy Seagate Barracuda ( ő van a fiókban) használható lesz ? *"csak" a felszerelés, bekötés a feladatom
Óccó húsnak híg a leve. Az hogy csak 72 órát rögzít, nem biztos hogy a merevlemez hibája. Valószínűbb hogy a beállításban van gond. Gondolom folyamatos rögzítésre van beállítva az összes kamera és így hamar benyeli az 500Gb-ot. Ha van hozzá leírás, vagy telepítői utasítás, abban le szokták írni hogy milyen HDD-t támogat. Bár az olcsó verzióknál nem biztos. Ha nem megfelelő a merevlemez, akkor általlában le fagy, nincs rögzítés.
1)
Nem gyanús Nézd meg a rögzítési beállításoknál a tömörítést! Ott találsz majd egy bitrátát, amit használ a rendszer (csatornánként külön-külön állítva), ha ez fel van tolva jó minőségre, akkor fogyasztja a helyet. Nem is beszélve a másodlagos folyamról, ami lehet, hogy csak CIF, de lehet az is jobb minőség. Akár 8192 kbit/s is lehet az elsődleges folyam és 1024 kbit/s a másodlagos! Ha véletlenül a rendszer tud több kamerát, mint amennyit használsz, akkor érdemes a nem használt csatornák rögzítését kikapcsolni. Ezek ugyan apróságok, de sokat számít összességében (órákat nyerhetsz csak a másodlagos folyam kikapcsolásával). 2) Valóban van olyan, ami nem szereti. Elvileg a WD lila sorozata erre való. Viszont én használtam már samsgung, hitachi, … vinyókat is és azóta is mennek.
Köszi szépen !
Nem az enyém a rendszer, csak kevésnek tűnt a rögzítési idő... Egyébként a tulaj (eddig) elégedett a cuccal,amikor szükség volt a felvételre használható volt a kép...
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni. Egy hétvégi telekre szeretnék egy 2 kamerás rendszert rögzítővel felszerelni. Ne legyen túl drága, a magas minőség sem fontos követelmény. Ezeket néztem ki: HIKVISION DS-2CE16D0T-IRF 2MP kamerák HIWATCH DS-H108G DVR Szerintetek ez mennyire lehet jó választás? A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2020
Ip kamera-rendszernél, FTP kábelt alkalmazva az árnyékolást hova kössem ?
Csak a switch-nél kell bekötni, kamera oldalon nem kell, FTP dugót alkalmazva annak a fém házával kell kontatkusnak lennie a kábel árnyékolásával, és a switch RJ45 aljzata is fémes.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |