Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A tárgyak, és alkotók:
Folytatás:
Van még mondta Eötvös Csöpi bácsi:
És még nincs vége:
Utolsó:
A kaland folytatódott. Hazafelé a vonat 53 percet késett, mert a dupla Flirt egyik fele ledöglött, valami hőnfutást emlegettek, és Füzesabonyban szét kellett kapcsolni.
Az utasok annyian voltak, hogy mind a két vonat tele lett volna, de csak egy jött. A sok utas, sok kerékpár, mint a heringek voltunk. Köszönet varttinának, meg a többieknek, jól éreztem magam, és jó volt végre kimozdulni is.
Örülök, hogy ha körülményesen is de sikerült haza jutnod! Jó volt látni Téged. Sok fiatalban nincs ekkora akarat erő, mint Benned
Tőlem tanulta.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2020
Szuper volt a találkozó, köszönöm mindenkinek aki eljött, és Varttina kollégának hogy nem adta fel a szervezést. Minden elismerésem és le a kalappal előtte !
![]() Nagyszerű volt ennyi emberrel találkozni , idén először ![]() Sajnos nekem szomorú hírem is van, Ti nem ismerhettétek, Kollégáknak (egysmind barátaimnak) Szikora Pál-Papám, 74 évesen a mai nap delén sajnos eltávozott közülünk. ![]() Mentorom, akitől tanultam az elektronika csínyát-bínyát , ellátott a kezdetekkor alkatrésszel, kitartással, lendülettel, még ha néha kicsit alkoholos is volt az öreg, de ő volt a mesterem. ![]() Sajnos az ő idejében még nemigen voltak ilyen és effajta találkozók, így sajnos kicsit magának való volt , de amikor témáról beszéltünk mindig előjött belőle az a gyermeki lendület. Legyen neki könnyű a föld. ![]()
Elég hamar elment. Fogadd együttérzésem.
Az én mentorom, a nagybátyám még nem volt 60, amikor elment. Elektro mérnök volt. Nagyszerű ember. Nagy tudással és sok türelemmel felém. Sok ilyen jó szaki volt, és még van is. A héten ment el Dr. Hetényi László. HA5BT ha jól emlékszem a hívójelére. Sok sok cikk jelent meg a tollából a Rádiótechnikában.
Akkor kivülállóként összegezve szerintem jó lett, és le a kalappal mindenki előtt.
![]() Személyeskedésre átmenve: @Varttina: Tudnál csinálni a végleges listát a megjelentekről? Nagyjából 50% akit felismertem, de még a darabszámban sem vagyok biztos. ![]() @Mohinger: Húzzál bele a Csabaival. ![]() @Ferik (úgy általában): Ha megélem, szeretnék ilyen "tökös" legény lenni, mint ti most. ![]() @Kálmán: Nyúl meg ne lássa, ahogy nyomulsz a lányoknál. ![]() @Szikorapéter: Ettől még várjuk a "Nagy egrit", és ez gondolom csak az előzetes volt. ![]()
Ha jól számoltam akkor a délelőtt folyamán 19-en voltunk. A ebédnél már kevesebben.
Fogadd őszinte részvétemet. Nagyon kár, hogy ilyen hamar elment.
![]()
A képek alapján remek kis találkozó volt, gratulálok hozzá a szervezőknek! Úgy látom, jól érezte magát mindenki.
Gafly! Igyekezni fogunk! ![]() Pucuka előtt le a kalappal, tényleg sok fiatal példát vehet róla. Első találkozón a 19-es létszám egészen jó! Az időjárás is a kegyeibe fogadott benneteket. Remélem, két hét múlva találkozunk a Viharsarokban is. ![]() Idézet: „délelőtt folyamán 19-en voltunk. A ebédnél már kevesebben” Ismerve a szakácsot, erre helyből van több magyarázat is: - Komolyan vették a testbeszédét (bocsánat a plágiumért, de nagyon jó képet csináltál ![]() - Nem győzték kivárni.
Tévedtem.
HA5BT Stefanik Pali bácsi volt. Valamikor a Rádiótechnika főszerkesztője. 2017-ben 92 évesen hunyt el.
Elkészült a III. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó plakátja is.
Ahogy ígértem, folyamatosan frissítem a jelentkezők listáját. Íme, az első, még korántsem teljes lista: Gafly + 1 fő ha4023 + 1 fő Mrscott21 keszeg01 TAttila77 Gery78 madzagos varttina mohinger + 3 fő RoboKaland csapat 4-5 fő Természetesen, ahogy az előző években is az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, illetve előzetes jelentkezés nélkül is lehet jönni bátran, szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.
Köszönöm, pár naponta frissítem majd a listát.
![]() EcoPityu is lehet, hogy tud jönni.
Elkészült a hivatalos logó
![]() Gafly +1 fő, az én meg Zsuzs. Gery78 + Granpa még nem jelzett vissza hogy velem akarnak-e jönni. EcoPityu remélem jön, mert nekem személy szerint nagyon hiányozna.
Megkérdeztem a grafikust a hasával
![]() - Ő nem terhes, hanem csak - Testes. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2020
A Békéscsabán tartandó találkozóra biztosan viszek:
Audió (EL-803S, 6N13SZ, 6N23P, GU-50, GU-17, QQE03/12, 6ZS9P, 6ZS1P,...) és RF (GMI-5, 83, GI-6B...) erősítőkbe, rádiókba való elektroncsöveket, pár elektroncső foglalatot, 60x60mm-es többféle skálázású 75mV alapműszereket, antenna huzalnak valót, huzal antennákat, pár darab üvegszállal bevont antenna tartót és teleszkóp árbócot, 4ohm 3W katonai hangszóró dobozokat, 2.5V DC lámpákat, gépkocsis ostor antennához való antenna fejeket, nosztalgikus fejhallgatókat és beszélő készleteket, s még nagyon sok elektronikához köthető dolgot. Természetesen 99%-uk teljesen új. Lesz nálam pár darab 2ZS27L, 1ZS24B, 1ZS29B, s egyéb elektroncső is. Gyula
Szia, geiger csöved lesz kint? Tavaly beszéltük, STS-5 , SBM20(M) és társai.
![]()
Szia
Ha sikerül beszereznem csütörtökön véletlenül, akkor természetesen viszek majd. Gyula
Rendben, köszi.
![]()
Nagyon jól hangzik, többen várják már.
Szikorapéter! Esetleg te is tervezel jönni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |