Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
@Varttina: Kapunk listát a ténylegesen megjelentekről?
@Mohinger: Kapunk listát a várhatóan megjelenőkről? @Alkotó: Egyszer végre előjössz? A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2020
Frissítem a listát az azóta jelentkezett fórumtársakkal.
Ahogy az elmúlt években, ez csak tájékoztató jellegű lista, nem mindenki jelzi, hogy jön, valamint lesznek nem HE fórumtársak is. Gafly + 1 fő ha4023 + 1 fő Mrscott21 keszeg01 TAttila77 Gery78 madzagos varttina pucuka granpa EcoPityu szikorapéter vidoferenc1029 yohnsee mohinger + 5 fő RoboKaland csapat 4-5 fő Természetesen, ahogy az előző években is az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, illetve előzetes jelentkezés nélkül is lehet jönni bátran, szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.
Esetenként felhívják a figyelmemet, mennyire suta a stílusom, ezért gondolom társaságnak sem lennék jó. Ezért csak nyertek vele ha nem vagyok ott.
Látom, tombol az önbizalomhiány... Én nem azokkal foglalkoznék, akiknek nem tetszem, hanem azokkal, akiknek igen. Bizton állíthatom, vagyunk egy páran...
Mitől nem lennél jó társaságnak? Gyere. Legalább kirándúlsz egyet.
Elnézést kérek, ha valakit kihagytam.
Most látom, hogy jani1987 kimaradt a listából. Pár naponta frissítem a listát még.
Nem baj. Nem ígértem fixre. Főleg ha minden nap kell dolgozni. Most van folyamatban a debreceni konzerv. Már csak a tüdő szűrő van hátra.
Ez igaz, bár akkoriban még buta telefon se nagyon volt, nem hogy okos. De a távolság valóban mérvadó.
Sziasztok,
idén úgy néz ki, ott tudok lenni! Kérdezném, ha ingyen elvihető dolgokkal szeretnék megjelenni, kinek kell előre jelezzem?
keszeg01 tegnap volt nálam, olyan dolgokat látott, hogy ki is nézte magának. Mondta, ki ne dobjam, mert viszi. Valamit nagyon építeni akar.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2020
Nagyon helyes. Remélem viszont látjuk a ki mit épített topikban
Szia!
Örülök, hogy idén ott leszel. Annyi a kérésünk, hogy ha nem viszi el senki, akkor ne hagyjátok ott, mert a művház nem tudja tárolni. Köszönöm.
Pedig tavaly szemeztem egy mikró trafóval. De se kocsi nem volt se tároló kapacitás.
Pedig most vinnék neked egy szkópot.
A szkóp az más mert eleve nem rakhatom a táskába. A trafó viszont leszakítaná a táska vállát. Anno a koax kábeles dobot haza hoztam de az utazó táska füle bánta.
Sziasztok! Úgy néz ki a helyzet, hogy én is tudok menni. Kérdés hogy mitt vigyek gondolok itt hangfara erősítőre stb.
Elvileg most is lesz hangtechnikai kiállítás.
Szia!
Írtam privit ezügyben. Köszi a jelentkezést, a következő listára felírlak.
Hangdobozt (különösen jót) nem sokan fognak vinni.
Akiket én viszek, azok is legfeljebb erősitőtt visznek (ha elkészül addigra ). Cipelj amit tudsz.
Hivatalosan nem megyek.
Aznap ünnepeljük a 65. születésnapom, ami másnap lesz. Kis időre otthagyom a vendégeket, de nem maradok sokáig. Csak üdvözlöm a társaságot. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2020
Nekem nem gond a nem hivatalos sem, csak gyere...
Veled mindenképpen akarok találkozni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |