Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Még képek.
https://youtu.be/YOFPyTAfHUU képek mellé, rövid videó.
Morze automata.
Az igen.
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy eljött, külön köszönet azoknak, akik igen messziről látogattak el hozzánk. Általatok, veletek, tőletek lett ilyen nagyszerű a rendezvény.
Köszönöm a Hobbi Elektronika oldalnak, hogy újból létrejöhetett a találkozó, remélem, lesz még folytatás. Az első tudósítások a helyi médiákban már olvashatók: BEOL.hu cikk Behir.hu cikk Az idén a RoboKaland csapata is színesítette a programot, külön köszönöm, hogy megtiszteltek a jelenlétükkel. Gafly ismét kitett magáért a remek bemutatótárgyakkal, valamint a meglepetés tombola holmikkal. Köszönöm a Nixie órás csapatnak a fantasztikus órákat, ha4023nak a sok érdekes katonai rádiótechnikai eszközt, TAttilla77-nek, Gery78-nak, Gery20-nak és Kohári Imrének a remek hangtechnikai holmikat. Valamint a többi fórumtársunk és más fórumokról érkezett vendégünk is kitett magáért a színvonalas, bemutatott saját építésű, vagy átalakított/felújított készülékekért. Az ingyen elvihető holmiknak is igen nagy keletjük volt, köszönjük Johnsee-nek és párjának, hogy megleptek vele minket. A mai napon összesen több, mint 80 látogatónk volt, egyszerre pedig 50 fölötti létszámmal voltunk jelen. Mindenkit nem is tudok megemlíteni most, hála és köszönet, hogy itt voltatok!
Nagyon jó volt, csak egy baj van. Nagyon rövid volt. Pillanatok alatt elröppent az idő sajnos.
Tényleg szuper volt, már várom a következőt
De csak ad, venni nem tud.
Pedig az ám a tudomány.
Igazán nekem az jött le, hogy nagyon "ki voltunk már éhezve" egy találkozóra.
Betett nekünk az, hogy Pesten már régen nem volt, valamint a COVID is jócskán keresztbe tett mindennek/mindenkinek. Szerintem ez most jól sikerült (és eddigi tudásom szerint senki nem halt éhen most sem). Amit eddig még senki nem emlitett, nekem attól párásodott kicsit a szemem, hogy családiasra is sikerült. Például ahogyan a kis srác négykézláb okostelefonnal kergette a robotot. Nőnek mint a gomba, itt a következő generáció.
Valamint, szerintem eléggé kultúrált állapotban hagyuk ott a kultúrházat (is).
De ennek a kommentálása végképp nem az én tisztem, majd a szervező... Idézet: „Például ahogyan a kis srác négykézláb okostelefonnal kergette a robotot.” A szülőknek és a majdani szülőknek a feladata úgy nevelni a gyereket, hogy ne b...uljon bele a telefonba hanem valami értelmeset és kreatívot alkosson.
Ezt külön köszönöm, hogy tényleg rendet és tisztaságot hagyott mindenki maga után.
Akkor jöjjenek a képek, melyeket a Művház kollégája készített. Szerintem remekül visszaadja a hangulatot.
Első adag:
Második adag:
Harmadik adag:
Negyedik adag:
Ötödik adag:
Hatodik adag:
Üzenem annak a kollégának, aki elvitte az alkatrész tesztert az ingyen vihetőből, hogy nem biztos hogy processzort kell benne cserélni, lehet hogy elég elemet is.
Másként fogalmazva/háttér információ: A "vadi" új sem működött. Aztán a mellé adott elemmel meg igen. Szemrevételezés után láttam, hogy a régi elem (amivel ezt is próbáltam) kabátgomb érintkezője "meglehetősen plöttyedt" volt, igy ámbár multiméterrel rendben, de nem érintkezett.
Azért adtam neked, hogy örülj. Megérdemled!
Én is örültem neki, amikor egy fórumtárstól megkaptam, de rájöttem, hogy ebből nem tudok olyat csinálni amit szeretnék. Pont a vákum miatt. No erre a csapágykenésre nem is gondoltam. Lehet, hogy az van kikopva és azért lötyög? A két trafóért jelentkezett valaki? Ha nem, használd amire tudod. A tied.
A "trafókat" odaadtam Varttina fórumtársnak (kicsit késve jött, de azért nem nyúltam le/felejtettem el).
OK! Rendben. Így volt megbeszélve.
Csak én maradtam le egy üveg pezsgőről.
Nem mentem sajnos idő hiányában de nem felejtem el.
Varttinával azért nem tudtam pezsgőt küldeni mert ő már fél héttel a tali előtt nem volt Egerben
De helyette kaptál bort a szülinapodra.
Tiszteletem!
Töltök fel néhány fotót. Köszönjük a szervezőknek, hogy ott lehettünk! |
Bejelentkezés
Hirdetés |