Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   99 / 3611
(#) zenetom hozzászólása Jún 14, 2008 /

Na azthiszem abbahagyom egy darabig az elektrót. Lehet nem nekem találták ki. Nagyon felmérgeltem magam, ugyanis kinyirtam 3 lézerdiódát. Nembaj, este lesz
(#) maTaKee válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

3 lézerdióda miatt iszod le magad? Akkor már inkább nézd a focit és amiatt, bár ma nem lesz túl érdekes meccs
(#) zenetom válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

nem szeretem a focit
(#) Kovidivi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Küldesz egy képet, hogy milyen diódát használsz? ugorjunk át a lézershow topicba! Köszi!
(#) sound.man hozzászólása Jún 14, 2008 /

Valamilyen progi nincs arra hogy amit az eagle tervez átkonvertálja a sprint-be? Magyarul valami olyan progi kellene ami brd-ből csinál lay fájlt.
(#) zolee1209 válasza sound.man hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Paint! Nem tudom, hogy Eagle-ből lehet-e képfájlt exportálni, ha nem, akkor Printscreen> Paint>*.BMP... Ezt Sprint-be beteszed háttérképnek, módosítod a kép felbontását, hogy a raszterméret stimmeljen és kész. Ha ez a néhány művelet megvan, akkor már gyorsan fel lehet pakolni azt, ami szükséges!
Én ezt a módszert használom.
Tök jó, hogy az eredeti kérdésre nagyon nem is válaszoltam... Én még nem találkoztam ilyen szoftverrel!
(#) Attila86 hozzászólása Jún 15, 2008 /

Tudja valaki, hogy hogyan tudnék a weboldalamra egy egyszerű szavazást feltenni? Ha lehet akkor maradnék a fapados de megszokott FrontPage-nél.
(#) kaszarobert válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 15, 2008 /

Szerintem, ehez a html, önmagában nem elég, kell php is. Persze kell egy szavazó gomb+ néhány sor php-kóddal megnyitsz egy text fájlt, kiolvasod, növeled, majd visszaírod a fájlba a szavazás tényleges értékét. Persze ezalat ki is írod echo-val az oldalon a tényleges értéket. Fontos: kell php, futtatási lehetőség a szerveren ahol a weblapod van különben nem fog menni. És én ezt kézzel szerkeszteném, a front paget nem ismerem..

Persze lehet, hogy van könnyebb megoldás is

(#) Attila86 válasza kaszarobert hozzászólására (») Jún 15, 2008 /

A freeweb ezt írja:
Idézet:
„- Korlátlan MySQL adatbázis szerver használat,
- PHP4- és CGI futtatási lehetőség”

Ez akkor jó nekem? Sajnos én nem értek az ilyesmi dolgokhoz...
Pontosan hogyan is működne ez a text fájl-os kiolvasás, növelés, visszaírás, kiiratás... dolog?

Teljesen, jó!!!
Megteheted, hogy nem is textfájlba, hanem mysql adatbázisba teszed a szavazatokat! Persze nem árt, egy ip cím vizsgálat, hogy egy ip-ről csak egy szavazat menjen.

googleban kerestem, rá ezt találtam:

Bővebben: Link

Ha szerdáig nem boldogulsz vele, írd meg, akkor elvileg leállamvizsgázom, mán ráérek

Esetleg egy vendégkönyv forrást, tudok most küldeni, ha adsz emailt...
Vendégkönyvem így néz ki

mypoll.php-be mondjuk az kellene, hogy kapcsolatot teremtesz az adatbázissal, kiolvasod a régi értéket és beteszed egy változóba azt ha kel növeled aztán kiírod az aktuális értéket. A kijelzés a legegyszerűbb %-ban ahhoz nem kell grafika. Diagramhoz, szerintem már flash kéne.
Talán segít:

$cid=mysql_connect("localhost","user","password");
if (!$cid) {echo "Sikertelen connect!";}
mysql_select_db('szavazattabla');

(itt kihagytam egy fontos lépést, amikor bekerülnek a változókba az előző értékek)

if ($_POST["kodid"]==1)
{$emlos=$emlos+1;
$k="insert into vendegkonyv (emlos) values ('$emlos')";

}
if ($_POST["kodid"]==2)
{
$keteltu=$keteltu+1;
$k="insert into vendegkonyv (keteltu) values ('$keteltu')";
}
...
mysql_query($k) or die ("Hiba a beszúrás során!");
mysql_close($cid);

Persze ki kell próbálni, meg case utasítással egyszerűbb is lehet...
Egyébként, meg tök jó az oldal!
(#) Attila86 hozzászólása Jún 16, 2008 /

Köszönöm a segítségeket de nekem sajnos ez magas.
De találtam egy ILYET.
Ez nagyon jó lenne. Tegnap egy ismerősömmel megpróbáltuk beüzemelni, de nem jött össze. Ő ért az ilyesmihez, azt mondta hogy rossz maga a script. Ebbe nem tudnátok életet lehelni?
(#) Mzolee hozzászólása Jún 16, 2008 /

Sziasztok! kicsit más, de nembírtam magamban tartani:
Nézegettem az egyik oldalt és a forrasztási kellékek között kizárólag ólommenteses forrasztóónt találtam.
Hm.. aztán eszembe jutott, hogy miaz a másik dolog, amit még ennél is jobban rühellek: a cukormentes dolgok, amik régen cukrosak voltak, de költséghatékonyságból cukormentessé válltak pl. Lidl-s 59Ft-os kétliteres narancs.
Szóval kérdés: van még valaki akivel együtt utálhatom a fent említett két dolgot?
(#) Frankye válasza Mzolee hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

Idézet:
„van még valaki akivel együtt utálhatom a fent említett két dolgot?”

Igen, én is csatlakozom az "utálkozókhoz"!
(#) Vales válasza Mzolee hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

A Cisco Systems az összes termékében csak ólmos forraszanyagot használ, amnit megtudtam azért: mert megbízhatóbb és jobb minőségű a forrasztás. :yes:
Környezetvédelem ide vagy Yoda, a méregdrága hálózati és telekommunikációs eszközökben nem megbízható az ólommentes forraszanyag.
(#) Frankye válasza Vales hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

Egyértelmű. Nem véletlen, hogy anno, "őseink" az ólmot hozzákeverték a forrasztó anyaghoz. Ráadásul, aki próbált már ólommentes forrasztószerrel dolgozni, az tudja: ég és föld a különbség, egész egyszerűen összehasonlíthatatlan.
(Egyszer vettem egy gurigával, de a végén formába öntéshez használtam fel az egészet. Néhány forrasztási kísérlet után feladtam.)
(#) Moderátor hozzászólása Jún 16, 2008

Tisztelt zolee1209!

Amit legutóbb beírtál ide, abban lehetséges, hogy igazad van, azt nem vitatom.

Viszont hogy ezt a magatartást reklámozd is, és még meg is magyarázd ráadásul, ezt teljes mértékkel ellenzem! Ezért is tűnt el ama bizonyos hozzászólás...
(#) Fery válasza Frankye hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

Sajnos az a legnagyobb baj, hogy nem kompatibilis a kétfajta forrasztó ón. Ha át akarsz forrasztani egy panelt mondjuk egy TV-ben, -- amit már olommentes ónnal csináltak -- mert kontakthibások a forrasztások akkor le kell szedni harisnyával az ólommentes ónt, mert nem egyforma hőfokon dermednek, meg ezáltal bizonytalan lesz a forrasztás, és egy idő után elválik a két anyag.
Egyébként nem csak ezt utálom, a koffein mentes kávét is, teát is, a nikotinmentes cigarettát is, a cukor mentes hülyeségeket is, stb... Még jó, hogy az asszonynak meg van mindene.
Fery
(#) Frankye válasza Fery hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Druszám! Teljesen egyetértek Veled!

Idézet:
„Még jó, hogy az asszonynak meg van mindene.”

Kész szerencse!
(#) zolee1209 hozzászólása Jún 17, 2008 /

Nem vagyok egy "őskövület" az oldalon, de ilyet még nem láttam! Frissen regisztrált gyerek, azonnal két topic-ot nyit, hasonló címmel, de az első hozzászólás mindekettőben ugyanaz! Ennek milyen következménye lesz a tagra nézve?
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Tényleg most látom, hogy két topic-ot is nyitott, majdnem ugyan olyan címmel. Ha szerencséje van, akkor csak warn, de ha a modiknak rossz napja van, akkor repül innen. :violent: :gun: :smoke:
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Hát ami a szitut illeti, én úgy hittem, hogy Bill Gates-nek több a gógyija! De ezek szerint már ezen sem kell meglepődnünk, ha a friss tag 2-3 ugyanolyan topic-kal rukkol elő!
(#) wg_kezdo hozzászólása Jún 17, 2008 /

Nos, itt szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget és elnézést kérni azoktól akiket a viselkedésem zavar.

Végre beérett az amire vártam sikerült összeraknom egy NE555-es IC-s két ledes villogót és működik is.

Úgyhogy nekiláthatok a rádió távirányítású autómnak amiben Medve nagy segítségemre volt és remélem a héten el is készülök vele
(#) uli hozzászólása Jún 17, 2008 /

sziasztok!
A lezárt topikokat el lehet érni valahogy??
(#) Topi válasza uli hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

3 napig. Utána örök vadászmezőkre sétálnak automatikusan.
(#) eSDi hozzászólása Jún 17, 2008 /

Látom ma front van....
HEStore.hu topic
PIC-Kezdés
Robotfocista
(#) zolee1209 válasza eSDi hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Nem is kicsit! Mindenhol ölik egymást! Ilyet sem láttam még! Nem hiszem hogy mindenkiben az érettségi láz tombolna ennyire!
(#) sound.man válasza eSDi hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Én csak a HEStore topikot olvastam de áhh... Nem jó ez így. :no:
(#) wg_kezdo hozzászólása Jún 17, 2008 /

Én nap mint nap látok ilyet durvább formában szóval hozzászoktam, de ez tényleg már ölre megy.

Amúgy emberek: "Majdnem telihold van" ami köztudottan az idegesség és a paprikás hangulat jegyében szokott eltelni.
(#) levii válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Ahoz képest hogy az idegesség időszaka van egész nyugodt vagyok...
Következő: »»   99 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem