Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Még képek.
https://youtu.be/YOFPyTAfHUU képek mellé, rövid videó.
![]()
Morze automata.
Az igen.
![]()
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy eljött, külön köszönet azoknak, akik igen messziről látogattak el hozzánk. Általatok, veletek, tőletek lett ilyen nagyszerű a rendezvény.
Köszönöm a Hobbi Elektronika oldalnak, hogy újból létrejöhetett a találkozó, remélem, lesz még folytatás. Az első tudósítások a helyi médiákban már olvashatók: BEOL.hu cikk Behir.hu cikk Az idén a RoboKaland csapata is színesítette a programot, külön köszönöm, hogy megtiszteltek a jelenlétükkel. Gafly ismét kitett magáért a remek bemutatótárgyakkal, valamint a meglepetés tombola holmikkal. Köszönöm a Nixie órás csapatnak a fantasztikus órákat, ha4023nak a sok érdekes katonai rádiótechnikai eszközt, TAttilla77-nek, Gery78-nak, Gery20-nak és Kohári Imrének a remek hangtechnikai holmikat. Valamint a többi fórumtársunk és más fórumokról érkezett vendégünk is kitett magáért a színvonalas, bemutatott saját építésű, vagy átalakított/felújított készülékekért. Az ingyen elvihető holmiknak is igen nagy keletjük volt, köszönjük Johnsee-nek és párjának, hogy megleptek vele minket. A mai napon összesen több, mint 80 látogatónk volt, egyszerre pedig 50 fölötti létszámmal voltunk jelen. Mindenkit nem is tudok megemlíteni most, hála és köszönet, hogy itt voltatok! ![]()
Nagyon jó volt, csak egy baj van. Nagyon rövid volt. Pillanatok alatt elröppent az idő sajnos.
![]()
Tényleg szuper volt, már várom a következőt
![]()
De csak ad, venni nem tud.
Pedig az ám a tudomány. ![]()
Igazán nekem az jött le, hogy nagyon "ki voltunk már éhezve" egy találkozóra.
Betett nekünk az, hogy Pesten már régen nem volt, valamint a COVID is jócskán keresztbe tett mindennek/mindenkinek. ![]() Szerintem ez most jól sikerült (és eddigi tudásom szerint senki nem halt éhen most sem). Amit eddig még senki nem emlitett, nekem attól párásodott kicsit a szemem, hogy családiasra is sikerült. Például ahogyan a kis srác négykézláb okostelefonnal kergette a robotot. Nőnek mint a gomba, itt a következő generáció. ![]()
Valamint, szerintem eléggé kultúrált állapotban hagyuk ott a kultúrházat (is).
![]() De ennek a kommentálása végképp nem az én tisztem, majd a szervező... ![]() Idézet: „Például ahogyan a kis srác négykézláb okostelefonnal kergette a robotot.” A szülőknek és a majdani szülőknek a feladata úgy nevelni a gyereket, hogy ne b...uljon bele a telefonba hanem valami értelmeset és kreatívot alkosson.
Ezt külön köszönöm, hogy tényleg rendet és tisztaságot hagyott mindenki maga után.
![]()
Akkor jöjjenek a képek, melyeket a Művház kollégája készített. Szerintem remekül visszaadja a hangulatot.
Első adag:
Második adag:
Harmadik adag:
Negyedik adag:
Ötödik adag:
Hatodik adag:
Üzenem annak a kollégának, aki elvitte az alkatrész tesztert az ingyen vihetőből, hogy nem biztos hogy processzort kell benne cserélni, lehet hogy elég elemet is.
Másként fogalmazva/háttér információ: A "vadi" új sem működött. Aztán a mellé adott elemmel meg igen. Szemrevételezés után láttam, hogy a régi elem (amivel ezt is próbáltam) kabátgomb érintkezője "meglehetősen plöttyedt" volt, igy ámbár multiméterrel rendben, de nem érintkezett. ![]()
Azért adtam neked, hogy örülj. Megérdemled!
Én is örültem neki, amikor egy fórumtárstól megkaptam, de rájöttem, hogy ebből nem tudok olyat csinálni amit szeretnék. Pont a vákum miatt. No erre a csapágykenésre nem is gondoltam. Lehet, hogy az van kikopva és azért lötyög? A két trafóért jelentkezett valaki? Ha nem, használd amire tudod. A tied.
A "trafókat" odaadtam Varttina fórumtársnak (kicsit késve jött, de azért nem nyúltam le/felejtettem el).
![]()
OK! Rendben. Így volt megbeszélve.
Csak én maradtam le egy üveg pezsgőről. ![]()
Nem mentem sajnos idő hiányában de nem felejtem el.
![]() Varttinával azért nem tudtam pezsgőt küldeni mert ő már fél héttel a tali előtt nem volt Egerben ![]()
De helyette kaptál bort a szülinapodra.
![]()
Tiszteletem!
Töltök fel néhány fotót. Köszönjük a szervezőknek, hogy ott lehettünk! |
Bejelentkezés
Hirdetés |