Fórum témák
» Több friss téma |
Majd írd meg a tapasztalatodat. Én is vennék, mert az enyém egy lomiból kukázott darab. Valahol már kiszolgált, de még gyönyörűen működik nálam évek óta.
Csak hát hogy néz már ki?
Bizonyos nyelvterületeken indikciós motornak hivják az aszinkront.
Igen, ezért is gondoltam, ha így hirdetik, akkor az aszinkron kell legyen. Talán angolból tükör fordították.
Akkor olyan nagy szakmai különvélemény nincsen közöttünk ezen a területen.
Mi az az automata fék? Csak mert pl. az enyémnek elgörbült a tengelye egy betontól, és azóta szenved. De szénkefe nyílást nem láttam rajta, és megy már vagy 10 éve. 1200W-os MTD. Akkor milyen motorosok vannak? 2 fajta? Szénkefés, és nem szénkefés?
Az sima aszinkron motor! Az automata fék úgy működik,hogy a forgórész egy dörzstárcsán nyugszik,ha elindítod akkor a mágneses erő felrántja a forgó részt a féktárcsáról.
Van oldalkidobós elektromos fűnyíró, van olyan oldal, ahol lehet ilyet keresni?
Sziasztok!
Kutatom a netet,de eddig csak 1 helyen találtam meg az általam keresett kapcsolót. Onnan sajnos nem tudtam megrendelni mivel nagyker. Egy 30,2x20,2 méretű ON-(ON) billenőkapcsolóról lenne szó , 1 áramkörös is elég. Nem látot esetleg valaki ilyen kapcsolót böngészés közben?
Szia, Ha külföldi is jó, akkor például Innen
Nekik van ilyen is, igaz a külső méretét adják, te meg gondolom a kivágást.
Igen, nekem sem volt tiszta hogy:
- lyukméretről van-e szó, - valamint hogy ki/be, vagy váltó kapcsoló?
A kivágás méretére gondoltam. A kapcsoló típusa pedig ON-(ON) ,váltó érintkező és monostabil.
Ezek szerint elég ritka.
A hosszabbítókban szokott ilyen méretű kapcsoló lenni, de az csak 2 záró érintkezős.
Ezt a méretű kapcsolót bármelyik elektro bolt tartja, száz féle kialakítással, nem értem a kérdező, hogy-hogy nem találta.
@bundibacsi : pl Lomex-ben nézelődjél, képekkel, méretekkel nagyon sokféle van
Köszi ,ez megfelelő lesz! Úgy látszik nem jó helyen kerestem.
Az e-bay-os digitális tolómérőhöz (digital caliper) keresek csatlakozót,
hátha valaki itt is kinyomtatta. Előre kösz. a választ. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2020
Én meg a talpas félhomálymérőhöz.
Hát miért nem lehet leírni, mihez mit keresel? E-bay-es villanysubler sokfajta van... Meg aztán milyen csatlakozó az, amit nyomtatnak, és mihez is csatlakozik????
Aham...
Láthatólag az e-bay-os sublerhez van kialakítva, minden kétség kizárt... De azért jó, hogy helyette némi magyarázatot adtál, és ő is bizzossn elégedett mostmár.
Nem,nem vagyok elégedett.
Kösz.Pipi, ezt ismertem, azért kérdeztem, hogy hátha itthon is csinált valaki ilyet. Szs: ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.
Jó volna, de nincs 3D-s ismerősöm, aki legyártja.
Nézz be valamilyen modellboltba ott kapni kétféle hasonlo csatit a balanced akkutöltökhöz. Könnyen lehet, hogy az passzol ( 4 polusu). Lehet, hogy egy kicsit meg fog kelleni reszelni.
Némelyik subleren csak 3 polusu a csati ( olyan is van a modellboltban).
Ez élcsatlakozós, nem tüskés.
A panelen van 4 db érintkező csík, a közöttük levő 3 elválasztó csíkkal együtt 6,5mm széles. Ilyennek kéne lennie oldal nézetben. Jó éjt.T.
Az nem valamelyik mini USB mérete csak a védö lemez keretet kell levenni és a másik oldalra valamit ráragaszani, hogy pontosan illeszkedjen a lyukba. Sajnos nekem más sublerem van. De a 3D rajzon is lyukas volt a konnektor, ezért gondoltam, hogy hüvelyes kell.
Látod-látod, mégiscsak el kell, és el is tudod mondani, mihez, mekkora, hány csatlakozós, mekkora a mérete.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |